×
سیاسی
شناسه خبر : 47623
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/24 ساعت 11:01
نتانیاهو تمامی پروازها از آمریکا را تعلیق کرد

در پاسخ به تهدید ترامپ؛

نتانیاهو تمامی پروازها از آمریکا را تعلیق کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تمامی پروازها از آمریکا به سرزمین‌های اشغالی را به حالت تعلیق درآورد؛ این تصمیم یک روز پس از آن اتخاذ شد که رئیس جمهور آمریکا در حکمی اعلام کرد که واشنگتن دولت‌هایی را که از پذیرش شهروندانشان از آمریکا امتناع می‌کنند تحریم خواهد کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور داد تمامی پروازها از آمریکا و سایر پروازهای تجاری به سرزمین‌های اشغالی  به حالت تعلیق درآیند تا زمانی که تمامی مسافران ورودی به سرزمین‌های اشغالی بتوانند توسط "فرماندهی جبهه داخلی" به هتل‌هایی که از سوی دولت برای قرنطینه در نظر گرفته شده‌، منتقل شوند و ۱۴ روز را در آنجا سپری کنند.
بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی دفتر نتانیاهو، پروازهایی که قبلا به مقصد اسرائیل در نظر گرفته شده‌اند اجازه فرود دارند اما تازمانی که راه‌حلی برای این موضوع حاصل نشود، هیچ پرواز جدیدی اجازه فرود در سرزمین‌های اشغالی را نخواهد داشت.
در این بیانیه رسمی آمده است:‌ بنیامین نتانیاهو با وزیر حمل و نقل تماس گرفت و در نتیجه گفت‌وگوها تصمیم گرفت تا تمامی پروازها از آمریکا و سایر پروازهای تجاری متوقف شوند تا زمانی که کابینه بتواند جلسه‌ای تشکیل داده و مشخص کند تمامی اشخاصی که از خارج بازمی‌گردند باید در هتل‌های تعیین شده تحت مسئولیت وزارت جنگ قرنطینه شوند.
این اقدام پس از آن اتخاذ شد که یک پرواز آمریکایی از نیویورک علی‌رغم قرنطینه صبح روز شنبه وارد فرودگاه بین‌المللی بن گوریون شد.
به حدود ۸۰ تن از مسافران این پرواز اجازه داده شد تا بدون بررسی احتیاطی درجه حرارت بدنشان و بدون پرسیدن سوالی درباره وضعیت سلامتی‌شان و اینکه کجا بوده‌اند، فرودگاه را ترک کنند.تنها هفت تن از مسافران این پرواز طبق دستور هفته گذشته نتانیاهو به هتل‌های تعیین شده برای قرنطینه منتقل شدند.
یکی از مقامات وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی گفت: ادامه ورود پروازها از نیویورک و ناکامی در انتقال تمامی مسافران به قرنطینه سهل‌انگاری و غفلت است.
تصمیم نتانیاهو پس از آن اتخاذ شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حکمی اعلام کرد که واشنگتن بر دولت‌هایی که از قبول شهروندانشان که از آمریکا می‌آیند امتناع می‌کنند یا بی دلیل در آن تعلل می‌کنند، تحریم‌هایی اعمال خواهد کرد.
ترامپ در این حکم گفت: ‌آنهایی که در دوران کنونی پاندمی کرونا از پذیرش شهروندان، اشخاص، اتباع یا ساکنین خود از آمریکا امتناع می‌کنند یا بی‌دلیل در آن تعلل می‌کنند، خطر سلامتی عمومی غیرقابل قبولی را برای آمریکایی‌ها به وجود می‌آورند. آمریکا باید قادر باشد تا اتباع خارجی را که قوانین آمریکا را نقض می‌کنند به وطن خود بازگرداند.
ترامپ تاکید کرد که وی یکی از متحدان نزدیک رهبری کنونی اسرائیل است اما دستورش به وزیر امور خارجه آمریکا این قدرت و اختیار را می‌دهد تا بر همه دولت‌هایی که سفر از آمریکا را محدود می‌کنند و مانع ورود شهروندان می‌شوند، تحریم‌هایی را اعمال کند.
بر اساس آمار "مرکز اطلاعات ملی کرونا"، حدود یک سوم از مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی افرادی هستند که از خارج از کشور بازگشته‌اند و بسیاری از آنها از نیویورک آمده‌اند.
کشورهای سراسر جهان محدودیت‌های سفری را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اجرا کرده‌اند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
X
آگهی تبلیغاتی