×
سیاسی
شناسه خبر : 47476
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/22 ساعت 21:09

تماس تشکیلات خودگردان با عرب‌ها برای مقابله با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

مقامات تشکیلات خودگردان در تماس تلفنی با مقامات قطر، عربستان، بحرین و برخی مقامات اروپایی با آنها درباره خطر طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق شهرک‌ها و منطقه اغوار به خاک سرزمین‌های اشغالی گفت‌وگو کردند.

تلاش‌های تشکیلات خودگردان در چارچوب اقدامات برای مقابله با طرح رژیم صهیونیستی در اعمال سیطره بر منطقه الاغوار و شهرک‌های کرانه باختری ظرف شش ماه نخست از عمر کابینه در حال تشکیل این رژیم ادامه دارد. در شرایطی که دو حزب لیکود و آبی و سفید که مشغول تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی هستند حمایت خود را از الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و زمین‌های اغوار به سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند، تلاش‌های سیاسی تشکیلات خودگردان برای ایجاد یک موضع عربی و بین المللی در ممانعت از تصویب این طرح مورد حمایت دولت آمریکا ادامه دارد.

ریاست تشکیلات خودگردان اعلام کرد که «محمود عباس» با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر تماس گرفته و از او به دلیل مواضع قطر در حمایت از ملت فلسطین قدر دانی کرد. عباس همچنین برای قطر و ملت آن خروج از بحران کرونا و ادامه حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه را آرزو کرد. عباس قبل از آن هم با محمد عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر تماس تلفنی برقرار کرده و درباره طرح مذکور رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرده بود. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، «صائب عریقات» دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین نیز با مقامات عربی و اروپایی درباره آثار مخرب طرح الحاق رژیم صهیونیستی و تداوم سیاست‌های توسعه طلبی و شهرک سازی این رژیم گفت وگو کرد.

در همین راستا عریقات با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، «خالد آل خلیفه» مشاور دیپلماتیک شاه بحرین و «نیلز انن» وزیر مشاور در امور خارجه آلمان تلفنی درباره پیامدهای طرح الحاق رژیم صهیونیستی گفت‌‌وگو کرد. عریقات در این تماس‌ها درباره خطر تجاوزگری مستمر رژیم صهیونیستی بر امنیت و ثبات منطقه هشدار داد و گفت: «مقامات اسرائیل به گونه‌ای عمل می‌کنند گویی بالاتر از قانون هستند و این امر فرصت تحقق صلح عادلانه برای ایجاد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف در مرزهای 1967 را از بین می‌برد». عریقات دو روز پیش نیز در همین راستا با «احمد ابوالغیط» دبیر کل اتحادیه عرب، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن گفت‌وگو کرد.

به گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی نتانیاهو به شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری از جمله در منطقه الاغوار اطلاع داده که می‌خواهد طی شش ماه آینده تسلط خود را برا این مناطق بسط دهد و آنجا را تحت حاکمیت کامل رژیم صهیونیستی قرار دهد. به دنبال آن ریاست تشکیلات خودگردان هم بر مخالفت قاطع خود با الحاق سرزمین‌های اشغالی فلسطین از سال 67 به بعد یا بخشی از آن تاکید کرد. بنیامین نتانیاهو٬ نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دو ماه پیش شروع به تدوین نقشه‌ای کرده است که بر اساس آن بخش‌هایی از اراضی کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی ضمیمه می‌شود.

این اقدام در راستای طرح ترامپ موسوم به «معامله قرن» است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در روز ۲۸ ژانویه گذشته طی نشست خبری مشترک با نتانیاهو، از طرح به اصطلاح «صلح خاورمیانه» رونمایی کرد و شهر قدس را پایتخت این کشور خواند. فلسطینی‌ها و بسیاری از کشورها با رد این طرح آن را در راستای مشروعیت بخشی به اشغالگری رژیم صهیونیستی دانستند و گفتند که این طرحی برای ضمیمه کردن زمین‌های فلسطین به سرزمین‌های اشغالی است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سودان جنوبی ادعای گفت‌وگو با اسرائیل درباره اسکان فلسطینیان غزه را رد کرد
تأثیر موشک‌های ایران بر اسرائیل؛ موشک ها همچنان تلفات می گیرند
ترامپ به زلنسکی: برای آتش‌بس با پوتین ملاقات می‌کنم
حمله پهپادی اسرائیل؛ یک خودرو لبنانی در تیررس ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت
واکنش تند عربستان به اظهارات اخیر نتانیاهو
مومنی: افزایش چشمگیر بازگشت زائران اربعین تا 4 روز آینده
ایران‌خودرو طرح فروش خودرو با نرخ‌های جدید را متوقف کرد
وزیر خارجه فرانسه: درخواست تعلیق موقت تحریم‌های ایران را برای فرصت مذاکرات دادیم
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
انجمن داروسازان ایران از زمان توزیع سراسری واکسن آنفولانزا خبر داد
زمان و مکان خاکسپاری استاد فرشچیان اعلام شد
آیا مراکز معاینه فنی در ایام اربعین تعطیل خواهند بود؟
نظارت استراتژیک بر ایران؛ آمریکا برای نظارت بر ایران پایگاه نظامی می سازد
دومین عامل قتل محیط‌بان گلستان دستگیر شد
مجری مشهور به خارج مهاجرت کرد
80 هزار فرصت شغلی برای معلولان تا پایان سال به واقعیت می‌پیوندد؟
ترامپ رسانه‌ها را به کارشکنی در دیدار با پوتین متهم کرد
افزایش حقوق کارکنان دولت و شهرداری‌ها به مرحله نهایی رسید
چند درصد از بدهی میلیاردی بابک زنجانی تسویه شد؟
اردن: اظهارات خطرناک و تحریک آمیز نتانیاهو را به شدت محکوم می‌کنیم
مازندران در معرض خطر سیل؛ هشدارهای جدی به مردم اعلام شد
پسران بسکتبال ایران به فینال لیگ جوانان آسیا راه یافتند
دیدار نماینده ویژه روسیه با عراقچی
دادگاه کانادا حکم جدیدی درباره حادثه هواپیمای اوکراینی صادر کرد
طالبان دوباره خبرساز شد؛ اعدام بی‌رحمانه نوجوان افغان به‌خاطر بازی با موبایل
سناریوهای احتمالی جنگ بعدی میان اسرائیل و ایران چگونه خواهد بود؟
جزئیات آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد؛ استخدام 600 نفر قطعی است
اطمینان فرمانده مرزبانی: هیچ خلأ امنیتی در مرزهای اربعین وجود نداشت
بازار مسکن در مسیر نزولی؛ قیمت هر متر خانه در شمال تهران 30 تا 50 میلیون تومان کاهش یافت
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
اعلام یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت 19 امروز
پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند
دیدار سخنگوی دولت با کارگردان مطرح سینما، پوران درخشنده
لاریجانی: مقاومت سرمایه ملی لبنان است/ ما طرحی برای لبنان نیاورده‌ایم
برق مشترکان پرمصرف تهرانی، به طور هوشمند محدود شد
نجات معجزه‌آسا: کودک پاکستانی در مرز شلمچه از گرمای مرگبار در امان ماند
پُرمصرف‌ترین داروها کدامند؟
نیمیتز پس از 5 سال در بحرین؛ واشنگتن بدنبال چیست؟
آمریکا چین را با تراشه هایش زیرنظر گرفت
سنگر ساختن از نام کوروش برای شلیک به روان مردم ایران
تصویرسازی اربعین و رهایی از تلهٔ آینده‌های پیش‌فرض
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 22 مرداد 1404 +جدول
تجربهٔ «مشایهٔ» اربعین
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار‎شنبه 22 مرداد 1404
آغاز دوره‌ای جدید در مدیریت آبی‌ها/چه کسی مدیرعامل جدید استقلال می شود؟
5 کشته و 57 مصدوم در حادثه اتوبوس زائران اربعین + اسامی
رایزنی میانجی‌گرایانه وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی
جدیدترین حراج شمش طلا هفته آینده برگزار می شود+ جزئیات
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 22 مرداد 1404 +جدول
امروز ؛ آخرین روز فروش ارز اربعین/زائران اربعین چقدر دینار خریدند؟ + جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی