×
فرهنگی
شناسه خبر : 46374
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/11 ساعت 13:42
تعطیلی میادین میوه و تره بار تهران در روز طبیعت

تعطیلی میادین میوه و تره بار تهران در روز طبیعت

تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران، روز چهارشنبه 13 فروردین همزمان با روز طبیعت، تعطیل هستند.

سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران روز دوشنبه با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان، اعلام کرد: با توجه به تعطیلی میادین و بازارهای میوه و تره بار در روز چهارشنبه ۱۳ فروردین، شهروندان عزیز می‌توانند مایحتاج مورد نیاز خود را روز سه ‌شنبه ۱۲ فروردین از این مراکز تهیه کنند.

همچنین در این اطلاعیه آمده است که از روز پنج‌شنبه ۱۴ فروردین، ساعت کار میادین و بازارهای میوه و تره بار به روال عادی خود باز می‌گردد و این مراکز روزهای شنبه تا پنج‌شنبه، صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۵ تا ۱۹ و روز جمعه از ساعت ۸ تا یک بعد از ظهر، آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.

مشارکت ۶ هزار کارمند و کارگر میادین میوه و تره بار در طرح غربالگری

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه طرح غربالگری کارکنان میادین میوه و تره بار برای مقابله با انتشار و گسترش ویروس کرونا از امروز در ستاد این سازمان و ۴ میدان میوه و تره بار پایتخت آغاز می‌شود، گفت: این طرح با همکاری صمیمانه شرکت شهر سالم شهرداری تهران و در راستای توجه به سلامت تمامی همکارانی که به صورت مستقیم با شهروندان سر و کار دارند، اجرا می‌شود.

«سید سعید راد» با تاکید بر اینکه در این طرح، علاوه بر کارکنان ستادی و همکارانی که در میادین میوه و تره بار مستقر هستند، بهره برداران و کارگرانی که در غرفه‌های میادین مشغول به کار هستند نیز مورد غربالگری قرار می‌گیرند، افزود: کارگران در طول روز، بیشترین ارتباط و تماس را با شهروندان دارند و از این رو، اطمینان کامل از سلامت این عزیزان ضروری است.

وی با اشاره به اینکه تیم های اعزامی از شرکت شهر سالم از امروز- دوشنبه که روز اول اجرای طرح است، در ستاد سازمان مدیریت میادین و ۴ میدان میوه و تره بار جلال آل احمد، صادقیه، شهید لواسانی و آزادگان مستقر می‌شوند، اظهار کرد: به این منظور، تمامی افرادی که مورد غربالگری قرار می‌گیرند، نسبت به تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام می‌کنند و بر اساس اطلاعات مندرج، مورد معاینات بالینی قرار می‌گیرند.

راد با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز کارگران میادین میوه و تره بار با استفاده از تب سنج‌های لیزری به صورت روزانه مورد تب سنجی قرار می‌گیرند و هر کارگری که دارای تب بالا باشد به مراکز درمانی اعزام می‌شود، تصریح کرد: ماسک و دستکش به کارکنان میادین میوه و تره بار از جمله کارگرانی که در غرفه‌ها مشغول خدمات‌رسانی به شهروندان هستند، به صورت مرتب تحویل داده می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه از سوی این سازمان به منظور مقابله با انتشار و گسترش ویروس کرونا را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: طرح جدیدی که به این منظور در دستور کار قرار داده‌ایم، اجرای طرح فاصله‌گذاری فیزیکی در میادینی است که قابلیت اجرا وجود دارد و جزئیات این طرح به زودی اعلام می‌شود.

بر اساس  آخرین آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳۸ هزار و ۳۰۹ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۶۴۰  فوت کردند و ۱۲ هزار و ۳۹۱ نفر نیز بهبود یافته‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ارکستر کودکان کار تشکیل می‌شود
پزشکیان، سخنران مراسم شب عاشورای حسینی در حرم مطهر امام خمینی(ره)
واکنش رونالدو به دو گل در جام جهانی
سنای آمریکا قطعنامه خروج از جنگ علیه ایران را تصویب کرد
قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل برای مجازات عاملان حمله به نیروهای حافظ صلح
سخنرانی جنجالی ترامپ؛ اشاره دوباره به بازگشت به انتخابات
هشدار پلیس فتا: ترفند جدید کلاهبرداری با «انتقال پول به حساب دیگر»
پرواز مستقیم آستراخان ـ رشت برقرار شد
سفیر اسرائیل در واشنگتن: وضعیت امروز به‌خاطر حزب‌الله فاجعه‌بار است
همتی: 12 میلیارد دلار از منابع بلوکه‌شده ایران آزاد می‌شود
فرمول قیمت‌گذاری خودرو روی میز تغییر
فیفا کارت خبرنگار پاراگوئه‌ای را باطل کرد
خداوند رهبر شهید انقلاب را در دل‌های مردم جاودانه کرد
دیپلماسی روی دور تند
پرونده غزه در مذاکرات و محافل بین‌المللی پیگیری می‌شود
مسیر صعود هموارتر شد؛ امتیاز مهم برای ایران
رایزنی مکرون و نبیه بری
جزئیات برنامه‌ریزی برای تشییع قائد شهید
پایان اختلال کارت‌های بانک تجارت
رونالدو تاریخ را بازنویسی کرد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با ترفند «به‌روزرسانی کارت‌خوان»
پوتین: نیروهای روسیه هر روز در حال پیشروی هستند
اوسمار در تمرین پرسپولیس حاضر شد
روبیو: آتش‌بس لبنان از مذاکرات با ایران جداست
کمیته سه‌جانبه ایران، آمریکا و لبنان برای آتش‌بس لبنان تشکیل می‌شود
قائم پناه: استانداران تا پایان تیرماه با مدل جدید ارزیابی می شوند
ادعای خلبان اف-15 درباره مشاهده پهپادهای هماهنگ ایرانی در آسمان
رشت به آستراخان متصل شد؛آغاز پروازهای چارتری در مسیر ایران روسیه
روایت بانک مرکزی از یک سال سخت اقتصادی؛ رشد منفی و افت تولید
نعیم قاسم: اسرائیل چاره‌ای جز عقب‌نشینی از لبنان ندارد
قالیباف: قوه قضاییه در مسیر افزایش اعتماد عمومی گام برداشته است
شهباز شریف: موضوع موشک‌های بالستیک در تفاهم ایران و آمریکا مطرح نبوده است
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو
تحریم‌های تازه واشنگتن علیه کوبا
تخصیص 17 میلیارد دلار وام توسط آمریکا برای تسریع ساخت 10 راکتور هسته‌ای
رسانه قطری: ایران اولویت‌های خود را در مذاکرات سوئیس تحمیل کرد
حمله اوکراین به نیروگاه کرچ روسیه و قطعی گسترده برق در کریمه
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد
جاده چالوس دوطرفه شد