×
سیاسی
شناسه خبر : 47692
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/24 ساعت 19:31
افزایش خطر خروج ایتالیا از اتحادیه اروپا در سایه بحران کرونا

افزایش خطر خروج ایتالیا از اتحادیه اروپا در سایه بحران کرونا

نتایج نظرسنجی تازه انستیتو Tecne نشان می‌دهد که در دوران بحران کرونا تردیدهای ایتالیایی‌ها به اتحادیه اروپا افزایش پیدا کرده و تمایل آن‌ها برای خروج بیشتر شده است.

نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که تردیدهای ایتالیایی ها نسبت به اتحادیه اروپا در دوران بحران کرونا افزایش پیدا کرده و حدود نیمی از آن ها حتی خواهان خروج از اتحادیه روپا هستند. ایتالیا و به ویژه شمال این کشور به شدت تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است. تا همین چندی پیش ایتالیا بیشترین قربانی کرونا در دنیا را داشت. بیش از یک ماه است که مردم این کشور برای جلوگیری از شیوع کرونا در شرایط محدود کننده و قرنطینه سختی زندگی می کنند. اینکه با وجود درخواست های کمک زیاد رم از بروکسل توافق بر سر بسته کمک های مالی به کشورهای بحران زده مدت زمان زیادی طول کشید، اکنون باعث نارضایتی گسترده ای در بین شهروندان ایتالیایی شده است.

تازه دو روز پیش بود که وزرای دارایی اتحادیه اروپا روی یک بسته کمکی 500 میلیارد یورویی که البته درخواست ایتالیا و اسپانیا برای طرح بدهی های مشترک اروپایی را هم شامل نمی شد توافق کردند. حالا نتایج دو نظرسنجی نشان می دهد که ایتالیایی ها به شدت از اتحادیه اروپا ناراضی هستند. نتایج یک نظرسنجی که از طرف انستیتو Tecne انجام گرفته است نشان می دهد که 49 درصد شهروندان ایتالیایی خواهان خروج کشورشان از اتحادیه اروپا هستند و 51 درصد هم خواهان باقی ماندن در این اتحادیه هستند. این نشان می دهد که تعداد حامیان خروج ایتالیا از اتحادیه اروپا نسبت به یک سال و نیم پیش که این نظر سنجی انجام شد 20 درصد بیشتر شده است.

این نظر سنجی در فاصله زمانی 9 و 10 آوریل از بین هزار نفر از شهروندان ایتالیایی انجام شده است. همچنین نتایج یک نظرسنجی دیگری هم نشان می دهد که حدود 39.9 درصد شهروندان ایتالیایی خواهان ترک اتحادیه اروپا هستند و 40.9 درصد هم نظری خلاف این را دارند. بقیه شهروندان هم خواهان تنها ترک منطقه یورو هستند. "سباستین مایلارد"، مدیر موسسه "ژاک دلور" فرانسه بر این عقیده است که ایتالیایی ها خیلی در دوران بحران کرونا به اتحادیه اروپا بدبین شده‌اند. به گفته وی این خطر وجود دارد که ایتالیا بتواند از اتحادیه اروپا خارج شود.

وی تاکید کرد که شرایط فعلی پتانسیل تزلزل ساختار اتحادیه اروپا را دارد. به گفته این کارشناس فرانسوی بخصوص ایتالیایی هایی که در بحران کرونا گرفتار آسیب شده اند این احساس را دارند که دیگر نمی توانند به همبستگی شرکای اروپایی خود تکیه کنند. مایلارد همچنین تاکید کرد که یک اروپای بدون ایتالیا خطری کشنده است. بعد از برگزیت نمی توان تصور کرد که یک کشور دیگر اتحادیه اروپا را ترک کند؛ در این صورت رکود اقتصادی که در بسیاری کشورها ایجاد می شود می تواند به یک بحران اجتماعی منجر شود و بالاخره نیروهای ملی گرا را تقویت کند.

ایتالیا تا به حال به شدت تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و به کانون شیوع این بحران در اتحادیه اروپا تبدیل شده است. بر اساس آمارهای اعلام شده تا به حال 152271 نفر در این کشوربه کرونا مبتلا شده و 19468 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی