×
سیاسی
شناسه خبر : 47698
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/24 ساعت 20:14
گاردین: ترامپ برای بسیاری از کشورهای اروپایی به یک تهدید تبدیل شده است

گاردین: ترامپ برای بسیاری از کشورهای اروپایی به یک تهدید تبدیل شده است

روزنامه انگلیس گاردین در گزارشی با اشاره به نحوه مدیریت شیوع ویروس کرونا در آمریکا نوشت که دولت ترامپ برای بسیاری از کشورهای اروپایی به یک تهدید تبدیل شده و این موضوع به دلیل اقدامات خصمانه و بی پروای دولت وی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا بوده است

واکنش «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به همه گیری ویروس کرونا که وی آن را یک «فریب» توصیف کرده بود به شدت در داخل این کشور مورد انتقاد قرار گرفته است. مردم این کشور معتقدند که این واکنش ناکافی بوده و برخی نیز از آن به عنوان بی مسئولیتی یاد کرده‌اند. به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، به لطف اقدامات ترامپ،‌ فاجعه موازی دیگری در سرتاسر جهان در حال پدیدار شدن است و آن، ویران شدن اعتبار آمریکا به عنوان یک رهبر و شریک امن،‌ قابل اعتماد و شایسته بین‌المللی است. «استفان والت» استاد روابط عمومی در دانشگاه هاروارد انگلیس در یادداشتی نوشت: «واکنش خود محور، بی نظم و نامتناسب دولت ترامپ به ویروس کووید-19 به بهای تریلیون‌ها دلار و مرگ اجتناب ناپدیر هزاران آمریکایی تمام خواهد شد.» وی در ادامه افزود: «این تنها آسیبی نخواهد بود که آمریکا از آن رنج خواهد برد.

ورای شعار "دوباره آمریکا را بزرگ کنیم" (شعار انتخاباتی ترامپ) این شکست سیاسی، اعتبار آمریکا به عنوان کشوری که می‌داند چگونه کارها را به طور موثر به پیش ببرد، تضعیف خواهد کرد.» این استاد دانشگاه انگلیس هشدار داد که این تغییر نامطلوب می‌تواند دائمی باشد. ترامپ از سال 2017 و از زمانی که قدرت را در کاخ سفید در دست گرفت، به دوستان آمریکا توهین کرده، ائتلاف‌های چندجانبه را تضعیف کرده و مقابله را به جای همکاری انتخاب کرده است. تحریم‌ها، محدویت‌ها و بایکوت‌ها علیه چین، ایران و اروپا در عرصه جهانی باعث ایجاد تفرقه شد. اما روش مدیریت ناسازگار و غیرصادقانه ترامپ در مقابل همه گیری کرونا، وجود فاصله بسیار زیاد را ثابت کرد. رفتار نامنظم که در گذشته تحمل می‌شده در حال حاضر به عنوان اقدامی کامل خطرناک تلقی می‌شود.

هم اکنون در بسیاری از کشورهای اروپایی این درک بوجود آمده که ترامپ قابل اعتماد نیست و وی به عنوان یک تهدید تلقی میشود و این درک نه فقط به دلیل شکست دولت ترامپ در رهبری بوده بلکه آشکارا به دلیل اقدامات خصمانه و بی‌پروای وی بوده است. واکنش خشمگین آلمان به ناپدید شدن 200 هزار ماسک در تایلند یکی از این موارد است. قرار بود این ماسک‌ها از تایلند به برلین منتقل شوند اما سر از آمریکا در آوردند. هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که ترامپ انجام این دزدی را تایید کرده باشد اما مردم اعتقاد دارند که اینگونه اقدامات از وی بر می‌آید. «آندریاس جیزل» از سیاستمداران آلمانی در این باره گفته است: «ما این اقدام را یک دزدی دریایی مدرن در نظر می‌گیریم. این رفتاری نیست که در چارچوب همکاری فراآتلانتیک باشد. حتی در زمان بحران جهانی ما نباید به تاکتیک‌های غرب وحشی پناه ببریم.»

اروپا پیش از این نیز از برخی گزارش‌ها در این باره که ترامپ تلاش دارد تا حق انحصاری واکسن ویروس کرونا که در آلمان در حال توسعه است را بدست بیاورد،‌ خشمگین شده بود. یکی دیگر از اقدامات خودمحورانه دولت ترامپ که سرتاسر اروپا را عصبانی کرد، اقدام یکجانبه دولت وی برای ممنوعیت سفر از اروپا به آمریکا بود که بدون هیچگونه رایزنی با اروپایی‌ها یا حتی توجیه علمی صورت گرفت. ویرانی شهرت آمریکا تنها به اروپا محدود نمی‌شود. کشورهای گروه 7 در نشست اخیر خود نتوانستند بیانیه مشترکی را صادر کنند و دلیل آن اصرار دولت ترامپ بر این موضوع بود که ویروس کرونا را «ویروس ووهان» نامگذاری کنند تا بدین ترتیب تمامی تقصیرها بر عهده چین بگذارند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است
جنجال بزرگ در جام جهانی 2026؛ کارت زردی که ناگهان برگشت
قیمت گوشت قرمز امروز 23 خرداد 1405 + جدول
ضرب‌الاجل جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ با ایران تا 16 شهریور
سقوط هواپیما در هند
پوچتینو بعد از برد 4-1 آمریکا: این تازه شروع کار است
رئیس قوه قضاییه: وحدت ملی ایران جهانیان را مبهوت کرده است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 خرداد 1405
میز خدمت پلیس زیر آسمان شهر
هدف طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی چیست؟
از بنزین تا نان؛ هرمز چگونه زندگی میلیاردها نفر را تغییر می‌دهد؟
تحرکات نظامی اسرائیل در مرز اردن؛ ایجاد پایگاه‌های تازه
زیان 14 میلیارد دلاری ترکیه از بحران انرژی و شوک تنگه هرمز
انقلاب در تولید برق خانگی
رایزنی امارات و ناتو برای تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی
سیاستمداران عراقی: کاهش تنش ایران و آمریکا به نفع ثبات عراق است
ناکامی جهان در رسیدن به هدف حذف کار کودکان
52 میلیون پیامک تخلفات رانندگی از آغاز جنگ
جزئیات جدید واردات خودرو در منطقه آزاد قصرشیرین اعلام شد
برخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 خرداد 1405+ جدول پخش
شمارش معکوس برای توافق؟سرنوشت بسته 14 بندی در گرو تصمیم تهران