×
سیاسی
شناسه خبر : 47282
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/20 ساعت 18:14
کرونا بدترین عملکرد اقتصادی فرانسه در 75 سال اخیر را رقم زد

کرونا بدترین عملکرد اقتصادی فرانسه در 75 سال اخیر را رقم زد

بانک مرکزی فرانسه از کاهش 6درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور در پی شیوع کرونا خبر داد؛ این بدترین عملکرد سه ماهه در طول 75سال گذشته است.

به گزارش روزنامه «لا تریبون»، طبق برآورد بانک مرکزی فرانسه، تولید ناخالص داخلی این کشور به واسطه اپیدمی کووید ۱۹ که بخش بزرگی از اقتصاد آن را متوقف کرده در سه ماهه نخست سال میلادی جاری ۶ درصد کاهش یافته است. بر اساس داده‌های انستیتو ملی آمار و بررسی‌های اقتصادی فرانسه (اینسه)، این بدترین عملکرد سه ماهه اقتصاد فرانسه از سال ۱۹۴۵میلادی تاکنون است.

ایسنه پیشتر برآورد کرده بود هر ماه قرنطینه موجب کاهش ۳ درصدی رشد اقتصادی در سطح یکساله در این کشور می‌شود. بنابراین، ۲ ماه قرنطینه که بسیار محتمل است، به معنی رشد منفی ۶ درصدی در اقتصاد فرانسه خواهد بود. تولید ناخالص داخلی فرانسه در سه ماهه پایانی سال گذشته میلادی یک دهم درصد کاهش داشته و کشور از نظر فنی در رکود است. بانک مرکزی فرانسه براساس تحقیق از ۸ هزار و ۵۰۰ شرکت فعال در این کشور اعلام کرده که در نیمه دوم ماه مارس گذشته فعالیت اقتصادی فرانسه حدود ۳۲درصد کمتر از شرایط عادی بود و طبق پیش بینی‌های بانک مرکزی در بین بخش‌های مختلف اقتصادی، بازرگانی، حمل و نقل و مسکن بیشترین زیان ناشی از کاهش فعالیت‌ها به دنبال گسترش اپیدمی کرونا را متحمل شده اند.

گسترش اپیدمی کرونا و تصمیم دولت فرانسه مبنی بر قرنطینه این کشور از ۳ هفته پیش تاکنون با کاهش شدید فعالیت‌های اقتصادی و در نتیجه سقوط رشد اقتصادی فرانسه همراه بوده است. «برونو لومِر» وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه چشم انداز تاریکی را برای اقتصاد فرانسه در سال ۲۰۲۰ ترسیم می‌کند. او روز دوشنبه در برابر کمیسیون امور اقتصادی مجلس سنای فرانسه گفت این کشور بدون تردید در سال ۲۰۲۰ سخت‌ترین رکود اقتصادی را از پایان جنگ جهانی دوم تجربه خواهد کرد.

در حالی که اقتصاد فرانسه در سال ۲۰۰۸ یک رشد منفی ۲. ۲ درصدی را تجربه کرد، لومِر در برابر سناتورها گفت: انقباض اقتصاد فرانسه در سال جاری بسیار گسترده‌تر از سال ۲۰۰۸ خواهد بود. او با توجه به توقف فعالیت بخش‌های بزرگی از اقتصاد فرانسه برای مبارزه با کرونا تاکید کرد: این موضوع گستره شوک اقتصادی بزرگی که بر فرانسه وارد شده را تبیین می‌کند. در لایحه اصلاح بودجه فرانسه که در نیمه ماه مارس / اسفند ۹۸ انجام شد، دولت این کشور یک رشد منفی اقتصادی یک درصدی را پیش‌بینی کرد بود. لومِر چند روز پس از آن برآورد کرد که رشد منفی اقتصاد این کشور بسیار بیشتر از آن رقمی بوده که در لایحه اصلاحی برآورد شده است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم