×
اقتصادی
شناسه خبر : 46834
تاریخ انتشار : شنبه 1399/01/16 ساعت 10:57
مالیات بر خانه‌های خالی اجرا می‌شود/صف کامیون‌ها در بنادر برای بارگیری کالاهای اساسی

مالیات بر خانه‌های خالی اجرا می‌شود/صف کامیون‌ها در بنادر برای بارگیری کالاهای اساسی

وزیر راه و شهرسازی از اجرایی شدن اخذ مالیات از خانه‌های خالی از سکنه در سال 99 خبر داد و گفت: اخذ مالیات از خانه‌های خالی از سکنه موجب تحرک در بخش مسکن می‌شود.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگوی زنده در شبکه دو سیما در پاسخ به این سوال که آیا با وضع مالیات از خانه‌های خالی از سکنه موافق هستید؟، گفت:در قانون مالیات‌های مستقیم اخذ مالیات قانون است و در اختیار ما نیست.

وی افزود: در بسیاری از کشورها برای خانه های خالی از سکنه مالیات وضع می کنند تا سرمایه ها راکد نماند.

اسلامی تاکید کرد: تکلیف وزارت راه و شهرسازی این بود که سامانه املاک را راه اندازی کند و آن را پارسال راه اندازی کرد و دیتابیس هایی برای شناسایی خانه های خالی از سکنه انجام شد .

وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد:به هر حال این اخذ مالیات می تواند موجب تحرک در بخش مسکن شود و این واحدها می‌تواند به بخش اجاره مسکن و یا برای فروش به بازار مسکن تزریق شود.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که چه تفاوتی میان طرح اقدام ملی مسکن و طرح مسکن مهر است گفت: مسکن ملی و مسکن مهر ریشه در تکلیف قانونی دارند و این تکلیف همانا فراهم کردن شرایط برای خانه دار شدن مردم است.

وی ادامه داد: در هر دوره ای دولتها طرحهایی را مطرح می کنند و ما در این دوره با تجربه ای که از مسکن مهر داشتیم تا موتور محرکه آن مردم باشند و دولت تسهیل گر باشد.پس مردم با سلایق خود پیشبرد  برنامه اقدام ملی مسکن باشند.

اسلامی گفت: ما زمین را در نقاطی انتخاب کردیم تا از امکانات شهری برخوردار باشند، پس تفاوتی که در طرح اقدام ملی مسکن بود این بود که مثل مسکن مهر هر جایی که شد مسکن نسازیم.

وی با اشاره به اینکه هنوز هم در مسکن مهر ما با فاقد متقاضی مواجه هستیم گفت: در ثبت نام مسکن ملی ما محدودیت دهکی برای ثبت نام نداریم، اما باید ثبت نام کنندگان شرایط متاهل بودن، نداشتن مسکن،عدم استفاده از امکانات دولتی و پنج سال سکونت را دارا باشند.

اسلامی تاکید کرد: در طرح اقدام ملی مسکن در بسیاری از شهرها زمین را آماده کردیم و به گروهی زمین را واگذار می کنیم و پروژه‌های بزرگ را به سازنده های بزرگ واگذار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در طرح اقدام ملی مسکن ریزش حدود 50 درصدی داشتیم گفت: در ماه جاری ثبت نامی های مسکن ملی تعیین تکلیف می‌شوند، اما متقاضیانی که به روش پیامک ثبت نام کرده‌اند، در اردیبهشت ماه تعیین تکلیف خواهند شد.

*برنامه‌ریزی برای تولید 2000 دستگاه انواع ناوگان ریلی

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سال گذشته ۷۷۸ دستگاه انواع ناوگان فعلی تولید داخل وارد شبکه شد، گفت: برنامه‌ریزی کردیم در سال جهش تولید این رقم به 2000 دستگاه انواع ناوگان ریلی برسد.

وزیر راه و شهرسازی امروز در برنامه زنده تلویزیونی اظهار داشت: از همه فعالان بخش حمل و نقل در این شرایط شیوع کرونا قدردانی می‌کنیم، خصوصاً رانندگان اتوبوس و کامیون، خلبانان، ملوانان و همه فعالان بخش حمل و نقل که با جانفشانی در این بخش خدمت می‌کنند.

وی ادامه داد: امروز همه بنادر ما مملو از بار است و کامیون ها در بنادر برای بارگیری کالاهای اساسی در صف هستند.

وی با بیان اینکه جاده باید از قابلیت اعتماد بالا برخوردار باشد، تا راننده درست رانندگی کند، گفت: بیش از ۸۵ درصد حوادث رانندگی ناشی از خواب آلودگی عدم رعایت قوانین و مقررات و خستگی است.

*حذف ۲۰۰ نقطه پرحادثه در سال ۹۸

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال های ۹۸ و ۹۹ رفع نقاط پرحادثه دنبال شد و می‌شود گفت: پیش از این پلیس ۲۴۰ نقطه پرحادثه را شناسایی و به ما معرفی کرد تا نواقص آن را رفع کنیم که در این باره در سال ۹۸ تعداد ۲۰۰ نقطه شد و تا امروز طبق اظهار پلیس نقطه پرحادثه برطرف شده و آشکار نشده نداریم.

* ساخت ۷۳۲ کیلومتر بزرگراه  در سال جاری

اسلامی بیان کرد: سال گذشته ۷۳۲ کیلومتر بزرگراه به بزرگراه‌ها اضافه کردیم و امسال نیز همین میزان بزرگ را به بزرگراه‌های کشور اضافه می‌شود.

* ساخت ۵۸۰ کیلومتر آزادراه

وی با بیان اینکه ساخت آزادراه‌ و خطوط ریلی در سال ۹۹ نیز دنبال می‌شود گفت: دولت در دو سال اخیر ۵ استان کشور را به شبکه ریلی متصل کرد.

اسلامی اضافه کرد: ۵۸۰ کیلومتر آزادراه به آزادراه های کشور اضافه می‌کنیم، ضمن آن که امسال نوسازی ناوگان کامیونی و اتوبوسی با حمایت سازمان برنامه و بودجه دنبال می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به کاهش سفرها به دلیل شیوع کرونا از ۲۵ اسفند ۹۸ تا ۱۱ فروردین 99 از نظر تعداد سفر با کاهش ۷۰ درصدی از نظر تعداد مسافر با کاهش ۷۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه بودیم.

* امسال هزار کیلومتر راه روستایی در کشور ساخته خواهد شد

اسلامی گفت: سال گذشته در جلسه ای با حضور رییس جمهور درباره اقدامات توسعه ای در روستاها مباحتی مطرح شد و آنجا به رئیس جمهور قول دادیم تا پایان سال ۹۸ میزان ۲ هزار کیلومتر راه روستایی آسفالت راه‌های روستایی کشور اضافه شود که تا شب عید هزار و ۵۵۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت ساخته شد.

* هدف گذاری ساخت ۲۰۰۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل در سال ۹۹

اسلامی اظهار داشت: در سال گذشته برای اولین بار در یکسال ۷۷۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل تحویل شرکت‌های ریلی شد.

وی گفت: روز ۱۲ فروردین ۹۹ نیز در جلسه‌ای که در دفتر رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره جهت تولید داشتیم اعلام کردیم که این رقم ۷۷۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی در سال قبل و در سال 99 به ۲ هزار دستگاه افزایش می‌یابد.

اسلامی اضافه کرد: در این راستا باید از منابع بخش خصوصی تسهیلات صندوق توسعه در تبصره ۱۸ و مساعدت وزارت راه و شهرسازی استفاده شود و ۱۶ شرکت ریلی در بار و مسافر با ۱۱ شرکت سازنده انواع ناوگان ریلی ارتباط مناسب داشته باشند.

* ضدعفونی چمدان‌های مسافران

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پروتکل های وزارت بهداشت در حمل و نقل عمومی و در پایانه ها، ایستگاه های راه آهن، بنادر و فرودگاه ها اجرا می شود، گفت:  در کنار ضد عفونی انواع ناوگان شامل هواپیما، کشتی، قطار و اتوبوس حتی چمدان‌های مسافران ضدعفونی می شود.

اسلامی تاکید کرد: در این مدت نیازهای فوری وزارت بهداشت از طریق پرواز به کشورهای آسیایی و اروپایی با پروازهای اختصاصی محقق شد.

اسلامی افزود: ۴۷ پرواز اختصاصی بحث کرونا انجام دادیم همچنین مسافران را که در کشورهای دیگر به دلیل توقف پروازها مانده بودند به کشور برگردانیم.

*تدوین مقررات ضدعفونی ناوگان و پایانها از نیمه بهمن 98

اسلامی اظهار داشت: از زمانی که شهر ووهان چین به قرنطین رفت یعنی اواسط بهمن ماه، ما مقررات غربالگری مسافران در ورودی و خروجی ها، ضدعفونی وسایل حمل و نقل حمل و وسایل بکار گرفته شده در فرودگاه‌ها، راه آهن، بنادر و پایانه‌ها را دنبال کردیم و زمانی که اولین نمونه کرونا در اواخر بهمن و اوایل اسفند در کشور پیاده شد نسبت به پیاده سازی این پروتکل های وزارت بهداشت اقدام کردیم.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ورزشکاران بخوانند؛ نکاتی در مورد پودر پروتئین
آسیب پنهانی که خطر زوال عقل را افزایش می‌دهد
سردار رادان‌: با اراذل و اوباش شوخی نداریم؛ به آن‌ها اجازه نمی‌دهیم گردن‌کشی کنند
سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجیگران پیام‌هایی دریافت کرده است
گفتگوی تلفنی ومفصل پوتین و نتانیاهو درباره برنامه اتمی ایران
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ صعود ایران به رده سوم
آخرین تقاضای پدر ستاره حیدری دختر گمشده آبادانی از مردم
آخرین وضعیت جوی کشور
معرفی برگزیدگان نخستین دوره جایزه «هم‌خوان»+ برگزیدگان
ارسال پیام از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر
ساینا کریمی طلای تکواندو ایران را گرفت
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
واکنش دفتر بیل کلینتون به تهدیدهای ترامپ
پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
هستی محمدی مدال برنز گرفت
بارش نخستین برف پاییزی در تهران+فیلم
پرداخت زود هنگام یارانه ها در آبان ماه تکرار می شود؟
مخالفت سران‌ پاکستان و اردن با کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین مادری
امریکا یک بمب حرارتی هسته‌ای بدون کلاهک آزمایش کرد
خوش‌روش برنز گرفت
بخشنامه لایحه بودجه 1405 ابلاغ شد+ متن بخشنامه
تب برفکی در کشور کنترل شد
نبیه بری: اسرائیل به یک بند توافق هم پایبند نبوده است
انصارالله یمن: پاسخ ما به تمدید تحریم‌های شورای امنیت متقابل خواهد بود
مادران شاغل با چند سال خدمت می توانند بازنشسته شوند؟
میزان هدررفت آب در کشور چقدر است؟
زمان اجرای طرح یسنا اعلام شد+ جزئیات
هشدار حماس درباره تشدید فاجعه انسانی در غزه
ابلاغ بخشنامه لایحه بودجه 1405 کل کشور
تیم رباتیک ایران مدال طلای روبوکاپ آسیا اقیانوسیه را بدست آورد
شکست تیم امید ایران برابر قرقیزستان
هلال‌احمر به حالت آماده باش درآمد
رژیم اسرائیل پیکرهای 15 شهید فلسطینی دیگر را تحویل داد
دو دوپینگی جدید کدام یک از ورزشکاران هستند؟
پزشکیان: داشتن زندگی آسان در گرو کنار گذاشتن تجملات است
اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا عواقب جدی دارد
بعد از بانک آینده، نوبت به ادغام موسسه ملل رسید
پاسخ ضرغامی به اظهارات پزشکیان در مورد رهبر معظم انقلاب
راهبرد هوشمندانه ایران در برابر مهار‌سازی غرب
مجارستان: ما وارد جنگ اوکراین نمی شویم
غرب به دنبال تهیه دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران
ارتش اسرائیل به دنبال یک «طرح اضطراری» برای غزه است!
واشنگتن در پی توجیه حملات به قایق‌ها در کارائیب است
هشدار ایران نسبت به پیامدهای تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب
رزمایش جدید آمریکا در ترینیداد و توباگو
عباس اقلامی منتقد سینما درگذشت
آغاز طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده+ جزئیات ارائه تسهیلات
کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی
یک وبسایت ملی از آزمایش بمب هسته‌ای در آمریکا خبر داد
ابرناکی و کاهش دمای تهران تا دوشنبه
X
آگهی تبلیغاتی