×
سیاسی
شناسه خبر : 47273
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/20 ساعت 17:03
چین تبعیض در برخورد با خارجی ها را تکذیب کرد

چین تبعیض در برخورد با خارجی ها را تکذیب کرد

پس از انتشار مقررات مربوط به ممانعت از ورود اتباع خارجی به چین، این کشور از سوی رسانه های غربی مورد انتقادهای گسترده ای قرار گرفت و به «بیگانه هراسی و تبعیض علیه خارجی‎ها» متهم شد موضوعی که «جائو لی جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز چهارشنبه در مصاحبه مطبوعاتی خود در پکن به به این اتهامات پاسخ داد و هرگونه تبعیض در این زمینه را مردود دانست.

پس از انتشار مقررات مربوط به ممانعت از ورود اتباع خارجی به چین، این کشور از سوی رسانه های غربی مورد انتقادهای گسترده ای قرار گرفت و به «بیگانه هراسی و تبعیض علیه خارجی ها» متهم شد موضوعی که «جائو لی جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز چهارشنبه در مصاحبه مطبوعاتی خود در پکن به به این اتهامات پاسخ داد و هرگونه تبعیض در این زمینه را مردود دانست.

وی افزود: چین همیشه به امنیت و سلامت شهروندان خارجی در این کشور اهمیت داده و از منافع آنها بر اساس مقررات حراست کرده است نهادهای پزشکی چین برای امنیت و سلامت شهروندان خارجی در طول شیوع ویروس کرونا تلاش کرده و برای تامین نیازهای آنها کوشیده اند. سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین، هرگونه تبعیض و سوء قضاوت درباره اتباع خارجی را مردود دانست و گفت: پس از شیوع کرونا بر اساس شرایط، تدابیری برای کنترل، پیشگیری و قرنطینه با هدف جلوگیری از بازگشت ویروس وضع شده است. جائو با اشاره به اینکه این تدابیر برای امنیت اتباع چینی و کشورهای دیگر لازم بوده است تصریح کرد تدابیر موقتی با نظرداشت شرایط اتخاذ شده است و شامل اتباع خارجی و شهروندان چین می شود و بدون تبعیض اجرا می شود.

وی ابراز امیدواری کرد که اتباع کشورهای دیگر در چین مقررات و ضوابط مربوط به پیشگیری از کرونا را در هر نقطه از کشور رعایت کنند و با این اقدام به پایان همه گیری کرونا کمک کنند. چین شرطی برای فروش تجهیزات پزشکی به فرانسه تعیین نکرده است جائو در بخش دیگری از سخنانش در مورد این ادعا که «چین از ماسک به عنوان تراشه استفاده می کند» تا از فرانسه بخواهد از تجهیزات هواوی استفاده کند، گفت: چین تسهیلاتی برای خرید کالاهای پزشکی ضروری برای مقابله با کرونا در اختیار فرانسه گذاشت و هرگز هیچ شرطی را برای آن کشور تعیین نکرده است.

یکی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شده بود هنگامی که «امانوئل ماکرون» رییس جمهوری فرانسه در گفت و گو با شی جین پینگ خواستار تهیه ماسک از چین شده بود چین نیز در پاسخ این شرط را مطرح کرده که تنها در صورت استفاده فرانسه از تجهیزات ۵ جی «هواووی» حاضر به فروش ماسک به آن کشور خواهد بود. سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری امروز خود در پکن گفت: نمی دانم این مقام آمریکایی بر چه مبنا و یا اساسی این سخنان را مطرح کرده است گفته‌های او بار دیگر ثابت کرد سیاست بازان آمریکایی به منظور تخریب همکاری‌های بین‌المللی در مقابله با کرونا و همین طور روابط چین با کشورهای دیگر نظیر فرانسه، تمام توان خود برای دروغ پردازی و ساخت اخبار جعلی را به کار می‌بندند.

او گفت: پس از شیوع کرونا، چین و فرانسه تحت هدایت سران دو کشور همکاری های نزدیکی داشته‌اند چین با توجه به دوستی دو جانبه و انسان دوستانه دو کشور چند محموله کالای پزشکی را در اختیار آن کشور گذاشت و تسهیلاتی را به منظور فروش ماسک به فرانسه در نظر گرفت و هیچ شرطی نیز برای آن تعیین نکرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
سایه نفت 200 دلاری بر اقتصاد جهان
سفیر ایران در پاکستان: مذاکره تحت تهدید ممکن نیست
دلایل شایع التهاب مفصلی در انگشتان پا
نگرانی بزرگ در PSG؛ ستاره پرتغالی بازی حساس با بایرن را از دست می‌دهد؟
معرفی مدیرعامل جدید اپل؛ جان ترنوس کیست؟
افزایش قیمت سوخت جت؛ فصل سخت در انتظار ایرلاین‌های اروپایی
استاندار تهران: بازار در جنگ 40 روزه بدون کمبود اداره شد
قدرت‌نمایی جدید روسیه در آسمان ؛ سوخو‑35های نسل جدید تحویل داده شدند
سلطه بی‌وقفه شرق بر بازارهای جهانی کالا
سرلشکر عبداللهی: پاسخ به هرگونه نقض عهد قطعی است
ادامه فشار دموکرات‌ها بر وزیر جنگ آمریکا
عزتمندی واقعی نجات اقتصاد است
فشار دلار بر بازار طلا در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا
خواسته‌های حل‌نشده لبنان؛ مانعی برای مذاکرات مستقیم در آمریکا
نوآوری سفارتخانه‌های میهن در میدان جنگ روایت‌ها
احتمال افزایش قیمت خرید شیرخام از دامداران
عامل به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک به دار مجازات آویخته شد
با بدترین تیم‌های تاریخ جام جهانی آشنا شوید
اولین هوای ناسالم پایتخت در نخستین روز اردیبهشت
کویت صادرات نفت خود را به دنبال انسداد هرمز قطع کرد
درمان روماتیسم مفصلی پیش از بروز علائم ممکن شد
اژه ای: اقدام آمریکا علیه کشتی تجاری ایران مصداق جنایت جنگی است
قیمت خودرو داخلی وخارجی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405 +جدول
تعادل نَش در صلح سرد
گزارش رسانه‌های اسرائیلی از نگرانی تل‌آویو پس از کمین خان‌یونس
3 عامل تشدیدکننده سردردهای میگرنی
پلیس راهور: بیش از هزار خودرو و موتور از پارکینگ‌ها ترخیص شد
حماس: به ادامه مذاکرات با میانجی‌ها برای رفع موانع پایبند هستیم
سیاست نامه | چه کسی از تضعیف قالیباف و عراقچی سود می برد ؟
مقاومت عراق: خود را برای جنگی طولانی آماده کرده‌ایم
تنگه هرمز و بازسازی سیاست موازنه منفی دکتر مصدق
بهترین ورزشکار سال 2025 مشخص شد
ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت
ظرفیت میانجیگرانه پاکستان
نخست‌وزیر منتخب مجارستان: نتانیاهو در صورت ورود بازداشت می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه ا اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
چه چیزی اعتماد به چتر امنیتی واشنگتن را تضعیف کرده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی
برآورد خسارت ساختمان‌های آسیب دیده جنگ توسط کارشناسان رسمی قوه قضاییه
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود