×
فرهنگی
شناسه خبر : 47758
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/25 ساعت 15:23
احتمال بازگشایی نماز جمعه در استان‌های سفید/سلامتی مردم از هر موضوعی مهم‌تر است

احتمال بازگشایی نماز جمعه در استان‌های سفید/سلامتی مردم از هر موضوعی مهم‌تر است

امام جمعه تبریز گفت: احتمال بازگشایی نماز جمعه از این هفته در برخی استان‌های جنوبی وجود دارد و طبع آن در برخی از شهرهای استان که وضعیت سفید اعلام شوند، نماز جمعه دائر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در اولین همایش ائمه جمعه سراسر استان آذربایجان شرقی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛ با بیان اینکه هر چند شیوع ویروس کرونا نمازهای جمعه را تعطیل کرده است اما فعالیت روحانیون گسترده‌تر از گذشته در حال انجام است،  اظهار داشت: ائمه جمعه شهرها در راستای تغسیل و تدفین فوتی‌های کرونایی اقدام‌های جهای انجام می‌دهند.

امام جمعه تبریز با اشاره به مضاعف شدن فعالیت‌های ائمه جمعه استان اضافه کرد: حضور روحانیت در تشییع جنازه متوفیان کرونا مایه آرامش و اطمینان قلبی خانواده‌های آنهاست چرا که به دلیل پروتکل‌های بهداشتی خانواده‌هایی که عزیزی را از دست می‌دهد اجازه نزدیک شدن به جنازه را ندارند و روحانیون جهادی امور کفن و دفن اموات را بر عهده دارند.

حجت الاسلام و المسلمین آل‌هاشم با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب، توجه و عنایت معظم له به روحانیون تبریز گفت: مدالی بالاتر و ارزشمندتر از این نیست که رهبر معظم انقلاب اقدامات جهادی روحانیون آذربایجان را مورد توجه قرار داده‌اند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در ادامه به نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها در انعکاس فعالیت مدافعان سلامت و ائمه جمعه اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های خبرنگاران استان در رسانه‌ها در این روزهای کرونایی ستودنی است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه احتمال بازگشایی نماز جمعه در استان‌های سفید در هفته‌های آینده وجود دارد، گفت: احتمال بازگشایی نماز جمعه از این هفته در برخی استان‌های جنوبی وجود دارد و طبع آن در برخی از شهرهای استان که وضعیت سفید اعلام شوند، نماز جمعه دائر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه اصراری برای بازگشایی نماز جمعه نداریم، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سلامتی مردم از هر موضوعی مهم‌تر است.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در ادامه با بیان اینکه در رزمایش مواسات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب باید ائمه در میدان باشند، گفت: رزمایش مواسات برای ائمه جمعه فرصت است.

نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: رزمایش مواسات از عید نیمه شعبان تا عید فطر دوام و قوام خواهد داشت.

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه قبل از فرمان رهبری و آغاز رزمایش مواسات، نیک های خیر و کارهای خداپسندانه برای دست گیری از آسیب دیدگان از کرونا در حال انجام است، گفت: ۲۵روز قبل ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت در تبریز تشکیل شد تا با کمک های مومنانه در بین خانواده های بی بضاعت و نیازمند و آسیب دیده از ویروس کرونا توزیع شود.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با بیان اینکه فرمایش رهبر انقلاب ایجاب می‌کند ائمه جمعه سراسر استان پرچمدار رزمایش مواسات باشند، گفت: قرارگاه‌های رزمایش مواسات در شهرستان ها تشکیل شود و فرماندهی این  قرارگاه‌ها باید با ائمه جمعه باشد.

وی با بیان اینکه محورهای فعالیت و رزمایش مواسات با محوریت مساجد باشد، گفت: خیران نیک اندیش شهرها هم در این رزمایش نقش آفرین باشند.

نماینده ولی فقیه در استان خاطر نشان کرد: شیوه نامه اجرایی رزمایش مواسات، همدلی، کمک مومنانه امروز به ائمه جمعه شهرهای استان ابلاغ می‌شود.

در این همایش ائمه جمعه سراسر استان از طریق ویدئو کنفرانس با بیان گزارشی از عملکرد دفاتر ائمه جمعه در دست گیری از نیازمندان و توزیع بسته های کمک معیشتی، نکته نظرات خود پیرامون اجرای هر چه بهتر رزمایش مواسات، همدلی و کمک های مومنانه را بیان کردند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا