×
فرهنگی
شناسه خبر : 47443
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/22 ساعت 15:35
ابتلای 276 معلول و سالمند مراکز نگهداری به کرونا

ابتلای 276 معلول و سالمند مراکز نگهداری به کرونا

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به حضور 49 هزار نفر در مراکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان و معلولان گفت: از این تعداد 276 نفر تست کرونا مثبت داشته‌اند که تاکنون 53 نفر نیز فوت کرده‌اند.

 وحید قبادی دانا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پس از شیوع بیماری کرونا در کشور چین از ۵ بهمن ماه، اولین دستورالعمل و بخشنامه سازمان بهزیستی برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان ابلاغ شد، گفت: طبق آماری که از کشور چین داشتیم سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در خطر بیشتری برای آسیب یا فوت ناشی از این بیماری قرار داشتند.

وی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دستورالعمل، بخشنامه و ابلاغیه برای مراکز مختلف تحت پوشش سازمان بهزیستی جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ابلاغ شده است، اظهار کرد: همچنین برای تهیه مواد ضدعفونی کننده و مواد بهداشتی و ماسک در سوم اسفند ماه ۲ میلیاد و ۸۰۰ میلیون تومان به صورت سرانه هر نفر ۳۰ هزار تومان برای افرادی که در مراکز شبانه روزی تحت پوشش سازمان بهزیستی نگهداری می شوند بر روی کارت بانکی مراکز نگهداری شارژ شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در هفته اول فروردین ماه هم برای مراکز نگهداری معلولان و سالمندان مبلغ ۲۴ میلیارد تومان به صورت سرانه ۵۰۰ هزار تومانی برای هر معلول و سالمندی که در مراکز نگهداری می‌شود، اختصاص پیدا کرد، اظهار کرد: این مبلغ کمک می‌کند تا مراکز تعداد پرسنلشان را به طور استاندارد نگه دارند و بتوانند مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی را تهیه کنند.

 قبادی دانا با اشاره به اینکه طبق بخشنامه اولیه هرگونه ملاقات از مراکز معلولان و سالمندان ممنوع اعلام شد، تصریح کرد: همچنین توصیه شد تا از پرسنل ثابت و تمام وقت در این مراکز استفاده و از همکاری با پرسنل داوطلب تا جای ممکن پرهیز شود.

وی با بیان اینکه البته برخی از مراکز این سازمان به بیماری کووید ۱۹ آلوده شده‌اند توضیح داد: از بین ۸۷۵ مرکز نگهداری از سالمندان و معلولان تا کنون با وجود تمهیدات اتخاذ شده حدود ۲۵ مرکز از ۱۵ استان کشور آلوده به ویروس شده‌اند. همچنین ۱۶ استان کشور نیز فعلا به کرونا آلوده نیستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به تعداد مبتلایان مراکز مذکور گفت: همچنین از ۴۹ هزار نفری که در مراکز سالمندان و معلولان در مراکز شبانه روزی حضور دارند تا کنون ۲۷۶ نفر تست کرونا مثبت داشته‌اند، از بین این ۴۹ هزار نفر نیز تاکنون ۵۳ نفر فوت کرده‌اند.

قبادی دانا در ادامه توضیح داد: البته نرخ مرگ و میر در اسفند ماه ۹۷ و در اسفند ماه ۹۸ در کل مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان با همدیگر مقایسه شده است. در اسفند ۹۷ از بین ۴۰ هزار و ۹۲ نفر از  افراد حاضر در مراکز سالمندان و معلولان در سطح کشور ۲۸۳ نفر فوتی داشتیم که این رغم از بین ۴۸ هزار ۸۳۸ نفر در اسفندماه ۹۸،  ۳۵۲ نفر فوتی بوده است. به این ترتیب نرخ فوت به نسبت تعداد افراد نگهداری شده در اسفند ۹۷ و اسفند ۹۸ با هم برابر و حدود ۰.۷ درصد است.

وی افزود:  البته باید تا پایان فروردین ماه انتظار بکشیم و شرایط را ارزیابی کنیم. آماری هم که در ارتباط با فوتی های مراکز نگهداری از معلولان و سالمندان در سطح کشور در اسفند ماه ۹۷ و در مقایسه با ۹۸ بیان شد در ارتباط با فوت با هر علتی بوده است.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تقدیر سخنگوی دولت از نقش نیروی دریایی ارتش
راز اصرار ترامپ بر مذاکرات قطر چیست؟
ریزش قیمت طلا و سکه در بازار؛ همه قطعات وارد مدار نزولی شدند
بورس 3 روز نخست هفته آینده تعطیل شد
جلسه ویژه دولت و قوه قضائیه؛ از مقابله با گرانی تا تشدید نظارت بر داروخانه‌ها
حجت الاسلام زارع فومنی درگذشت
استاندار: البرز شنبه و یکشنبه تعطیل نیست
هشدار حزب‌الله؛ «هیچ‌کس حق چشم‌پوشی از خاک لبنان را ندارد»
ادعای تازه واشنگتن درباره فروش نفت ایران
شوک به بوکس ایران؛ اعزام تیم‌های جوانان و امید در هاله‌ای از ابهام
پیام عارف درباره مراسم تشییع؛ «ایران مقتدر تمام‌قد به میدان خواهد آمد»
وزیر خارجه چین خواستار حفظ روند مذاکرات بین آمریکا و ایران شد
پوشش بیمه‌ای ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
رئیس سازمان اداری و استخدامی: پاسخگویی بانک‌ها به کمتر از 2 دقیقه رسید
مشهد آماده وداع؛ محل برگزاری مراسم رهبر شهید مشخص شد
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمال و ورودی‌های تهران
ناامن‌سازی؛ جبهه تازه جنگ علیه ایران
درخواست فوری صنعت شوینده برای جلوگیری از گرانی محصولات
پاداش حضور ایران در جام جهانی چقدر بود؟
نوراینفو | مسیرهای اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
پیکر فرزاد جمشیدی فردا در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود
استاندار خوزستان: ورود 36 قلم کالای همراه مسافر مجاز است
بدرقه آقای شهید ایران از تهران تا کربلا؛ حضور سران ادیان و مذاهب بیش از 90 کشور
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و دوم
هزار دلار؛ عددی که واشنگتن دوست ندارد دیده شود
«برای پدر»؛ نخستین هدیه شاعران به امام شهید رونمایی شد
از وضعیت مدارس دولتی و غیردولتی راضی نیستم
آتلانتیک: فساد در دولت ترامپ به یک «روال عادی» تبدیل شده است
خدائیان: 1998 همت به بیت‌المال بازگشت
آماده‌سازی 72 هزار جای پارک خودرو برای زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
فاجعه سایبری در ژاپن؛ اطلاعات 14 میلیون کاربر لو رفت
هشدار وزارت صمت؛ محدودیت 85 درصدی برق، تولید را زمین‌گیر می‌کند
پزشکیان: قوانین مبارزه با اعتیاد باید اصلاح شود
آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح»
نورنما | بیهوشی و تصادف راننده اتوبوس بخاطر گرمای شدید در فرانسه
محرم نویدکیا یک فصل دیگر در سپاهان ماند
بقایی: پیگیری حقوقی علیه دبیرکل ناتو و دولت‌های همدست برای تجاوز به ایران آغاز می‌شود
دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان درگذشت
بازیکن خارجی استقلال به نوبهار ازبکستان پیوست
قیمت نقره امروز سه شنبه 9 تیر 1405
بنکداران: قیمت کالاهای اساسی در بازار به ثبات رسید
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تفاهم ایران و آمریکا در «شعام» با رأی مثبت اعضا تصویب شد
بانک مرکزی ادعای هک بانک‌ها را تکذیب کرد
آمادگی 110 هزار نیروی هلال احمر برای پوشش مراسم تشییع رهبر شهید
تکرار سریال آتش‌سوزی در فارس و خوزستان
اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع قائد عظیم الشان شهید امت
اهدای اعضای جوان دشتستانی جان سه بیمار را نجات داد
نخست‌وزیر عراق: اجازه استفاده از خاک عراق برای حمله به همسایگان را نمی‌دهیم
شرکت ملی نفت ایران عضو اصلی بورس انرژی شد
گریم روزبه حصاری در سریال «رویای نیمه‌شب» رونمایی شد