×
فرهنگی
شناسه خبر : 47134
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/19 ساعت 12:32

معاون اول رییس‌جمهور:

دولت برای زندگی اقشار آسیب‌دیده از کرونا برنامه‌ریزی کرده است

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ظرفیت و توانمندی کشور در بخش‌های صنعتی، تولیدی و خدماتی گفت: ما باید بدون اتکا به دیگران در همه بخش‌ها نیازهای کشور را تامین کنیم.

اسحاق جهانگیری صبح امروز (سه شنبه) پس از بازدید از خط تولید ماسک در شهرک صنعتی نصیرآباد رباط کریم با اشاره به اینکه این بازدید دو پیام بزرگ برای ملت ایران دارد، گفت: در دوران سخت کرونا و در روزهای ابتدایی با توجه به نبود آمادگی لازم با محدودیت هایی برای تامین نیازهای کادر پزشکی و مردم مواجه بودیم اما امروز با حرکتی جهادی و با جهش تولید توانسته ایم تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا را در داخل کشور تولید کنیم.

وی با بیان اینکه در روزهای نخست مجبور بودیم ملزومات مورد نیاز بهداشتی و درمانی را از کشورهای دیگر وارد کنیم، اظهار داشت: متاسفم که بگویم در آن مقطع وقتی کالاهای سفارش شده ما آماده بارگیری به سمت ایران بود برخی کشورها به بهانه تحریم مانع از ارسال این محموله ها به ایران شدند.

جهانگیری ادامه داد: همزمان با گسترش بحران کرونا بخش صنعت و فرزندان کشور در حوزه صنعت تلاش کردند تا نیازهای کشور در زمینه ماسک و مواد شوینده را فراهم کنند که نمونه آن همین واحد تولیدی است که با تغییر خط تولید، در حال حاضر به دنبال تامین ملزومات کشور است و در آینده ای نزدیک قرار است تعداد نیروهای خود را به ۴۰۰۰ نفر افزایش دهد.

معاون اول رییس جمهور ضمن اعلام قدردانی دولت از موافقت رهبر معظم انقلاب با درخواست دولت برای برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای تامین هزینه های وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی و جبران آسیب های وارده از کرونا گفت: مقام معظم رهبری در موافقت خود با این موضوع بر دو نکته مهم تاکید کردند. نخست تولید داخلی و دوم استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان . شرکت های دانش بنیان در مقطع کنونی به خوبی وارد عمل شده و در زمینه تولید تجهیزات پزشکی اقدامات مناسبی انجام داده اند.

وی ادامه داد: امروز کلیه نیازهای مرتبط با بیماران کرونایی در کشور تهیه و تولید می شود،‌ گفت: در آینده نزدیک هیچ کمبودی در زمینه تولید ماسک و انواع مواد ضدعفونی در کشور نخواهیم داشت و این به معنای جهش تولید می باشد.
دکتر جهانگیری با اشاره به اینکه در سال گذشته که به نام رونق اقتصادی نام گذاری شد و در همه بخش ها رشد اقتصادی کشور مثبت بود ، اظهار داشت: در کشاورزی و صنعت در سه ماهه آخر سال ۱۳۹۸ رشد ۷ درصدی ثبت شد و در بخش خدمات، رشد کشور ۱.۷ درصد بود.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تبعات کرونا برای اقشار ضعیف جامعه و کسانی که درآمد روزانه داشته اند بیشتر بوده است، اظهار داشت: دولت برای اینکه زندگی این افراد دچار مشکل نشود و تاب آوری آنها در برابر آسیب های ناشی از بیماری بالا برود برنامه ریزی لازم انجام داده است تا آنها نیز وقتی درخواستی مبنی بر درخانه ماندن مطرح می شود همگام با سایر اقشار جامعه به آن پاسخ مثبت دهند.

وی با بیان اینکه به بیش از ۳ میلیون نفر از ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان ماهانه پرداخت می شود ، گفت: در اسفندماه این مبلغ به حساب آنها واریز شد و در روزهای آینده نیز کمک هزینه فروردین پرداخت خواهد شد و این روند تا خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

جهانگیری با بیان اینکه برای خانوارهای یارانه بگیر نیز ۱ میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد، گفت: این تسهیلات بدون لزوم به حضور یافتن دربانک و به کارت آنها شارز می شود و ظرف دو سال از محل یارانه افراد تسویه خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور افزود: برای خانوارهای ضعیف تر نیز وام قرض الحسنه پرداخت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه به زودی جلسه ای با حضور همه نهادهایی که در کار امداد و کمک به مردم در این شرایط حضور داشته اند برگزار خواهیم کرد گفت: در این جلسه که به نام شورای رفاه برگزار می شود تلاش خواهیم کرد تا از همه ظرفیت کشور برای کمک به مردم و پرهیز از دوباره کاری ها بهره مند شویم.

جهانگیری با اشاره به اینکه بخش هایی از بنگاه ها با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در این مقطع تعطیل شدند اظهار داشت: هتل ها،‌ رستوران ها و کسب و کارهای این چنینی برای اینکه با مشکل مواجه نشوند به شرط حفظ شاغلین خود وام های با سود ترجیحی ۱۲ درصد و بازپرداخت دو ساله پرداخت خواهیم کرد تا بتوانند حقوق نیروهای خود را در این مقطع پرداخت کرده و آمادگی لازم برای راه اندازی دوباره کسب و کار خود را داشته باشند.

معاون اول رییس جمهور بار دیگر با تشکر از مقام معظم رهبری گفت: در این ایام هر درخواستی که دولت از ایشان داشتند در کوتاه ترین زمان پاسخ مثبت داده اند. قطعا موافقت با پرداخت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی می تواند به بخش بهداشت و درمان کشور کمک کند تا پیامدهای منفی این دوران کاسته شود.

وی افزود: دولت در این مقطع با توجه به اینکه صندوق های بیکاری ممکن است دچار مشکل شوند ۵ هزار میلیارد تومان به آنها کمک کرده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
منچسترسیتی و تاتنهام در اتحاد؛ نبردی برای جبران و تداوم موفقیت‌ها
موقعیت ایران
فرمانده کل سپاه: نیروهای سپاه در آمادگی کامل قرار دارند
آیا گسل شمال تهران توان ایجاد زلزله 7.2 ریشتری را دارد؟
آینده نگران‌کننده آب‌های زیرزمینی در البرز
اعزام زائران حج عمره آغاز شد
بررسی عملکرد رضا درویش در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس روز سه‌شنبه
پرتاب ماهواره‌های استارلینک آلودگی جو را سه برابر کرده است
فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی بارگذاری شد+لینک سامانه
طرح آزمایشی پلیس برای بهبود تابلوهای گذرگاه عابر پیاده در تهران
واکنش تند کره شمالی به رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی
قاچاق 659 گونه جانوری بدون مجوز در فرودگاه تهران
مهلت ماشه تمدید می‌شود؟!
افزایش 48 درصدی ورود گردشگران خارجی به ایران در سال جاری
ربایش روحانی در بزمان ایرانشهر؛ پلیس وارد عمل شد
آموزش و پرورش امسال چقدر جذب نیرو دارد؟ + جزئیات
بازگشایی مجدد بخش ICU بیمارستان فارابی کرمانشاه پس از تخریب در جنگ 12 روزه
پیروزی حساس و نفس‌گیر تیم والیبال جوانان ایران مقابل کره جنوبی
کارنامه انتخاب رشته کنکور 1404 این هفته منتشر می‌شود
ژنرال آمریکایی، قربانی جدید توهمات ترامپ
کشف قمر جدید اورانوس باز
مهلت مجدد دو هفته‌ای ترامپ به پوتین
تلویزیون در مقابل شبکه نمایش خانگی؛ رقابت ناکام یا ناتمام؟
صدور کیفرخواست برای 20 متهم قاچاق سازمان‌یافته سوخت
ترامپ از اعزام نیرو به شهرهای تحت رهبری دموکرات‌ها خبر داد
آتلانتیک: حماس همچنان تا 20 هزار مبارز در اختیار دارد
تصادف زنجیره‌ای 7 خودرو در جاده‌های کردستان با 18 مصدوم
تغییر استراتژی چین در آغاز کمک نظامی به ایران درست است؟
افشای فساد مالی 11 میلیاردی کارگردان سریال علمی‌تخیلی «تسخیر»
نجات جوان مینابی از اعدام با کمپین حمایت رضا صادقی
اولین واکنش سرژ اوریه به بیماری اش؛ آیا او در تمرینات پرسپولیس می ماند؟
وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره تعهدات هسته‌ای ایران چه گفتند؟
حذف پردرآمدها از دریافت یارانه کلید خورد؛ 3 میلیون نفر از دهک دهم حذف شدند
کاهش تدریجی محدودیت‌های برق در تهران در دستور کار
اقتصاد آلمان در مسیر رکود
جودو نوجوانان ایران بر قله آسیا ایستاد
واکنش سازمان ملل به تحریم‌های جدید آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
استعفای دسته جمعی وزرای هلند در اعتراض به جنایات رژیم اسرائیل
جنجال دوباره بر سر تصویر جدید «ترامپ» + عکس
اعمال ممنوعیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از یکشنبه
وزیر دادگستری: تنظیم بازار و نظارت بر تأمین کالاهای اساسی در اولویت است
پای پیمانکاران آمریکا در کشتار غیرنظامیان غزه در میان است
درخواست ایران از سازمان ملل برای محکومیت حملات تروریستی گروه جیش‌العدل
تاریخ و زمان قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در یک نگاه
کدام یک از گوشی‌های شیائومی به روز نخواهد شد؟
برکناری یک مقام ارشد نظامی در دولت ترامپ!
عراقچی: مستندسازی جنگ 12 روزه در دستور کار است
واکنش عربستان به بحران انسانی در غزه؛ جامعه جهانی دخالت کند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 1 شهریور + پخش زنده