×
فرهنگی
شناسه خبر : 46921
تاریخ انتشار : شنبه 1399/01/16 ساعت 23:10
زالی: مراجعان بیمارستان‌ها در تهران ٣٠ درصد افزایش یافت

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران:

زالی: مراجعان بیمارستان‌ها در تهران ٣٠ درصد افزایش یافت

متاسفانه امروز در شرایطی شاهد افزایش غیرمتعارف ترافیک و ترددها و حضور افراد در سطح شهر بودیم که 448 بیمار کرونا مثبت جدید در بخش‌های عادی و 99 بیمار جدید کرونایی در بخش‌های ویژه بستری شدند.

علیرضا زالی گفت: متأسفانه امروز در شرایطی شاهد افزایش غیرمتعارف ترافیک و ترددها و حضور افراد در سطح شهر بودیم که ۴۴۸ بیمار کرونا مثبت جدید در بخش‌های عادی و ۹۹ بیمار جدید کرونایی در بخش‌های ویژه بستری شدند. به گفته وی، در دو روز گذشته کل مراجعان بیمارستانی ۳۰ درصد رشد داشته که این حاکی از استمرار و حتی افزایش شیوع بیماری در شهر تهران بوده که نگران کننده است و افزایش تردد و شلوغی‌ها با این آمار رو به تزاید کار را پیچیده‌تر کرده و در واقع مشکلات جدیدتری را در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کند. زالی در ادامه به برخی گلایه مندی‌های مهم مردم در زمینه‌های اقتصادی نظیر دریافت اقساط بانکی کمافی السابق، عدم اعطای بسته‌های حمایتی به اقشار کم برخوردار و برخی کسب و کارها و برگشت چک‌ها اشاره کرد که بحث در منزل ماندن افراد را دستخوش تغییر کرده و با تناقضاتی روبه‌رو می‌کند.

وی خاطرنشان کرد که باید تصمیمات هرچه سریع‌تر، قاطعانه‌تر و کاراتر در خصوص این مسائل اعمال شود و حداقل با تحقق بسته‌های حمایتی دولت در ابعاد مختلف تسهیلاتی و حمایتی مانع این شویم که افراد به‌خاطر نگرانی‌های اقتصادی در سطح شهر حضور یابند. فرمانده ستاد مقابله با کرونا با توجه به افزایش آمار مراجعان بیمارستان‌ها و مبتلایان در تهران و کشور در ۴۸ ساعت اخیر مجدداً از همشهریان تهرانی خواست همچنان در منزل بمانند و افزود: در حال حاضر در شرایطی به سر می‌بریم که متأسفانه از نظر افزایش مراجعان بیمارستانی و بخش‌های مختلف درمانی با یک افزایش نسبی روبه‌رو هستیم.

وی بیان کرد: گرچه برخی از مردم در شرایط فعلی با مشکلات متعدد اقتصادی روبه‌رو هستند اما یادمان باشد اگر بتوانیم در یک زمان کوتاه با رعایت سختگیرانه‌تر مسائل را تحمل کنیم زمان استمرار و بقای بیماری در جامعه به حداقل خواهد رسید، اما اگر اقدامات و مداخلات ما ضعیف‌تر باشد و یا از کارایی لازم برخوردار نباشد منجر به تطویل ویروس و مشکلات بیشتر خواهد شد. پیشنهاد به ستاد ملی کرونا برای تسهیل در پرداخت اجاره بهای واحدهای صنفی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران طی نامه‌ای از وزیر بهداشت درخواست کرد، اعمال تخفیفات مناسب به مستاجران اصناف، در دستور کار ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قرار گیرد.

زالی در این نامه اعلام کرد: ضمن تشکر و قدردانی از مساعی حضرت‌عالی، همان‌گونه که مستحضر هستید، تعدادی از اصناف و صاحبان کسب و کار در محل های استیجاری فعالیت دارند و در شرایط خاص کنونی و مشکلات اقتصادی به‌وجود آمده قادر به پرداخت اجاره بها نیستند، از آن‌جایی که موجرین تعدادی از این‌گونه اصناف و صاحبان کسب و کار، دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی هستند، لذا خواهشمند دستور فرمایید بخشودگی اجاره بها و اعمال تخفیفات مناسب به این گروه‌ها، در دستور کار ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قرار گیرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور
سیاست جدید وزارت نیرو/ فشار تعرفه‌ها بر پرمصرف‌ها و حمایت از خوش‌مصرف‌ها