×
سیاسی
شناسه خبر : 47476
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/22 ساعت 21:09

تماس تشکیلات خودگردان با عرب‌ها برای مقابله با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

مقامات تشکیلات خودگردان در تماس تلفنی با مقامات قطر، عربستان، بحرین و برخی مقامات اروپایی با آنها درباره خطر طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق شهرک‌ها و منطقه اغوار به خاک سرزمین‌های اشغالی گفت‌وگو کردند.

تلاش‌های تشکیلات خودگردان در چارچوب اقدامات برای مقابله با طرح رژیم صهیونیستی در اعمال سیطره بر منطقه الاغوار و شهرک‌های کرانه باختری ظرف شش ماه نخست از عمر کابینه در حال تشکیل این رژیم ادامه دارد. در شرایطی که دو حزب لیکود و آبی و سفید که مشغول تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی هستند حمایت خود را از الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و زمین‌های اغوار به سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند، تلاش‌های سیاسی تشکیلات خودگردان برای ایجاد یک موضع عربی و بین المللی در ممانعت از تصویب این طرح مورد حمایت دولت آمریکا ادامه دارد.

ریاست تشکیلات خودگردان اعلام کرد که «محمود عباس» با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر تماس گرفته و از او به دلیل مواضع قطر در حمایت از ملت فلسطین قدر دانی کرد. عباس همچنین برای قطر و ملت آن خروج از بحران کرونا و ادامه حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه را آرزو کرد. عباس قبل از آن هم با محمد عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر تماس تلفنی برقرار کرده و درباره طرح مذکور رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرده بود. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، «صائب عریقات» دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین نیز با مقامات عربی و اروپایی درباره آثار مخرب طرح الحاق رژیم صهیونیستی و تداوم سیاست‌های توسعه طلبی و شهرک سازی این رژیم گفت وگو کرد.

در همین راستا عریقات با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، «خالد آل خلیفه» مشاور دیپلماتیک شاه بحرین و «نیلز انن» وزیر مشاور در امور خارجه آلمان تلفنی درباره پیامدهای طرح الحاق رژیم صهیونیستی گفت‌‌وگو کرد. عریقات در این تماس‌ها درباره خطر تجاوزگری مستمر رژیم صهیونیستی بر امنیت و ثبات منطقه هشدار داد و گفت: «مقامات اسرائیل به گونه‌ای عمل می‌کنند گویی بالاتر از قانون هستند و این امر فرصت تحقق صلح عادلانه برای ایجاد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف در مرزهای 1967 را از بین می‌برد». عریقات دو روز پیش نیز در همین راستا با «احمد ابوالغیط» دبیر کل اتحادیه عرب، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن گفت‌وگو کرد.

به گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی نتانیاهو به شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری از جمله در منطقه الاغوار اطلاع داده که می‌خواهد طی شش ماه آینده تسلط خود را برا این مناطق بسط دهد و آنجا را تحت حاکمیت کامل رژیم صهیونیستی قرار دهد. به دنبال آن ریاست تشکیلات خودگردان هم بر مخالفت قاطع خود با الحاق سرزمین‌های اشغالی فلسطین از سال 67 به بعد یا بخشی از آن تاکید کرد. بنیامین نتانیاهو٬ نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دو ماه پیش شروع به تدوین نقشه‌ای کرده است که بر اساس آن بخش‌هایی از اراضی کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی ضمیمه می‌شود.

این اقدام در راستای طرح ترامپ موسوم به «معامله قرن» است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در روز ۲۸ ژانویه گذشته طی نشست خبری مشترک با نتانیاهو، از طرح به اصطلاح «صلح خاورمیانه» رونمایی کرد و شهر قدس را پایتخت این کشور خواند. فلسطینی‌ها و بسیاری از کشورها با رد این طرح آن را در راستای مشروعیت بخشی به اشغالگری رژیم صهیونیستی دانستند و گفتند که این طرحی برای ضمیمه کردن زمین‌های فلسطین به سرزمین‌های اشغالی است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران (3)- امارات(1) |رقابتی برای صدر نشینی و صعود + گل سوم
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
جزییات آتش سوزی فروشگاه چسب در اصفهان + فیلم
واکنش محتاطانه کاخ سفید به حمله اسرائیل به قطر
نورنما | عید میلاد رسول خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع)مبارک‌باد
خشم خیابانی در نپال: معترضان ساختمان تلویزیون را هدف قرار دادند + فیلم
سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
از میز آتش‌بس تا آسمان خونین دوحه؛ پایان دیپلماسی
آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد پیام نور اعلام شد
القسام رسماً مسئولیت حمله استشهادی «راموت» را گردن گرفت
واکنش تند اردن به حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
جهاد اسلامی حمله به دفتر حماس در دوحه را محکوم کرد
سفارت ایالات متحده نسبت به شرایط امنیتی در دوحه هشدار داد
ثبت زمین‌لرزه 4.2 ریشتری در استان هرمزگان
حمله رژیم صهیونیستی به قطر خطرناک و نقض آشکار منشور ملل متحد است
کاهش محسوس دما و تشدید گردوخاک در تهران طی روزهای آینده
بیانیه رسمی وزارت خارجه قطر درباره حملات اسرائیل به دوحه
رایزنی ایران و آژانس برای آغاز همکاری‌های جدید با تمرکز بر سازوکارهای ضمانتی
87 پرواز عملیاتی بارورسازی ابرها در کشور انجام شد
حمله به دوحه؛ ادعای عملیات اسرائیل برای ترور مقامات حماس +فیلم
طلای جهانی به اوج رسید؛ دلار آزاد کانال 90 هزار تومانی را پس گرفت
خوشبینی به احتمال توافق هسته‌ای در قاهره
حمایت هیئت روسی از تمامیت ارضی سوریه در دیدار با مقامات دمشق
ظریف: فرصتی تازه پشت مرزهای شمالی ایران پنهان است
نشست شورای عالی مجمع جهانی بیداری اسلامی با محوریت فلسطین برگزار شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(80) «بِیضا»
هشدار سفارت ایران درباره سفر ایرانیان به نپال
درخشش عملکرد طلایی تاصیکو در مجمع سالیانه
X
آگهی تبلیغاتی