×
سیاسی
شناسه خبر : 47703
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/24 ساعت 21:40
تصویب برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور در دولت

تصویب برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور در دولت

هیأت دولت به استناد قانون برنامه ششم توسعه و در راستای سند ملی راهبرد انرژی کشور، برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور را به تصویب رساند.

رئیس جمهور در جلسه عصر یکشنبه هیأت دولت، ضمن تبریک به خاوازی که به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی موفق به کسب رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی شد، از خدمات صادقانه و خالصانه حجتی وزیر پیشین و همچنین از زحمات کشاورز در طول مدت سرپرستی این وزارتخانه تشکر و قدردانی کرد. در این جلسه هیأت دولت به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی، گزارش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روند پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در کشور ارائه و رئیس جمهور درخصوص توسعه بیشتر تست‌های آزمایشگاهی و رصد بیشتر مبتلایان، دستورات لازم را صادر کرد.

روحانی همچنین از دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان خواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دولت را در امر پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بیش از پیش یاری کنند. وی تداوم تحریم‌ها را که عملاً شامل تحریم غذا و دارو نیز شده است، ناقض بدیهی‌ترین حقوق اولیه بشر و مصداق بارز تروریسم بهداشتی و غذایی دانست. تعیین تعرفه خدمات کارشناسان و مشاوران در دستگاه‌های اجرایی هیأت وزیران به استناد قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور، تعرفه خدمات کارشناسان و مشاوران در دستگاه‌های اجرایی را به تصویب رساند.

بر این اساس، تعرفه ساعتی مصوب برای کارشناس مبلغ ۲۱۹ هزار و ۶۰۰ ریال، کارشناس پایه ۳۶۶ هزار ریال، کارشناس ارشد ۵۴۹ هزار ریال، کارشناس خبره ۷۳۲ هزار ریال و کارشناس عالی ۹۱۵ هزار ریال در نظر گرفته می‌شود. همچنین، ظرفیت کاری به ازای هر برگه کار برای کارشناس مبلغ ۱۳۱ میلیون و ۷۶۰ هزار ریال، کارشناس پایه ۲۱۹ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال، کارشناس ارشد ۳۲۹ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال، کارشناس خبره ۴۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال و کارشناس عالی ۵۴۹ میلیون ریال تعیین می‌شود. گفتنی است، ظرفیت کاری، مقدار ناخالص ریالی خدمات کارشناسی و مشاوره قابل انجام از سوی کارشناسان و یا مشاوران تعریف می‌شود.

برگه کار نیز کنترل کننده حداکثر ظرفیت کاری کارشناسان در طی زمان اعتبار گواهینامه است. افزون بر این، حداکثر ظرفیت کاری مشاوران بر اساس رتبه، برای مشاور حداکثر سه برابر سقف معاملات متوسط، مشاور پایه حداکثر پنج برابر، مشاور ارشد حداکثر هفت برابر، مشاور خبره حداکثر ۱۰ برابر و مشاور عالی حداکثر ۱۵ برابر سقف معاملات متوسط تصویب می‌شود. گفتنی است، منظور از ظرفیت کاری، مقدار ناخالص ریالی خدمات کارشناسی و مشاوره قابل انجام از سوی کارشناسان و یا مشاوران است. هم‌چنین، مطابق این تصویب‌نامه کارشناسان و مشاوران به ترتیب به اشخاص حقیقی و حقوقی دارای شرایط برای انجام کارهای خدمات کارشناسی و مشاوره‌ای در دستگاه‌های اجرایی اطلاق می‌شود.

خدمات کارشناسی و مشاوره نیز به انجام هر گونه مطالعه، پژوهش و تحقیق، بررسی و اظهار نظر، نظارت، مهندسی ارزش و سایر خدمات فکر افزاری در رشته تخصصی مربوط، تعریف می‌شود. تصویب برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور هیأت دولت به استناد قانون برنامه ششم توسعه و در راستای سند ملی راهبرد انرژی کشور، برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور را به تصویب رساند. تهیه ابزار تحلیلی مناسب برای تدوین راهبردهای میان مدت و دراز مدت در توسعه بخش انرژی، سیاست‌گذاری در راستای حداکثر کردن منافع انرژی، اقتصادی و زیست محیطی به منظور دستیابی به توسعه پایدار و نیز مدیریت تقاضای انرژی به تفکیک حامل‌ها و بخش‌های مصرف کننده انرژی، از مهمترین اهداف این برنامه به شمار می‌رود.

مطابق این مصوبه، وزارت‌خانه‌های نفت و نیرو و سازمان انرژی اتمی ایران موظفند در چارچوب برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور، نسبت به انجام فعالیت‌های اجرایی مربوط، اقدام و گزارش سالانه عملکرد برنامه اجرایی خود را به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال نمایند. هم‌چنین، سایر دستگاه‌های اجرایی موظفند برنامه‌های اجرایی خود را منطبق با تکالیف و شاخص‌های «برنامه اجرایی طرح جامع انرژی کشور» تدوین و اجرا و گزارش عملکرد سالانه خود را به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کنند.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده