×
سیاسی
شناسه خبر : 46527
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/12 ساعت 21:32
چین: آمریکا با سیاهنمایی دیگران زمان از دست رفته مقابله با کرونا را جبران نخواهد کرد

چین: آمریکا با سیاهنمایی دیگران زمان از دست رفته مقابله با کرونا را جبران نخواهد کرد

به گفته سخنگوی وزارت خارجه چین سیاهنمایی دیگران، حمله، مقصر شمردن دیگران و شانه خالی کردن از مسئولیت، زمان از دست رفته در مقابله با شیوع بیماری را جبران نخواهد کرد.

هوا چونگ یینگ سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی در شهر پکن در واکنش به تلاشهای آمریکا برای شانه خالی کردن از انفعال خود در مبارزه با کروناویروس و اتهام پراکنی علیه چین گفت: سیاهنمایی دیگران، حمله، مقصر شمردن دیگران و شانه خالی کردن از مسئولیت، زمان از دست رفته در مقابله با شیوع بیماری را جبران نخواهد کرد. کشورهای جهان فقط با تقویت همبستگی و همکاری می توانند هر چه زودتر بر این ویروس غلبه کنند. برخی رسانه های خارجی اخیرا گزارش دادند که چند سیاستمدار آمریکایی انفعال دولت این کشور در مبارزه با کرونا را فرافکنی کرده و مقصر آن را چین معرفی می کنند و در این راه چین را متهم به «پنهان کردن شمار واقعی مبتلایان و جدیت معضل ویروس» می کنند.

برخی سیاستمداران انگلیسی هم مدعی شدند که چین باید «عدم اطلاع رسانی درست» خود را جبران کند. هوا چونگ یینگ سخنگوی وزارت خارجه چین در باره این اخبار گفت: شیوع کروناویروس آینه ای شد که در آن نیک و شر اخلاق و رفتار آدمها را منعکس می کند. ویروس مرز نمی شناسد، باور و نژاد و قوم نیز نمی شناسد. امیدواریم این شخصیتهای سیاسی بتوانند مثل حزب کمونیست و دولت چین، قبل از هر چیز امنیت جان مردم را در اولویت قرار دهند و در واقع با کنار گذاشتن تعصب و غرور سیاسی، حواس خود را به آغاز همکاری بین المللی و مقابله مشترک با بیماری متمرکز کنند.

هوا چون یینگ گفت: چین از سوم ژانویه سال جاری رسماً و به موقع اطلاعات خود درباره کروناویروس را با آمریکا به اشتراک گذاشته است. در هفتم ژانویه، مرکز پیشگیری و مهار بیماری آمریکا و سفارت آمریکا در چین نسبت به سفر شهروندان این کشور به ووهان هشدار داده اند. در 25 ژانویه آمریکا کنسولگریش را در وو هان تعطیل کرده و در دوم فوریه مرزهای خود را به روی همه شهروندان چینی و خارجیانی که ظرف 14 روز پیش از آن به چین سفر کرده بودند، بسته است.

وی افزود: تلاشهای چین برای مقابله با کروناویروس، الگویی برای جهانیان ایجاد کرد و زمان باارزشی نیز برای همه خرید. اما برخی کشورها در واقع این زمان را که به قیمتی گزاف برای مردم چین تمام شد آیا به غنیمت شمردند و از آن درست استفاده کردند؟ خودشان هم جواب این سؤال را می دانند، ملتشان هم. روزها می گذرد و امریکا هنوز سرگرم انتقاد و اتهام پراکنی علیه چین است. آیا این افراد خودشان دقیقاً از آن شرم نمی کنند؟ این افراد در تلاشند اتهام فوق العاده و بی نظیری علیه چین بتراشند تا بتوانند شانه از مسئولیت خود خالی کنند، ولی چنین کارهایی جواب نخواهد داد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
صدور بیش از 650هزار گذرنامه زیارتی از اول محرم
ستاره فوتبال استرالیا دستگیر شد
انتقاد شورای جنوب یمن از ریاض
آیت‌الله خاتمی: مقاومت رمز پیروزی است
پشت پرده جلسه آخر؛ از مهار آشوب تا مقابله با حمله آمریکا و اسرائیل
نگران پس لرزه های جنگ امریکا و ایران در اقیانوس هند هستیم
حملات بامدادی آمریکابه ایران؛ پاسخ موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، بحرین و کویت
سقف تسهیلات بازنشستگان نیروهای مسلح افزایش یافت+جزییات
خداحافظی کاپیتان آرژانتین از بازی های ملی
پرونده شکایت بازیکن سوئدی از استقلال بسته شد
ایران یکی از گنجینه‌های میراث‌فرهنگی ناملموس خود را از دست داد
آمریکا نام «وزارت دفاع» را به «وزارت جنگ» تغییر داد
تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب کاهش یافت
دانشگاه‌ها برای آغاز حضوری سال تحصیلی آماده باشند
کارشناسی خسارت جنگی 30 فرودگاه کشور پایان یافت
«یورگن کلوپ»سرمربی آلمان شد
عملیات در کرانه باختری؛ 4 صهیونیست کشته و زخمی شد
بن‌گویر خواستار تخریب شهرها و روستاهای فلسطین شد
هشدار سفیر ایران به اروپا؛ از آمریکا فاصله بگیرید
عبور بیش از 260 هزار زائر از مرز مهران
حفظ وحدت کشورهای اسلامی در برابر اسرائیل ضروری است
زائران مراقب باشند؛ بلیت هواپیمارا از مراجع رسمی بخرید
سفر یکسره زائران اربعین تا نجف امکان‌پذیر شد
پشت پرده عقب نشینی ترامپ از تهدید حمله به زیر ساختها
چین 5 ماهواره به فضا فرستاد
41کشته در سیل‌ شدید هند
بورس زیر سایه ریسک سیاسی
امضای 25 سند در قالب 9 تصمیم توسط وزرای امور خارجه سازمان شانگهای
خشم امریکا از موضع مالزی نسبت به اسرائیل
آماده‌باش 6500 اتوبوس برای جابه جایی زائران اربعین
اطلاعیه شماره 47 سپاه/ یک زاغه مهمات بزرگ در پایگاه علی السالم متلاشی شد
چرا توافق هسته ای عربستان در کمتر از 24ساعت تعلیق شد؟
بدترین بازی های جام جهانی 2026 معرفی شدند ؛ جایگاه ایران در میان 10 تیم اول
پشت این اعداد میلیارددلاری چه واقعیتی پنهان شده است؟
سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه ای برای ایران دارد
پلیس فتا مانع انتشار 42 هزار تصویر خصوصی بانوان شد
محدودیت‌های ترافیکی اربعین اعلام شد
ایران خواستار همکاری سلامت بریکس شد
محدودیت‌های تردد در جاده چالوس+جزئیات
22متهم پرونده های ارزی، پشت میله های زندان
هشدار نماینده فلسطین درباره کوچ اجباری فلسطینیان
بخشنامه جدید سازمان اداری و استخدامی برای کارمندان دولت + جزییات و ممنوعیت جدید در ادارات
قیمت جهانی طلا در سراشیبی؛قیمت نفت صعودی شد
پیگیری مطالبات 11 میلیارد دلاری ایران از عراق
سیاری: قدرت ایران برای آمریکا هضم‌ناشدنی است
گزارش نیویورک تایمز درباره آتش بس 10 روزه، انحرافی است
هانیه رستمی به فینال تپانچه 10متر جام جهانی صعود کرد
چین و آسه‌آن، خواستار تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا شدند
حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از اصناف در شرایط جنگی
اعتراف واشنگتن به توان موشک های ایران در حمله به پایگاه های امریکا