×
سیاسی
شناسه خبر : 47650
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/24 ساعت 14:12
تلاش ترکیه برای ادغام گروهک‌های تروریستی سوریه

تلاش ترکیه برای ادغام گروهک‌های تروریستی سوریه

منابع معارضان سوریه می‌گویند که ترکیه تلاش دارد گروه‌های تروریستی در ادلب را در قالب یک گروهک واحد سازماندهی کند.

منابع وابسته به معارضان می‌گویند که ترکیه به سمت بازچینی شاکله نظامی گروههای تروریستی در ادلب و سازماندهی دوباره گروهک‌ها و یکسان‌سازی آن‌ها پیش می‌رود.

به نوشته وبگاه عنب بلدی، کشته شدن نظامیان ترکیه در بمباران ارتش سوریه در ماه فوریه گذشته، آغاز افزایش حضور نظامی ترکیه در ادلب بود و این کشور اقدام به اعزام هزاران نیروی نظامی و ارسال سلاح‌های سنگین به طور روزانه به منطقه کرد و تعداد مقرهای به اصطلاح دیده‌بانی خود در ادلب را افزایش داد.

ترکیه هنوز به طور شفاف در خصوص تعداد نیروها و نوع سلاح‌هایش در منطقه سخن نگفته است، اما به گزارش اندیشکده «پژوهش‌های جنگ» آمریکا، ارتش ترکیه از تاریخ ۱ فوریه تا ۳۱ مارس (۱۲ بهمن الی ۱۲ فروردین) نزدیک به ۲۰ هزار نیروی نظامی در سوریه مستقر کرده است.

به نوشته این اندیشکده، نیروهای نظامی ترکیه مستقر در سوریه از میان نیروهای ویژه و یگان‌های زرهی و نیروهای زمینی کماندو از جمله نیروهای تیپ «پنج کماندو» که در جنگ نامنظم و عملیات کوهستانی به کار می‌روند، هستند.

بنا بر این گزارش، ترکیه نیروهای نظامی خود را در خطوط درگیری با ارتش سوریه در غرب بزرگراه حلب به لاذقیه (ام-۴) مستقر کرده است.

طرح ادغام گروهک‌های تروریستی

به نوشته وبگاه عنب بلدی، همراه با ابهامات در بندهای توافق روسیه و ترکیه و عدم انجام منظم گشت‌های مشترک در بزرگراه حلب به لاذقیه به دلیل ممانعت مزدوران وابسته به تروریست‌ها و مسدود کردن چندین باره مسیر، ترکیه تلاش دارد دست به بازچینی شاکله گروهک‌های تروریستی در ادلب بزند.

یک فرمانده گروهک تروریستی «الجبهه الوطنیه للتحریر» (وابسته به ترکیه) گفت که ترکیه در هفته‌های گذشته برخی از گروهک‌ها را از مناطق خود عقب کشیده و در نقاط نظامی خود مستقر کرده و به آن‌ها اجازه داده است هرطور که می‌خواهند عمل کنند جز اینکه اجازه ندارند به اتاق عملیات ارتش ترکیه وارد شوند.

به گفته وی هدف ترکیه از انتقال شبه نظامیان به مقرهای خود این است که یک ارتش منظم در منطقه ایجاد کرده و گروهک‌های مختلف را منحل کند.

او گفت که این اقدام از این جهت که حملات به ترکیه به علت نوع رفتار گروهک‌ها را کاهش می‌دهد، مفید است.

یک منبع دیگری نیز به عنب بلدی گفت که ترکیه دو برنامه برای بازچینی شاکله تروریست‌ها دارد؛ اول اینکه عناصری از گروهک‌ها را آموزش داده و هر ۳۰۰ شبه نظامی را در یک مقر نظامی خود مستقر کند که البته این یک اقدام روتین است و مقدمه‌ای است تا مرحله دوم را که همان ادغام «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) در یک گروه جدید است، اجرا کند.

در همین حال منابع داخلی جبهه النصره می‌گویند که جریان تندروتر این گروهک تروریستی شدیدا با توافق آتش‌بس ترکیه با روسیه مخالف است. هرچند مقامات اصلی به هماهنگی با ترکیه اصرار دارند.

در تاریخ یکم فروردین، ارتش ترکیه مدعی شد که در حمله «عناصر تندرو» به گشتی‌های نظامی این کشور، دو سرباز ترکیه کشته شدند. برخی منابع منظور از این عناصر تندرو را بخش ناراضی جبهه النصره و برخی گروهک‌های تروریستی کوچک‌تر معرفی کردند.

از سوی دیگر اختلافات داخلی میان رهبران هیئه تحریرالشام (جبهة النصره سابق) و جدا شدن برخی از آن‌ها و نارضایتی دیگر گروهک‌های تروریستی از جبهه النصره به علت شکست‌های پی در پی در مدت اخیر، بهانه لازم به ترکیه برای انحلال یا ادغان این گروهک را داده است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 6 مهر1404+ جدول
بیانیه وزارت خارجه ایران در خصوص بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده
اختصاص کدپستی به خانوار‌های عشایری برای دریافت مرسوله
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی
افزایش کشته‌ها در تجمع انتخاباتی بازیگر سینمای هند
آغاز پیش فروش و فروش فوق العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز + جزئیات
شرایط پیش فروش محصولات سایپا اعلام شد
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی فعالسازی مکانیزم ماشه
روبیو: توافق همچنان بهترین نتیجه برای مردم ایران و جهان است
سفر نتانیاهو به آرژانتین ممنوع شد
عراقچی: قطعنامه 2231، 26مهر منقضی خواهد شد
سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
X
آگهی تبلیغاتی