×
فرهنگی
شناسه خبر : 47134
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/19 ساعت 12:32
دولت برای زندگی اقشار آسیب‌دیده از کرونا برنامه‌ریزی کرده است

معاون اول رییس‌جمهور:

دولت برای زندگی اقشار آسیب‌دیده از کرونا برنامه‌ریزی کرده است

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ظرفیت و توانمندی کشور در بخش‌های صنعتی، تولیدی و خدماتی گفت: ما باید بدون اتکا به دیگران در همه بخش‌ها نیازهای کشور را تامین کنیم.

اسحاق جهانگیری صبح امروز (سه شنبه) پس از بازدید از خط تولید ماسک در شهرک صنعتی نصیرآباد رباط کریم با اشاره به اینکه این بازدید دو پیام بزرگ برای ملت ایران دارد، گفت: در دوران سخت کرونا و در روزهای ابتدایی با توجه به نبود آمادگی لازم با محدودیت هایی برای تامین نیازهای کادر پزشکی و مردم مواجه بودیم اما امروز با حرکتی جهادی و با جهش تولید توانسته ایم تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا را در داخل کشور تولید کنیم.

وی با بیان اینکه در روزهای نخست مجبور بودیم ملزومات مورد نیاز بهداشتی و درمانی را از کشورهای دیگر وارد کنیم، اظهار داشت: متاسفم که بگویم در آن مقطع وقتی کالاهای سفارش شده ما آماده بارگیری به سمت ایران بود برخی کشورها به بهانه تحریم مانع از ارسال این محموله ها به ایران شدند.

جهانگیری ادامه داد: همزمان با گسترش بحران کرونا بخش صنعت و فرزندان کشور در حوزه صنعت تلاش کردند تا نیازهای کشور در زمینه ماسک و مواد شوینده را فراهم کنند که نمونه آن همین واحد تولیدی است که با تغییر خط تولید، در حال حاضر به دنبال تامین ملزومات کشور است و در آینده ای نزدیک قرار است تعداد نیروهای خود را به ۴۰۰۰ نفر افزایش دهد.

معاون اول رییس جمهور ضمن اعلام قدردانی دولت از موافقت رهبر معظم انقلاب با درخواست دولت برای برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تامین هزینه های وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی و جبران آسیب های وارده از کرونا گفت: مقام معظم رهبری در موافقت خود با این موضوع بر دو نکته مهم تاکید کردند. نخست تولید داخلی و دوم استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان . شرکت های دانش بنیان در مقطع کنونی به خوبی وارد عمل شده و در زمینه تولید تجهیزات پزشکی اقدامات مناسبی انجام داده اند.

وی ادامه داد: امروز کلیه نیازهای مرتبط با بیماران کرونایی در کشور تهیه و تولید می شود،‌ گفت: در آینده نزدیک هیچ کمبودی در زمینه تولید ماسک و انواع مواد ضدعفونی در کشور نخواهیم داشت و این به معنای جهش تولید می باشد.
دکتر جهانگیری با اشاره به اینکه در سال گذشته که به نام رونق اقتصادی نام گذاری شد و در همه بخش ها رشد اقتصادی کشور مثبت بود ، اظهار داشت: در کشاورزی و صنعت در سه ماهه آخر سال ۱۳۹۸ رشد ۷ درصدی ثبت شد و در بخش خدمات، رشد کشور ۱.۷ درصد بود.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تبعات کرونا برای اقشار ضعیف جامعه و کسانی که درآمد روزانه داشته اند بیشتر بوده است، اظهار داشت: دولت برای اینکه زندگی این افراد دچار مشکل نشود و تاب آوری آنها در برابر آسیب های ناشی از بیماری بالا برود برنامه ریزی لازم انجام داده است تا آنها نیز وقتی درخواستی مبنی بر درخانه ماندن مطرح می شود همگام با سایر اقشار جامعه به آن پاسخ مثبت دهند.

وی با بیان اینکه به بیش از ۳ میلیون نفر از ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان ماهانه پرداخت می شود ، گفت: در اسفندماه این مبلغ به حساب آنها واریز شد و در روزهای آینده نیز کمک هزینه فروردین پرداخت خواهد شد و این روند تا خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

جهانگیری با بیان اینکه برای خانوارهای یارانه بگیر نیز ۱ میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد، گفت: این تسهیلات بدون لزوم به حضور یافتن دربانک و به کارت آنها شارز می شود و ظرف دو سال از محل یارانه افراد تسویه خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور افزود: برای خانوارهای ضعیف تر نیز وام قرض الحسنه پرداخت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه به زودی جلسه ای با حضور همه نهادهایی که در کار امداد و کمک به مردم در این شرایط حضور داشته اند برگزار خواهیم کرد گفت: در این جلسه که به نام شورای رفاه برگزار می شود تلاش خواهیم کرد تا از همه ظرفیت کشور برای کمک به مردم و پرهیز از دوباره کاری ها بهره مند شویم.

جهانگیری با اشاره به اینکه بخش هایی از بنگاه ها با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در این مقطع تعطیل شدند اظهار داشت: هتل ها،‌ رستوران ها و کسب و کارهای این چنینی برای اینکه با مشکل مواجه نشوند به شرط حفظ شاغلین خود وام های با سود ترجیحی ۱۲ درصد و بازپرداخت دو ساله پرداخت خواهیم کرد تا بتوانند حقوق نیروهای خود را در این مقطع پرداخت کرده و آمادگی لازم برای راه اندازی دوباره کسب و کار خود را داشته باشند.

معاون اول رییس جمهور بار دیگر با تشکر از مقام معظم رهبری گفت: در این ایام هر درخواستی که دولت از ایشان داشتند در کوتاه ترین زمان پاسخ مثبت داده اند. قطعا موافقت با پرداخت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی می تواند به بخش بهداشت و درمان کشور کمک کند تا پیامدهای منفی این دوران کاسته شود.

وی افزود: دولت در این مقطع با توجه به اینکه صندوق های بیکاری ممکن است دچار مشکل شوند ۵ هزار میلیارد تومان به آنها کمک کرده است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
مطابق ماده 10 قانون، ثبت ادعاهای ملکی در سامانه الزامی شد
مرگ دو کارگر در حادثه سقوط کامیون به گودال در تهران
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران را بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
X
آگهی تبلیغاتی