×
سیاسی
شناسه خبر : 47476
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/22 ساعت 21:09
تماس تشکیلات خودگردان با عرب‌ها برای مقابله با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

تماس تشکیلات خودگردان با عرب‌ها برای مقابله با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

مقامات تشکیلات خودگردان در تماس تلفنی با مقامات قطر، عربستان، بحرین و برخی مقامات اروپایی با آنها درباره خطر طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق شهرک‌ها و منطقه اغوار به خاک سرزمین‌های اشغالی گفت‌وگو کردند.

تلاش‌های تشکیلات خودگردان در چارچوب اقدامات برای مقابله با طرح رژیم صهیونیستی در اعمال سیطره بر منطقه الاغوار و شهرک‌های کرانه باختری ظرف شش ماه نخست از عمر کابینه در حال تشکیل این رژیم ادامه دارد. در شرایطی که دو حزب لیکود و آبی و سفید که مشغول تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی هستند حمایت خود را از الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و زمین‌های اغوار به سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند، تلاش‌های سیاسی تشکیلات خودگردان برای ایجاد یک موضع عربی و بین المللی در ممانعت از تصویب این طرح مورد حمایت دولت آمریکا ادامه دارد.

ریاست تشکیلات خودگردان اعلام کرد که «محمود عباس» با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر تماس گرفته و از او به دلیل مواضع قطر در حمایت از ملت فلسطین قدر دانی کرد. عباس همچنین برای قطر و ملت آن خروج از بحران کرونا و ادامه حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه را آرزو کرد. عباس قبل از آن هم با محمد عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر تماس تلفنی برقرار کرده و درباره طرح مذکور رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرده بود. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، «صائب عریقات» دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین نیز با مقامات عربی و اروپایی درباره آثار مخرب طرح الحاق رژیم صهیونیستی و تداوم سیاست‌های توسعه طلبی و شهرک سازی این رژیم گفت وگو کرد.

در همین راستا عریقات با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، «خالد آل خلیفه» مشاور دیپلماتیک شاه بحرین و «نیلز انن» وزیر مشاور در امور خارجه آلمان تلفنی درباره پیامدهای طرح الحاق رژیم صهیونیستی گفت‌‌وگو کرد. عریقات در این تماس‌ها درباره خطر تجاوزگری مستمر رژیم صهیونیستی بر امنیت و ثبات منطقه هشدار داد و گفت: «مقامات اسرائیل به گونه‌ای عمل می‌کنند گویی بالاتر از قانون هستند و این امر فرصت تحقق صلح عادلانه برای ایجاد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف در مرزهای 1967 را از بین می‌برد». عریقات دو روز پیش نیز در همین راستا با «احمد ابوالغیط» دبیر کل اتحادیه عرب، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن گفت‌وگو کرد.

به گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی نتانیاهو به شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری از جمله در منطقه الاغوار اطلاع داده که می‌خواهد طی شش ماه آینده تسلط خود را برا این مناطق بسط دهد و آنجا را تحت حاکمیت کامل رژیم صهیونیستی قرار دهد. به دنبال آن ریاست تشکیلات خودگردان هم بر مخالفت قاطع خود با الحاق سرزمین‌های اشغالی فلسطین از سال 67 به بعد یا بخشی از آن تاکید کرد. بنیامین نتانیاهو٬ نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دو ماه پیش شروع به تدوین نقشه‌ای کرده است که بر اساس آن بخش‌هایی از اراضی کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی ضمیمه می‌شود.

این اقدام در راستای طرح ترامپ موسوم به «معامله قرن» است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در روز ۲۸ ژانویه گذشته طی نشست خبری مشترک با نتانیاهو، از طرح به اصطلاح «صلح خاورمیانه» رونمایی کرد و شهر قدس را پایتخت این کشور خواند. فلسطینی‌ها و بسیاری از کشورها با رد این طرح آن را در راستای مشروعیت بخشی به اشغالگری رژیم صهیونیستی دانستند و گفتند که این طرحی برای ضمیمه کردن زمین‌های فلسطین به سرزمین‌های اشغالی است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
زلزله در پرسپولیس؛ 4 ستاره در لیست مازاد سرمربی جدید + اسامی بازیکنان
رهگیری جنگنده‌های روسیه در دریای نروژ
بازتاب و شگفتی رسانه های جهان از تشییع میلیونی پیکر رهبر شهید
رونالدو: این آخرین جام جهانی‌ام است
عراقچی: دستگاه قضا نقشی تعیین‌کننده در تقویت اقتدار ملی دارد
تداوم حملات به غزه؛ شمار شهدای امروز به 4 نفر رسید
تردد در ورودی‌های تهران روان است
جزییات و زمان‌بندی شارژ کالابرگ الکترونیکی تیرماه 1405 اعلام شد
5 میلیون نفر با ناوگان اتوبوسرانی در مراسم وداع منتقل شدند
واکنش سرمربی نروژ پس از حذف برزیل؛ به بازیکنانم افتخار می‌کنم
جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم بدرقه رهبر شهید در مشهد
تهران در امتداد اشک و حماسه؛ آخرین وداع در مصلی تا تشییع بزرگ از دماوند تا آزادی
اژه‌ای: قله‌ی آرمانی امام شهید، ریشه‌کنی فساد و استکبار بود
جنجال بزرگ ترامپ در جام جهانی 2026؛ بلژیک فیفا را تهدید کرد
خرد معنوی و افق تمدن‌سازی
واکنش سرمربی مکزیک؛ شکست برابر انگلیس چیزی از ارزش ما کم نمی‌کند
قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1405 + جدول
ادعای نتانیاهو درباره جنوب لبنان تکذیب شد
معمار تحول علمی ایران
آخرین آمار قربانیان زلزله ویرانگر ونزوئلا
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 15 تیر 1405
هالند: هر توپی به من برسد باید گل شود!
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 تیر 1405+ جدول
پس از دبل مقابل مکزیک؛ جایزه بهترین بازیکن به بلینگام رسید
برنامه بازی‌های جام جهانی دوشنبه 15 تیر و بامداد سه شنبه
نجف اشرف در آستانه تشییع رهبر شهید؛ آمادگی کامل از فرودگاه تا حرم علوی
پایان کار کی‌روش در غنا؛ سرمربی پرتغالی با پیامی احساسی رفت
حمله گسترده روسیه به اوکراین؛ کی‌یف و 7 استان هدف موشک و پهپاد
نتایج وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد+جزییات
رحمتی جانشین تارتار در گل گهر شد
آیین وداع با رهبر شهید بدون فوتی و با امنیت کامل به پایان رسید
مکزیک 2-3 انگلیس؛ طوفانِ بلینگام راه صعود سه‌شیرها را هموار کرد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 15 تیر+ وضعیت استان ها
متخصص طب ایرانی: با چند توصیه ساده از خستگی و گرمازدگی پیشگیری کنید
برزیل 1-2 نروژ ؛ ارلینگ هالند حکم حذف برزیل را امضا کرد!
هشدار متخصصان درباره حضور سالمندان در تجمعات
چگونه برای تشییع میلیونی آماده شویم؟ راهکارهایی برای حفظ آرامش و تمرکز
پژوهش جدید: عوارض کبد چرب فراتر از آسیب به خودش است
این نوع سردرد خطر سکته مغزی را بالا می‌برد
آسیب‌های دوران کودکی خطر چاقی را افزایش می‌دهد
اولین بازی رئال مادرید در لالیگا به تعویق می‌افتد
ادعای نویسنده آمریکایی درباره بازتاب جهانی مراسم وداع با رهبر شهید
آتش‌سوزی دوباره در منطقه گردشگری رود رونه باشت
واکنش رونالدو به شایعه خداحافظی؛ پایان یک ابهام بزرگ
توصیه‌های اورژانسی برای حضور ایمن در تجمعات و جمعیت‌های انبوه
ترامپ بار دیگر با جولانی دیدار می‌کند
متهم پرونده کودک‌آزاری و قتل یک کودک در مهرستان بازداشت شد
تمرین فردای استقلال با تصمیم کادرفنی تعطیل شد
قدردانی ترامپ از بخشش کارت قرمز بالوگان!
دعوت مردم عراق به شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید