×
فرهنگی
شناسه خبر : 46421
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/11 ساعت 19:24
وزیر ارتباطات: پروژه ارتقای اینترنت خانگی به VDSL در دست اجرا است

وزیر ارتباطات: پروژه ارتقای اینترنت خانگی به VDSL در دست اجرا است

آذری جهرمی به فشار بالایی که در این ایام به شبکه ارتباطی کشور وارد می شود اشاره کرد و گفت: هم اکنون پروژه ارتقای اینترنت خانگی به VDSL را با تامین اعتبار در دست اجرا داریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جواد آذری جهرمی به عنوان وزیر معین ستاد مقابله با کرونای استان مازندران، در ارتباط ویدیو کنفرانسی با ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا این استان، با اشاره به اقداماتی که دولت در حوزه مبارزه با ویروس کرونا انجام داده است، گفت: دولت همزمان با جنگ ویروس کرونا با تحریم های ظالمانه نیز در حال جنگ است.

وی با تاکید به اینکه دولت در این حوزه کار بسیار سختی برای مراقبت از سلامتی مردم دارد، افزود: با این حال در کشور برای تامین نیازمندی های ضروری مردم کمبودی نداریم در حالی که در کشورهای مختلف شاهد کمبود اقلام ضروری مردم در این روزها بودیم. آذری جهرمی با اشاره به اینکه در روزهای نخست شناسایی این ویروس در اقلامی مانند ماسک و مواد ضد عفونی کننده مشکلاتی وجود داشت، گفت: با همدلی و حرکت جهادی کمبود های اولیه برای کالاها و مواد حفاظتی برطرف شده و هم اکنون در بیمارستان های استان مازندران تا ۳ روز تجهیزات تامین شده و در برخی استان ها تا یک هفته ذخیره شده است. وزیر معین ستاد مقابله با کرونا در استان مازندران با اشاره به وحدت کلمه ای که در کشور ایجاد شده است، گفت: امیدواریم این وحدت کلمه از گزند تفرقه و اختلافات بی مورد مصون بماند و ادامه داشته باشد.

وی تدبیر تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا را توسط مقام معظم رهبری تدبیر مناسبی عنوان کرد که تمام دستگاه ها را در زیر یک چتر واحد برای مبارزه با این ویروس جمع کرده است. آذری جهرمی با اشاره به روند مناسب درمان و پیشگیری از بیماری کرونا در استان مازندران، گفت: در استان مازندران همین طور که به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به صورت جدی پرداخته شده است باید از افراد بیمار چه در نقاهتگاه ها و چه در منازل مراقبت شود. وی پرداختن به بحث نقاهتگاه ها را یکی از موارد مهم در کنترل بیماری عنوان کرد و افزود: باید تلاش شود بیماران به مدت ۲ هفته در نقاهتگاه ها یا خانه بمانند و در سطح جامعه تردد نداشته باشند.

وزیر ارتباطات به فشار بالایی که در این ایام به شبکه ارتباطی کشور وارد می شود اشاره کرد و گفت: هم اکنون پروژه ارتقای اینترنت خانگی به VDSL را با تامین اعتبار در دست اجرا داریم. آذری جهرمی در پایان سخنان خود از استاندار مازندران خواست که مسائل و مشکلات استان در این باره را برای طرح و پیگیری در دولت منعکس کند. همچنین در این ارتباط ویدیو کنفرانسی، احمد حسین زادگان استاندار مازندران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای مبارزه با ویروس کرونا و طرح فاصله گذاری اجتماعی ارائه کرد. وی با اشاره به اینکه ۶۷ نقطه در استان مازندران برای ورود به استان و تردد بین شهری کنترل می شود، افزود: در حدود ۸۰ درصد مردم از این طرح استقبال کرده اند و مصرف سوخت نسبت به روزهای گذشته در حدود ۳۵ درصد کاهش داشته است.

حسین زادگان از کاهش ۷۶ درصدی ورود و ۷۳ درصدی خروج از استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در حدود ۶۰ وسیله نقیله جریمه نقدی شدند و همچنین ۱۵۸ واحد صنفی نیز پلمپ شده که نسبت به میزان واحد های صنفی استان مازندران عدد ناچیزی است. استاندار مازندران در این ارتباط ویدیو کنفرانسی به مشکلات موجود برای تقویت مبارزه با ویروس کرونا در این استان نیز اشاره کرد و گفت: برای افزایش تولید کیت های تشخیص بیماری کرونا نیاز به اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان وجود دارد تا بتوانیم از افراد بیشتر مشکوک به کرونا تست این بیماری را انجام دهیم.

وی همچنین به تامین تجهیزات کمک تنفسی برای تجهیز ۵۰ تخت در استان مازندران نیز اشاره کرد و افزود: در حدود ۲۵۰ تخت مجهز در سطح استان وجود دارد که تاکنون در حدود ۲۰۰ تخت آن اشغال شده و با تجهیز این ۵۰ تخت نیازهای روزهای آینده برای بستری بیماران کرونایی نیز تامین می شود. در ادامه این جلسه ویدیو کنفرانسی، مسوولین دانشگاه های علوم پزشکی استان مازندران و شهرستان بابل نیز گزارشی از روند اقدامات انجام شده برای مقابل با ویروس کرونا را ارائه کردند و نیازهای خود را برای پیگیری در ستاد ملی مبارزه با کرونا به آذری جهرمی وزیر ارتباطات ارائه کردند.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
با وجود ناراحتی، روانخواه استعفا نداده است؛ ملاقات سرنوشت‌ساز سرمربی تیم امید با تاج
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ساعت مدارس و ادارات 6 شهرستان خوزستان به‌دلیل آلودگی هوا تغییر کرد
بیرانوند بازیکن برتر دیدار تراکتور-الشرطه شد
تعطیلی مدارس برخی شهرهای هرمزگان فردا سه‌شنبه
انجام دو مرحله از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
تاکید گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین
زاخارووا: ایتالیا به‌طور کامل فرو می‌پاشد
مسکو و پکن؛ از تقویت همکاری راهبردی تا کاهش سهم دلار در مبادلات دوجانبه
غفوری: برای حضور در استقلال هزاران بار شکرگزارم
جزئیات تمهیدات ترافیکی پلیس همزمان با راهپیمایی 13 آبان+فیلم
«داریوش ارجمند» خادم افتخاری مسجد جمکران شد
حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به شمال دارفور کشته و زخمی برجای گذاشت
السودانی: گروه‌های مسلح فقط با خروج آمریکا خلع سلاح می‌شوند
ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین فعلا منتفی است
سوئیس: شرایط لازم برای به ‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هنوز فراهم نشده است
ائتلاف احزاب لبنان: قانون اعدام اسرای فلسطینی هرگز مقاومت را متوقف نخواهد کرد
رئیس ستاد راهبری اصلاح نظام بنگاه‌داری صندوق‌های بازنشستگی منصوب شد
رونالدو: مسی بهتر از من نیست
فیدان: فلسطینی‌ها باید به دست خودشان اداره شوند
مواد مخدر؛ بهانه آمریکا برای «ماموریت نظامی جدید» در مکزیک
تراکتور 1-0 الشرطه ؛گام بلند تراکتور برای صعود به مرحله حذفی+ جدول لیگ نخبگان
ایران، امپراتوری بی‌رقیب طلای سرخ
پیشروی تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
عون: لبنان ناگزیر به انتخاب گفتگو با دشمن است
ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده ایم
زمان اولین آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا مشخص شد
ثبت رکورد جدید در تولید گاز از پارس جنوبی
چرا پرسپولیس از باشگاه شمس آذر شکایت کرد
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
برای رویارویی با الوحدات؛ استقلال راهی اردن شد
کیفیت هوا در کرج خطرناک شد
تمامی مدارس منطقه سیستان غیر حضوری شد
نورنما | 13آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز گرامی‌باد
عارف: اقدامات ضربتی برای کاهش مصرف را از همین امروز شروع کنیم
فیک‌نیوزها والقای جنگ قریب‌الوقوع برای ایران/ماجرای هشدارامریکا و سخن وزیر دفاع عراق چیست؟
بلومبرگ: انگلیس موشک‌های بیشتری را برای اوکراین ارسال کرد
گسل البرز–مارمول و زلزله مزار شریف به روایت استاد زلزله‌شناسی
بازی جدید واشنگتن - تل‌آویو در بزنگاه انتخابات عراق
ارتش رژیم صهیونیستی محور «فیلادلفیا» را بست
یک مربی به کادر فنی استقلال اضافه شد
شهادت یک نفر در حمله پهپادی جدید اسرائیلی به جنوب لبنان
ساخت «پایتخت 8» قطعی است
بیانیه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درباره جنایات شبه نظامیان سودان
وقتی که دوربین روشن بود اما انسانیت خاموش ماند!
چین با همکاری روسیه نیروگاه اتمی می سازد
بی رحمی دوباره در جام حذفی؛ استقلال در مسیر خلخال، پرسپولیس در گردنه آتش تبریز
جنبش جهاد اسلامی: قانونی کردن اعدام اسیران فلسطینی «جنایت جنگی» است
یک جایگاه سوخت به اتهام فروش اجباری محکوم شد
زرنام و زرکام برگزیده جوایز صنعتی و صادراتی البرز شدند
X
آگهی تبلیغاتی