×
سیاسی
شناسه خبر : 47331
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1399/01/21 ساعت 13:55
دولت ترامپ یک میلیون ماسک برای ارتش صهیونیستی ارسال کرد

دولت ترامپ یک میلیون ماسک برای ارتش صهیونیستی ارسال کرد

درحالی که برای دومین روز متوالی شمار فوت شدگان ویروس کرونا( کووید 19) در آمریکا به نزدیک 15 هزار تن رسیده است و بسیاری از ایالت‌های آن با کمبود مواد بهداشتی و تجهیزات پزشکی روبه رو هستند، دولت ترامپ یک میلیون ماسک برای استفاده نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.

به گزارش بامداد پنجشنبه تارنمای روزنامه فرامنطقه‌ای "القدس العربی"‌ اخیرا یک فروند هواپیما حامل بیش از یک میلیون ماسک جراحی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در میان نظامیان صهیونیستی برای رژیم تل‌آویو اعزام شده است.

روزنامه‌های اسرائیلی و آمریکایی هم فاش کردند که هواپیمای حامل ماسک از آمریکا درحالی وارد سرزمین‌های اشغالی شده است که کمیته مشتریان وابسته به وزارت دفاع آمریکا آن را مدیریت کرده است.

این روزنامه‌ها گزارش دادند که ده‌ها هزار دستمال مرطوب، ماسک و لباس محافظ از طریق هوایی به اسرائیل منتقل شده است.

القدس العربی نوشت: به نظر می‌آید کمیته مشتریان وابسته به وزارت دفاع آمریکا کار خرید تجهیزات پزشکی را برای ارتش رژیم صهیونیستی برعهده دارد.

"لیمور کولیچفسکی" رییس بخش مشتریان و خدمات لوجستیکی در نیویورک در این باره فاش کرد که این هیأت برای ارسال مواد بهداشتی [به اسرائیل] کار هماهنگی با بسیاری از واردکنندگان در سطح جهان را برعهده داشته است.

به گزارش القدس العربی، ماسک‌ها از چین تهیه شده و تحت عناوین جعلی کمک برای مقابله با شیوع کرونا، برای ارتش رژیم صهیونیستی ارسال شده است.

جمعه گذشته بود که «کالین اسمیت» پزشک بخش مراقبت های فوری بیمارستان «المهارتس» (Elmhurts) نیویورک در مورد کمبود تجهیزات کافی پزشکی در این بیمارستان هشدار داد.

همچنین «کوری جانسون» (Corey Johnson) سخنگوی شورای شهر نیویورک نیز درباره درماندگی درمانی آمریکا به سی‌ان‌ان گفته بود: اینجا کشور شماره یک جهان است اما تجهیزات لازم برای مقابله با همه‌گیری کرونا وجود ندارد.

دکتر «میشله گانگ» (Michelle Gong) رئیس مراقبت های بحرانی از «مرکز درمانی مانتفیور» (Montefiore Medical Center) نیز درانتقاد از نبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان های آمریکا به سی‌ان‌ان گفت: می خواهیم هر فردی که وارد بیمارستان می شود، بهبود یابد، اما ناگزیریم به دلیل کمبود تجهیزات، بین بیماران اولویت قائل شویم وبا آنها صحبت هایی که خوشایند ما نیست داشته باشیم.

آمریکا با شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونای جدید در ۲۴ ساعت گذشته، به دومین کشوری تبدیل شد که پس از ایتالیا بیشترین شمار جانباختگان ناشی از کرونا را دارد.

براساس تازه‌ترین گزارش منابع بهداشتی آمریکا، با تأیید جان‌باختن یکهزار و ۷۶۳ تن دیگر در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور، شمار جان‌باختگان ناشی از ابتلا به کرونا به ۱۴ هزار و ۶۰۴ نفر رسیده است.

همچنین شمار مبتلایان در آمریکا نیز درحال حاضر حدود ۴۲۵ هزار و ۷۶۹ اعلام شد و همچنان کشوری است که دارای بیشترین تعداد مبتلا به کووید-۱۹ در جهان است.

این درحالی است که  وزارت بهداشت اسپانیا روز چهارشنبه در گزارش روزانه خود با تأیید ۷۵۷ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد که شمار جان‌باختگان ناشی از این بیماری تاکنون به ۱۴ هزار و ۵۵۵ هزار رسیده است.

ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.


خبرگزاری ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
X
آگهی تبلیغاتی