×
فرهنگی
شناسه خبر : 46924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/17 ساعت 08:38
مخاطرات ناشی از شیوع کرونا برای زنان باردار

مخاطرات ناشی از شیوع کرونا برای زنان باردار

در شرایطی که دانشمندان، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف تر را دارای ریسک بالاتری برای ابتلا به ویروس کرونا میدانند دغدغه مادران باردار این است که آیا آنها هم در گروه افراد پر خطر قرار میگیرند؟

نورنیوز -گروه جامعه : از آنجا که ویروس کرونا ، مهمان ناخوانده جدیدی برای انسان ها به حساب می آید ، اطلاعات پزشکی دربسیاری از زمینه های مرتبط با این ویروس، بسیار محدود است . شمار مادران باردار مبتلا به کرونا در جهان بسیار اندک بوده است، از این رو برای شناخت بهتر تاثیر این ویروس بر این مادران، دانشمندان به اجبار به همین اطلاعات اندک بسنده میکنند . 

با اینکه یافته ها نشان میدهد مادران باردار ، جزو گروه های پر خطر در برابر ویروس های تنفسی شبیه به کرونا همچون مرس و سارس هستند ، آمارها نشان می دهد، تعداد زنان باردار مبتلا شده به این ویروس ها بسیار کم بوده و تنها یک چهارم از این موارد به از دست رفتن جنین منجر شده است .
بارداری ضمن آن که باعث تضعیف ایمنی بدن میشود بدلیل رشد جنین در ماه های آخر بارداری، باعث فشار به شش های مادر شده و با ایجاد مانع در جریان آزادانه هوا در ریه های او زمینه عفونت ریه ها را فراهن می کند.
در کنار موارد ذکر شده ایجاد عفونت در دوران بارداری ، میتواند به کندی رشد یا تغییر فرم و حتی مرگ جنین نیز منتهی شود .
گزارش های منتشر شده در مورد وضعیت مادران باردار در چین نشان میدهد تست کرونای هیچیک از نوزادانی که مادر آنها مبتلا به کووید 19 بوده، مثبت اعلام نشده و علائم اولیه ظاهری که در برخی از آنان بروز کرد، خیلی زود مرتفع شد .
متخصصان زنان و زایمان در رویال کالج لندن معتقدند که شواهدی درباره وخیم تر شدن حال مادران باردار مبتلا به کرونا نسبت به سایر بزرگسالان وجود ندارد . همچنین هیچ مدرکی مبنی بر افزایش خطر سقط جنین برای زنان باردار مبتلا به کووید ۱۹ وجود ندارد و با توجه به شرایط فعلی، احتمال این که ابتلا به این ویروس مشکلی در رشد کودک بوجود بیاورد بسیار پایین است. بنابر گزارش این موسسه در همه موارد گزارش شده از ابتلای نوزادان به ویروس کرونا بعد از تولد، حال نوزاد خوب بوده است.همچنین گزارش های اولیه در این زمینه احتمال انتقال کرونا از طریق شیر مادر را رد میکند و تنها به مادران بیمار توصیه میکند ، مراقبت های تماسی، یعنی شستشوی دست و صورت واستفاده از ماسک را با نوزاد مانند سایرین انجام دهند .
پت اوبراین معاون این مرکز نیز معتقد است، بدن افرادی که پس از ابتلا به کرونا بهبود پیدا می‌کنند نوعی پادتن می‌سازد و احتمال انتقال این پادتن از طریق شیر به نوزاد در مادران باردار مبتلا به کرونا که پیش از زایمان بهبود پیدا می‌کنند وجود دارد و این بدان معناست که این کودکان نخستین کسانی هستند که به‌نوعی در مقابل کرونا واکسینه می‌شوند.
بدلیل کمبود اطلاعات درباره ویروس تازه ظهور کرده کووید 19 ، نظر قطعی درباره میزان خطر آن برای مادران باردار وجود ندارد با این وجود توصیه میشود این مادران، مراقبت های بیشتری در این باره انجام دهند و در عین حال اطرافیان از آنها در برابر بالا رفتن استرس و به دنبال آن بروز حمله های عصبی،مراقبت کنند .


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟
2 خبرنگار لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی زخمی‌ شدند
فاش شدن دستکاری پنتاگون در آمار تلفات ناشی از جنگ با ایران
چاک شومر: ترامپ در حال فرو رفتن در یک گودال است
آشکار شدن شکست رویکرد نظامی واشنگتن علیه تهران
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی باید از خاک لبنان عقب نشینی کند
موگرینی: ترامپ با خروج از برجام مشکلات امروز را ایجاد کرد
پاسخ امارات به ترامپ: روابط با بر پایه منافع مشترک است، نه وابستگی
امیرحسین قیاسی عذرخواهی کرد
ممنوعیت تردد در جاده چالوس و هراز تا این تاریخ