×
فرهنگی
شناسه خبر : 47341
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1399/01/21 ساعت 15:17
اجرای طرح رزرو صندلی ناوگان اتوبوسرانی از روز شنبه

اجرای طرح رزرو صندلی ناوگان اتوبوسرانی از روز شنبه

ترفع از اجرای طرح رزرو صندلی اتوبوس از روز شنبه به منظور رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان اتوبوسرانی خبر داد.

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران، در تشریح خروجی جلسه بررسی راهکارهای اجرای فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان اتوبوسرانی گفت: با توجه به اینکه از روز شنبه (۲۳ فروردین ماه) دوسوم کارمندان باید بر سر مشاغل خود حاضر شوند، جلسه‌ای برگزار کردیم تا راهکار‌های اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان اتوبوسرانی را مورد بررسی قرار دهیم.

وی افزود: یکی از تصمیم‌های اتخاذ شده در این جلسه این بود که با استفاده از ظرفیت برنامه‌های موبایلی طرح رزرو صندلی اتوبوس را از روز شنبه به شکل آزمایشی اجرا کنیم، بر این اساس شهروندان می‌توانند با نصب برنامه "به همراه" صندلی اتوبوس خود را رزرو کنند تا از این طریق بتوانیم با واگذاری و ارائه صندلی‌های محدود طرح فاصله گذاری اجتماعی در اتوبوس را اجرا کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران تأکید کرد: در اجرای این طرح به هیچ عنوان از ناوگان اتوبوسرانی بخش عمومی و خصوصی استفاده نمی‌شود و این ناوگان به مانند گذشته به سرویس دهی خود ادامه می‌دهد.

ترفع تصریح کرد: ناوگان به کارگیری شده در برنامه رزرو اتوبوس "به همراه" از ناوگان اتوبوس‌های دربستی و سرویس شرکت‌هایی است که بنا به هر دلیلی دیگر سرویس دهی به شرکت‌ها ندارند و تأکید مجدد من این است که اجازه نخواهیم داد هیچ یک از اتوبوس‌های بخش خصوصی و عمومی در این برنامه (به همراه) ثبت شوند.

وی افزود: تأکید من این است اتوبوس خطوط برای خطوط است و ما از روز شنبه سرویس دهی اتوبوس به شکل رزرو از پیش را به شکل محدود آغاز می‌کنیم تا بدین وسیله بازخورد شهروندان را ببینیم، البته این امکان وجود دارد که مورد استقبال شهروندان قرار نگیرد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران گفت: در ابتدای آغاز اجرای این طرح بخشی از خطوط ثابت پر مسافر به این طرح اختصاص داده می‌شود و در ادامه بر اساس بازخورد و استقبال شهروندان درباره شکل گسترده پوشش آن تصمیم گیری می‌شود و باید اعلام کنم پس از احصاء اطلاعات خطوط، تعداد اتوبوس تخصیص داده شده به طرح رزرو اتوبوس مشخص و‌ پس از آن کار آموزش رانندگان برای کار با برنامه به همراه آغاز می‌شود.

ترفع ادامه داد: با اجرای این طرح (رزرو از پیش صندلی اتوبوس) تعداد رزرو صندلی اتوبوس‌ها مشخص می‌شود و از این طریق می‌توان از تراکم جمعیت در ناوگان اتوبوسرانی جلوگیری کرد.


باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات

آخرین اخبار
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است