×
سیاسی
شناسه خبر : 46476
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/12 ساعت 13:54
سخنگوی وزارت خارجه: شعار نخست آمریکا در فلاکت مردم این کشور محقق شد

سخنگوی وزارت خارجه: شعار نخست آمریکا در فلاکت مردم این کشور محقق شد

تریلیون‌ها دلاری که خرج دخالت در خاورمیانه شد می‌توانست خرج مردم آمریکا شود تا شاهد گریه کادر درمانی، کیسه زباله پوشی آنان و ضجه بیماران کرونایی نباشند.

 سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امورخارجه با تاکید بر این که شعار نخست آمریکا فقط در فلاکت مردم این کشور محقق شد گفت: تریلیون‌ها دلاری که خرج دخالت در خاورمیانه شد می‌توانست خرج مردم آمریکا شود تا شاهد گریه کادر درمانی، کیسه زباله پوشی آنان و ضجه بیماران کرونایی نباشند.

موسوی  در واکنش به اظهارات مداخله جویانه و تنفرآمیز وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره مقابله ایران با ویروس کرونا این اظهارات عوامفریبانه را نشانه‌ای از ماهیت نفرت پراکن رژیم آمریکا دانست.

وی دولت آمریکا را بدلیل تهدید آگاهانه برای در خطر قرار دادن سلامت مردم ایران از طریق تروریسم اقتصادی و پزشکی و ارتکاب جنایت علیه بشریت و نیز عملکرد بسیار ضعیف در مقابله با ویروس کرونا در داخل آمریکا، فاقد هر گونه وجاهت برای اظهار نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد.

سخنگوی وزارت امورخارجه یادآور شد: در حالی که آمریکا بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده و شعار نخست آمریکا فقط در این فلاکت محقق شده و مردم آمریکا در شرایط بسیار وحشتناک و بغرنجی بسر می برند، مقامات وزارت امورخارجه آن کشور به ابراز نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با این ویروس آن هم براساس اطلاعات نادرست افراد شیاد و لابی‌های ضد ایرانی می پردازند.

در سال های اخیر دولت آمریکا به اذعان خود حداقل 9 تریلیون دلار برای دخالت در امور داخلی کشورهای خاورمیانه و ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در آن هزینه کرده است. از هزینه برای ایجاد و تقویت گروه‌های تروریستی مانند داعش تا معامله ننگین قرن که مرده به دنیا آمد، از این مقدار هزینه سرسام آور فقط 2 تریلیون دلار آن در 3 سال اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ بوده است.

وی اضافه کرد:  به راستی اگر این هزینه‌های فوق سنگین برای ده‌ها میلیون قشر فقیر، آسیب‌پذیر و کارتن خواب خود آمریکا- نه سایر مناطق جهان -  بکار می‌رفت در این ایام مصیبت بار و کرونا زده در آمریکا شاهد گریه پرستاران آمریکایی از کمبود امکانات درمان، کیسه زباله پوشی کادر درمان و ضجه بیماران در آن کشور مدعی رونق و رفاه و حقوق بشر بوده‌ایم؟

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: این گونه اظهارنظرهای سخیف نمی‌تواند ضعف عملکرد دولت ترامپ در خصوص مقابله با کرونا، شرایط بد اقتصادی و بازار سهام در آن کشور و فشار داخلی در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و یا بحران آفرینی در خارج آمریکا را از دید افکارعمومی پنهان کند.

وی تاکید کرد: تمامی ارکان جمهوری اسلامی ایران با همراهی و همکاری مردم ایران برغم تحریم‌های یکجانبه، ظالمانه و غیرقانونی آمریکا به مقابله با کرونا خواهند پرداخت و از این آزمون سخت نیز با سربلندی و افتخار بیرون خواهند آمد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی تمدید شد
جزئیات جدید افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
آغاز ثبت نام زائران اربعین در سامانه سماح از فردا + نشانی سایت
ژاپن صدرنشین شد، ایران در رده 14+ جدول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 8 تیر 1405+ جدول
بورس کالا میزبان پذیره‌نویسی سی‌وچهارمین صندوق طلا شد
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ نبرد سلسائو و سامورایی ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 8 تیر 1405؛ آغاز هفته با افت قیمت
برنامه مسابقات ورزشی امروز 8 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 8 تیر 1405 + وضعیت استانها
هوش مصنوعی افت قند خون را 24 ساعت زودتر پیش‌بینی می‌کند
آبمیوه جعبه‌ای؛ تهدیدی پنهان برای قلب کودکان در آینده
درد پای کودکان چه زمانی خطرناک است؟
چرا خطر سرطان زودرس در نسل‌های جدید بیشتر شده است؟
کلاژن واقعاً مؤثر است؟ بررسی 113 مطالعه به این پرسش پاسخ داد
راز مقاومت سرطان خون در برابر شیمی‌درمانی کشف شد؟
کشف تازه دانشمندان؛ استرس می‌تواند ساختار خون را تغییر دهد
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا