×
سیاسی
شناسه خبر : 47126
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/19 ساعت 10:32
تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در آلبانی

تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در آلبانی

رابرت فانتینا نویسنده آمریکایی در خصوص تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در آلبانی هشدار داده‌است و از وخیم بودن وضعیت این کشور خبر می‌دهد.

نورنیوز_گروه بین‌الملل: رابرت فانتینا نویسنده و تحلیلگر آمریکایی گلوبال ریسرچ، از وخیم بودن وضعیت کشور آلبانی از لحاظ نبود زیرساخت های بهداشتی و خدماتی برای مقابله با ویروس خطرناک کرونا خبر داد و همچنین درخصوص تاثیر حضور گروهک منافقین بر گسترش ویروس کرونا در این کشور هشدار می‌دهد. 

وی با بیان اینکه، اردوگاه منافقین واقع در شهر تیرانا بیش‌‌از سه هزار نفر نیرو دارد، گفت: شیوه‌ی زندگی فرقه گون در این اردوگاه و تجمع سه هزار نیرو در یک فضای نظامی محدود که اکثر جمعیت آن را افراد مسن بالای ۶۰ سال تشکیل می‌دهد، احتمال انتشار گسترده ویروس را بالا می‌برد و کافی است یک نفر از اعضای این اردوگاه مبتلا شود تا شاهد ابتلای بقیه افراد اردوگاه باشیم. 
  فانتینا همچنین با اشاره به این موضوع که سال‌ها زندگی در یک محیط تقریبا ایزوله، باعث جلوگیری از ابتلای افراد به سایر بیماری ها می‌شود و منجر به داشتن سیستم ایمنی ضعیف تر است. اظهار کرد: این اردوگاه  برای افراد پیر بالای ۶۰ سال که بیشتراز سایر افراد  در خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند، به یک خانه سالمندان ایزوله تبدیل شده است.
طبق آمار منتشر شده در بسیاری از کشور های جهان خانه های سالمندان جایی است که بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا را داشته است. 
فانتینا در ادامه می‌گوید در صورت ابتلای اعضای این گروه به ویروس کرونا و ترک اردوگاه برای مراجعه به پزشک و یا هر دلیل دیگر، هر شخصی که با آن‌ها در تماس باشد را در معرض خطر قرار  می‌دهند.
باتوجه به دلایل گفته شده می‌توان نتیجه گرفت که ویروس کرونا نه تنها تهدیدی برای بقای این فرقه است، بلکه سلامت مردم آلبانی را نیز به خطر انداخته و عامل وخیم شدن وضع این کشور از لحاظ شیوع گسترده ویروس کرونا می‌باشد. 
رابرت فانتینا دلیل بازتاب پیدا نکردن برخی اخبار که منشاء ورود و انتشار ویروس کرونا در آلبانی را اردوگاه منافقین ذکر می‌کند، وجود اراده‌هایی پنهان برای مسکوت نگهداشتن این قبیل از گزارشات عنوان کرده است. 
با بازگشت تعداد زیادی آلبانی تبار از ایتالیا، کشوری که جایگاه دوم مبتلایان و جایگاه سوم جانباختگان ناشی از ویروس کرونا در جهان است؛ گسترش این ویروس در آلبانی را بیشتر کرده است. 
آلبانی که به تازگی از یک زمین لرزه آسیب دیده و ۵۱ نفر در جریان این زلزله جان خود را از دست داده‌اند؛ طبق آمار موسسه بهداشت عمومی این کشور، گسترش ویروس کرونا در آلبانی  منجر به مرگ ۲۸ نفر ‌و ابتلای ۳۶۱ نفر شده‌ است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند