×
سیاسی
شناسه خبر : 47282
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/20 ساعت 18:14
کرونا بدترین عملکرد اقتصادی فرانسه در 75 سال اخیر را رقم زد

کرونا بدترین عملکرد اقتصادی فرانسه در 75 سال اخیر را رقم زد

بانک مرکزی فرانسه از کاهش 6درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور در پی شیوع کرونا خبر داد؛ این بدترین عملکرد سه ماهه در طول 75سال گذشته است.

به گزارش روزنامه «لا تریبون»، طبق برآورد بانک مرکزی فرانسه، تولید ناخالص داخلی این کشور به واسطه اپیدمی کووید ۱۹ که بخش بزرگی از اقتصاد آن را متوقف کرده در سه ماهه نخست سال میلادی جاری ۶ درصد کاهش یافته است. بر اساس داده‌های انستیتو ملی آمار و بررسی‌های اقتصادی فرانسه (اینسه)، این بدترین عملکرد سه ماهه اقتصاد فرانسه از سال ۱۹۴۵میلادی تاکنون است.

ایسنه پیشتر برآورد کرده بود هر ماه قرنطینه موجب کاهش ۳ درصدی رشد اقتصادی در سطح یکساله در این کشور می‌شود. بنابراین، ۲ ماه قرنطینه که بسیار محتمل است، به معنی رشد منفی ۶ درصدی در اقتصاد فرانسه خواهد بود. تولید ناخالص داخلی فرانسه در سه ماهه پایانی سال گذشته میلادی یک دهم درصد کاهش داشته و کشور از نظر فنی در رکود است. بانک مرکزی فرانسه براساس تحقیق از ۸ هزار و ۵۰۰ شرکت فعال در این کشور اعلام کرده که در نیمه دوم ماه مارس گذشته فعالیت اقتصادی فرانسه حدود ۳۲درصد کمتر از شرایط عادی بود و طبق پیش بینی‌های بانک مرکزی در بین بخش‌های مختلف اقتصادی، بازرگانی، حمل و نقل و مسکن بیشترین زیان ناشی از کاهش فعالیت‌ها به دنبال گسترش اپیدمی کرونا را متحمل شده اند.

گسترش اپیدمی کرونا و تصمیم دولت فرانسه مبنی بر قرنطینه این کشور از ۳ هفته پیش تاکنون با کاهش شدید فعالیت‌های اقتصادی و در نتیجه سقوط رشد اقتصادی فرانسه همراه بوده است. «برونو لومِر» وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه چشم انداز تاریکی را برای اقتصاد فرانسه در سال ۲۰۲۰ ترسیم می‌کند. او روز دوشنبه در برابر کمیسیون امور اقتصادی مجلس سنای فرانسه گفت این کشور بدون تردید در سال ۲۰۲۰ سخت‌ترین رکود اقتصادی را از پایان جنگ جهانی دوم تجربه خواهد کرد.

در حالی که اقتصاد فرانسه در سال ۲۰۰۸ یک رشد منفی ۲. ۲ درصدی را تجربه کرد، لومِر در برابر سناتورها گفت: انقباض اقتصاد فرانسه در سال جاری بسیار گسترده‌تر از سال ۲۰۰۸ خواهد بود. او با توجه به توقف فعالیت بخش‌های بزرگی از اقتصاد فرانسه برای مبارزه با کرونا تاکید کرد: این موضوع گستره شوک اقتصادی بزرگی که بر فرانسه وارد شده را تبیین می‌کند. در لایحه اصلاح بودجه فرانسه که در نیمه ماه مارس / اسفند ۹۸ انجام شد، دولت این کشور یک رشد منفی اقتصادی یک درصدی را پیش‌بینی کرد بود. لومِر چند روز پس از آن برآورد کرد که رشد منفی اقتصاد این کشور بسیار بیشتر از آن رقمی بوده که در لایحه اصلاحی برآورد شده است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رژیم نوردیک، کلید عمر طولانی و زمین پاک
حسگر چوب‌پنبه ای که سموم نوشیدنی‌ها را شناسایی می‌کند
پسماند کربنی به طلای سیاه فناوری تبدیل می‌شود
چین با 156 ماهواره زمین را رصد می‌کند
ورزش به تنهایی کارساز نیست
زلنسکی: پایان جنگ باید هرچه زودتر رقم بخورد
روبات‌های انسان‌نما کارگر شیائومی می‌شوند
سینما ابزاری برای برقراری صلح است
ترامپ: گفت‌وگوی سوریه و اسرائیل حیاتی است
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند
دیدار زلنسکی و مکرون؛ چرخش اوکراین به سمت اروپا
مسکو: حمایت ما از آرمان‌های مشروع فلسطین ادامه دارد
تلاش اردوغان برای پیوستن به اتحادیه اروپا
کدام شهرها بیشترین جمعیت سالمند را دارد؟
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
درخشش دختر ایرانی در شطرنج آسیا
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
کارگردان مشهور به زندان محکوم شد
پرسپولیس ناکام ماند؛ CAS اجازه تعویق بازی با تراکتور را نداد
4 هزار خانواده فلسطینی آواره شدند
سرقت در تهران بزرگ 22 درصد کاهش یافت
رایزنی ترامپ و نتانیاهو برای خلع سلاح حماس
سفر قلعه‌نویی به آمریکا برای قرعه‌کشی جام جهانی
خبر خوش برای طرفداران شروین حاجی‌پور
سودان در آتش جنگ / کنترل یک مقر نظامی به دست شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع افتاد
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!
عراقچی: به توافق نزدیک بودیم اما اراده جنگ‌طلبان در آمریکا غالب شد
نخستین جایزه ادبی بریکس به یک نویسنده مصری رسید
توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال
شیراز میزبان دیپلمات‌های سینمایی جهان شد
تسلیت رهبر معظم انقلاب به آقای سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور
ماجرای دستگیری عباس پالیزدار چیست ؟
خشکسالی در ایران از فضا قابل مشاهده است
واشنگتن نخستین هشدار اضطراری به ونزوئلا را صادر کرد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روسیه نسبت به اقدامات تنش‌زا ناتو هشدار داد
کشف کلت‌های آمریکایی پنهان زیر ذغال در تهران
پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر معظم انقلاب
هزاران خانواده آسیب‌دیده اسرائیلی از حملات ایران همچنان سرگردان
هدررفت واقعی آب تهران کمتر از 10 درصد
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد/دختر سقاب مرگ مغزی شد +فیلم
کدام استان ها 11 و 12 آذرماه تعطیلند؟
نورنما | 11 آذر، شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
ایران و شانگهای؛ معماری امنیت مشترک
مدارس فارس فردا 11 آذرماه تعطیل شد
اسلامی: مقابله با تحریف‌های دشمن نیازمند اقدام و عمل واقعی در صنعت هسته‌ای است
تایید مصوبه بنزین 3 نرخی در هیئت تطبیق مجلس
X
آگهی تبلیغاتی