×
سیاسی
شناسه خبر : 47559
تاریخ انتشار : شنبه 1399/01/23 ساعت 16:33
واشنگتن‌پست: کرونا شکاف نژادی در آمریکا را نشان داد

واشنگتن‌پست: کرونا شکاف نژادی در آمریکا را نشان داد

یک روزنامه آمریکایی در سرمقاله خود نوشت علیرغم آنکه ویروس جدید «کرونا» تفاوتی برای نژادهای مختلف قائل نیست اما این ویروس رفتارهای نژادپرستانه آمریکا در برخورد با بیماران را آشکار کرد.

روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در سرمقاله خود به رفتارهای تبعیض‌آمیز دولت ترامپ در بحبوحه شیوع کرونا اشاره کرد و نوشت، علیرغم آنکه کروناویروس تفاوتی بین نژادهای مختلف قائل نیست اما آمریکا رفتارهای نژادپرستانه دارد. در مقدمه این گزارش آمده است، تا جایی که می‌دانیم ویروس جدید کرونا تبعیضی بین نژادها قائل نیست اما آمریکا رفتارهای تبعیض آمیزی دارد و آمار و ارقامی که تاکنون منتشر شده نشان می‌دهد، سیاهپوستان به یک میزان نامتناسب در ایالات متحده آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

این گزارش به آمار و ارقام منتشر شده اشاره کرد و نوشت، آمار و ارقامی که در هفته‌های اخیر از شهرها، مناطق و ایالات منتشر شده، نگران کننده است، ۳۰ درصد از جمعیت شیکاگو سیاهپوست هستند اما ۷۰ درصد از افرادی که در این شهر بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند، سیاهپوست می‌باشند. طبق این گزارش، اوضاع در منطقه «میلواکی» بدتر از شیکاگو است: سیاهپوستان، ۲۶ درصد از جمعیت این منطقه را تشکیل می‌دهند اما ۷۳ درصد از تلفات ناشی از ابتلا به کرونا مربوط به سیاهپوستان می‌شود.

نسبت جمعیت سیاهپوستان به تعداد تلفات مبتلا به کرونا در «میشیگان» نیز ۱۴ درصد به ۴۱ درصد است و در لوئیزیانا نسبت این آمار ۳۲ به ۷۰ درصد است و در مریلند نیز علیرغم آنکه ۳۰ درصد از جمعیت را سیاهپوستان تشکیل می‌دهند، ۴۰ درصد از آمار و ارقام مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا به سیاهپوستان مربوط می‌شود. این گزارش سپس با اشاره به این موارد ادامه داد که هنوز آمار و ارقام فدرال را در این زمینه نمی‌دانیم زیرا هیچ آمار و ارقامی در این خصوص ارائه نداده است و علیرغم آنکه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری فدرال معمولاً باید مکان، سن و نژاد آنهایی که از این ویروس متضرر شده‌اند را دنبال کرده و مورد پیگیری قرار دهد اما در حال حاضر و در برهه کنونی هیچ آماری در این خصوص ارائه نکرده است.

برخی از اعضای کنگره با ارسال نامه‌ای به «الکس آزر» وزیر خدمات درمانی و انسانی آمریکا از او خواستند که این رویه فعلی را تغییر دهد و آماری در خصوص مکان، نژاد و سن مبتلایان و قربانیان کرونا ارائه دهد زیرا این آمار و ارقام برای فهم آنچه که در برخی از حساس‌ترین جوامع آمریکا در حال رخ دادن است،‌ ضروری است. این گزارش ادامه داد که احتمالاً شکاف نژادی در انجام آزمایشات و درمان وجود داشته باشد و حتی ممکن است نابرابری‌های موجود، تأثیر بحران کرونا در آمریکا را نابرابر جلوه داده باشد. سیاهپوستان به طور قطع از چاقی بیمارگونه، دیابت، آسم و فشارخون رنج می‌برند که تمامی این بیماری‌ها شرایط را برای مبتلایان به کرونا وخیم‌تر می‌کند. واشنگتن‌پست سپس با اشاره به شرایط نامساعد برای سیاهپوستان توضیح داد که واقعیت موجود در خصوص سیاهپوستان آمریکا یک مسئله تصادفی نیست بلکه نتیجه شرایط اقتصادی و محیطی است که در تاریخ طولانی رفتارهای تبعیض‌آمیز آمریکا به سیاهپوستان تحمیل شده است.

این گزارش در تحلیل شرایط نامناسب سیاهپوستان در آمریکا نوشت شرایطی چون محرومیت سیاهپوستان از داشتن مسکن استاندارد، فقدان دسترسی آنها به خدمات پزشکی، فقدان دسترسی و نزدیکی آنها به فروشگاههای مواد غذایی نیز موجب شده که ابتلا به بیماری کروناویروس به وضعیت کنونی که امروز با آن مواجه هستیم تبدیل شود. سیاهپوستان معمولاً در مقایسه با سفیدپوستان بیشتر در مشاغل خدماتی چون رانندگی اتوبوس و فعالیت‌های مراقبتی مشغول هستند و همین امر آنها را در مقایسه با افرادی که امکان دورکاری برایشان فراهم است، در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهد.

طبق این گزارش، مهاجران غیرقانونی نیز که اغلب در حاشیه‌های شهرها زندگی می‌کنند به دلیل عدم دسترسی مناسب به تست کرونا و درمان بیشتر در معرض خطر قرار دارند. دکتر «آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی نیز هفته گذشته اعتراف کرد که کووید-19 بیشتر اقلیت‌ها را تحت تأثیر قرار داده است و تصریح کرد: «در حال حاضر کاری جز ارائه بهترین خدمات درمانی ممکن به آنها نمی‌توان انجام داد.

ارائه بهترین خدمات درمانی امری اساسی و ضروری است». طبق جدیدترین آمار و ارقام منتشر شده تا روز گذشته (جمعه)، یک میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۳۸ نفر از مردم جهان به کروناویروس آلوده شدند و ۱۰۳ هزار و ۵۱۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند. ایالات متحده آمریکا همچنان با ۵۰۳ هزار و ۱۷۷ مورد ابتلا و ۱۸ هزار و ۷۶۱ مورد فوتی بالاترین آمار و ارقام مبتلایان به ویروس ناشناخته «کووید-۱۹» را دارد.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
بازگشت باشکوه تولید «سلمان فارسی» پس از وقفه‌ای کوتاه
واکنش وزیر ارتباطات به قطعی شبکه در جزایر پس از حملات آمریکا
آسه‌آن خواستار توقف درگیری‌ها و خویشتنداری ایران و آمریکا شد
پیگیری حقوقی و بین‌المللی جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش
دموکرات‌ها علیه جنگ ترامپ با ایران
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
نورنما | بارش 2.5 متری برف در شیلی
سفر راهبردی وزیر کشور ایران به اسلام‌آباد؛ تقویت پیوندهای دیپلماتیک و امنیتی با پاکستان
رئیس‌جمهور: وحدت ملی، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد
سیدبندی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا اعلام شد
احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد
قهرمانی در جام جهانی برای اسپانیا چقدر درآمد داشت؟
تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با استقلال نهایی شد
انتقال بزرگ تابستانی استقلال؛ محمد خلیفه آبی‌پوش شد
حال پهلوان آواز ایران مساعد نیست
هشدار بحران آب در تهران؛ ذخایر سدها کمتر از حد نرمال
آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود
امتحانات نهایی 31 تیرماه در همه استان ها غیر از هرمزگان برگزار می شود
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
شکار گرداننده صفحه معاند در فضای مجازی
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه