×
سیاسی
شناسه خبر : 47476
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/22 ساعت 21:09
تماس تشکیلات خودگردان با عرب‌ها برای مقابله با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

تماس تشکیلات خودگردان با عرب‌ها برای مقابله با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

مقامات تشکیلات خودگردان در تماس تلفنی با مقامات قطر، عربستان، بحرین و برخی مقامات اروپایی با آنها درباره خطر طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق شهرک‌ها و منطقه اغوار به خاک سرزمین‌های اشغالی گفت‌وگو کردند.

تلاش‌های تشکیلات خودگردان در چارچوب اقدامات برای مقابله با طرح رژیم صهیونیستی در اعمال سیطره بر منطقه الاغوار و شهرک‌های کرانه باختری ظرف شش ماه نخست از عمر کابینه در حال تشکیل این رژیم ادامه دارد. در شرایطی که دو حزب لیکود و آبی و سفید که مشغول تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی هستند حمایت خود را از الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و زمین‌های اغوار به سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند، تلاش‌های سیاسی تشکیلات خودگردان برای ایجاد یک موضع عربی و بین المللی در ممانعت از تصویب این طرح مورد حمایت دولت آمریکا ادامه دارد.

ریاست تشکیلات خودگردان اعلام کرد که «محمود عباس» با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر تماس گرفته و از او به دلیل مواضع قطر در حمایت از ملت فلسطین قدر دانی کرد. عباس همچنین برای قطر و ملت آن خروج از بحران کرونا و ادامه حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه را آرزو کرد. عباس قبل از آن هم با محمد عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر تماس تلفنی برقرار کرده و درباره طرح مذکور رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرده بود. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، «صائب عریقات» دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین نیز با مقامات عربی و اروپایی درباره آثار مخرب طرح الحاق رژیم صهیونیستی و تداوم سیاست‌های توسعه طلبی و شهرک سازی این رژیم گفت وگو کرد.

در همین راستا عریقات با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، «خالد آل خلیفه» مشاور دیپلماتیک شاه بحرین و «نیلز انن» وزیر مشاور در امور خارجه آلمان تلفنی درباره پیامدهای طرح الحاق رژیم صهیونیستی گفت‌‌وگو کرد. عریقات در این تماس‌ها درباره خطر تجاوزگری مستمر رژیم صهیونیستی بر امنیت و ثبات منطقه هشدار داد و گفت: «مقامات اسرائیل به گونه‌ای عمل می‌کنند گویی بالاتر از قانون هستند و این امر فرصت تحقق صلح عادلانه برای ایجاد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف در مرزهای 1967 را از بین می‌برد». عریقات دو روز پیش نیز در همین راستا با «احمد ابوالغیط» دبیر کل اتحادیه عرب، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن گفت‌وگو کرد.

به گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی نتانیاهو به شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری از جمله در منطقه الاغوار اطلاع داده که می‌خواهد طی شش ماه آینده تسلط خود را برا این مناطق بسط دهد و آنجا را تحت حاکمیت کامل رژیم صهیونیستی قرار دهد. به دنبال آن ریاست تشکیلات خودگردان هم بر مخالفت قاطع خود با الحاق سرزمین‌های اشغالی فلسطین از سال 67 به بعد یا بخشی از آن تاکید کرد. بنیامین نتانیاهو٬ نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دو ماه پیش شروع به تدوین نقشه‌ای کرده است که بر اساس آن بخش‌هایی از اراضی کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی ضمیمه می‌شود.

این اقدام در راستای طرح ترامپ موسوم به «معامله قرن» است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در روز ۲۸ ژانویه گذشته طی نشست خبری مشترک با نتانیاهو، از طرح به اصطلاح «صلح خاورمیانه» رونمایی کرد و شهر قدس را پایتخت این کشور خواند. فلسطینی‌ها و بسیاری از کشورها با رد این طرح آن را در راستای مشروعیت بخشی به اشغالگری رژیم صهیونیستی دانستند و گفتند که این طرحی برای ضمیمه کردن زمین‌های فلسطین به سرزمین‌های اشغالی است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است