×
فرهنگی
شناسه خبر : 46364
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/11 ساعت 12:00
برای سلامت مردم باید و نبایدهای جدی‌تری وضع می‌کنیم

جهانگیری:

برای سلامت مردم باید و نبایدهای جدی‌تری وضع می‌کنیم

معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: اگر نیاز باشد حتما باید و نبایدهای جدی‌تری را وضع می‌کنیم چرا که ما به هیچ وجه نمی‌توانیم با سلامت مردم مسامحه کنیم و آن را نادیده بگیریم.

«اسحاق جهانگیری» امروز دوشنبه در مجتمع تحقیقاتی انستیتو پاستور اظهار داشت: دستگاه‌های دولتی اجرایی، همه نهادهای مدنی و غیردولتی به کمک آمدند. مشارکت بخش وسیعی از مردم  به طور کامل شکل گرفته است و تا حدی مشابه دوران دفاع مقدس است که از دورترین روستاها تا پایتخت همه یک حرف می زدند که  فعلا مساله جنگ است هر کس هرچه دارد برای جنگ بگذارد که عده‌ای از جان، عده‌ای از مال خود گذشتند و عده‌ای هم از توانشان گذاشتند و این انسجام در مجموعه کشور شکل گرفته است و امیدوارم این انسجام در کنار کار بزرگ و بسیار استثنایی جامعه پزشکی و درمانی کشور ادامه دار باشد. 
وی با بیان این که باید همیشه قدردان مجموعه پزشکی کشور و درمانی و پرستاری و موسسات تحقیقاتی و اجرایی مثل پاستور باشیم، گفت: این مجموعه در کنار انسجام حاکمیتی اگر تکمیل کننده همراهی مردم باشد و از طرف دیگر اگرچه درصد کمی از مردم همراهی نکردند که امیدواریم همراهی کنند و در خانه بمانند حتما این زنجیره ارتباط قطع می‌شود و آن زمان می‌توان تقریبا با اطمینان و با نظر متخصصان گفت در آینده ای نه چندان دور به طور کامل بر این ویروس مسلط شویم. 
جهانگیری افزود: دوستان از الان در انستیتو پاستور برای تولید واکسن و درمان در حال کار هستند البته در جاهای مختلف کشور نیز این کار انجام می‌گیرد، در دنیا نیز این کار در حال انجام است چرا که این موضوع مربوط به ایران نیست و همه کشورهای دنیا را در برگرفته است. 
وی با بیان این که کشورهای بزرگ صنعتی بیشترین گرفتاری را دارند، گفت: در کشور ما به دلیل همراهی مردم در بخش های عمده از این کار مشکلی پیدا نکردیم. در نیازهای تامین مردم در تامین ضرورت های اصلی مردم به اندازه کافی تامین کرده ایم. فروشگاه ها پر از مواد نیازهای مردم است و مردم از این منظر دغدغه ای ندارند. امیدوارم که در این بخش هم این موفقیت حاصل شود و با مردم همراهی کنند.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شورای عالی امنیت ملی بوده و اختیارات آن ویژه است، ‌ ادامه داد: دولت برای حفظ سلامت مردم مصمم است و بر همین اساس از ابتدا مراکز مهم اجتماعات را تعطیل کرد.

وی گفت: هیچ کس تصور نمی کرد در کشوری با مردم مسلمان و مذهبی، مراکزی مثل حرم حضرت امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (س) که از پایگاه‌های اصلی مردم بودند با استقبال و با تدبیر و عقلانیتی که به خرج داده شد و با اولویتی که به سلامت مردم داده شد و این گونه اجتماعاتی که می‌تواند مضر باشد، تعطیل شود.

جهانگیری با تاکید بر این که تقریبا بخش اصلی دولت تعطیل است، افزود:جاهایی مثل انستیتو پاستور نه تنها تعطیل نیست  بلکه دوستان گاهی سه شیفت و ۲۴ ساعته کار می کنند و حتی  به دلیل نیاز به خانه هم سر نمی‌زنند. جاهایی مثل بهداشت و درمان و جاهایی که برای زندگی مردم ضروری است فقط آنها فعال نگه داشته شدند.

وی با ابراز امیدواری به این که با همین روش بتوانیم زنجیره شیوع کرونا را شکست دهیم، گفت:  البته اگر نیاز باشد دولت و ستاد مقابله با کرونا و حتما باید و نبایدهای جدی تری را وضع می کند چرا که ما به هیچ وجه نمی‌توانیم با سلامت مردم مسامحه کنیم و آن نادیده بگیریم، موضوع اصلی امروز سلامت مردم است و اینکه ما مطمئن شویم به سلامت مردم آسیبی نمی‌رسد.

معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: هرجا لازم باشد برای حفظ سلامت مردمتصمیم سختی گرفته شود، می‌گیریم که البته این تصمیمات حتما باعث ناراحتی و فشار به عده ای می شود ولی آنها  باید بپذیرند که سلامت خود و دیگر مردم برای کشور و دولت و نظام مهم است.

جهانگیری گفت: برای حفظ سلامت باید تصمیماتی گرفته شود که گرفته می‌شود که اگر همراهی شود و با گزارش‌هایی که هست حتما این موفقیت حاصل می شود.
 معاون اول رییس جمهوری  از مجموعه کادر فعال در انستیتو پاستور تشکر و قدردانی کرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
وقوع عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی
هاآرتص: اسرائیل جنگی را آغاز کرده که نمی‌داند چگونه پایان می‌یابد
32 ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است
تجاوز آمریکا و اسرائیل به بیش از 21 هزار نقطه غیرنظامی
خروج همه سامانه‌های تاد آمریکا از کره جنوبی
آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر
نورنما | 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی‌باد
استاندار گیلان: هیچ کمبودی برای کالاهای اساسی نداریم
چند نقطه از تهران درپی تجاوز دشمن آسیب دیده است؟
پیام تسلیت وزیر فرهنگ به مناسبت درگذشت حمید هیراد
شهادت 10 نفر درپی حمله هوایی به نیروهای بسیج مردمی عراق
استاندار تهران: برق تهران 51 دقیقه پس از حملات موشکی وصل شد
دشمن تراشی و تهدید نمایی، ترفند آمریکا برای شروع جنگ
عزیزی: اشتباه محاسباتی دشمنان پاسخ قاطع خواهد شد
بیانیه شدید اللحن حشد الشعبی عراق علیه حملات آمریکا
تنگسیری: شدیدترین ضربات را به دشمن متجاوز وارد خواهیم کرد
هشدار وزیر خارجه ترکیه درخصوص احتمال انجام نسل‌کشی جدید توسط نتانیاهو
فعالیت شبانه روزی گشت‌های پلیس امنیت اقتصادی
پیوستن محدثه زولفی به جمع هم‌تیمی‌های خود در «تیم ملی»
پوشش زنده اولین پیام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در رسانه‌های منطقه
نابودی دستاوردهای اقتصادی دولت ترامپ با آغاز جنگ علیه ایران
صدور مجوز واردات کالای ملوانی در خرمشهر
راستینه: حضور ملت در خیابانها نشانه عظمت ایران است
نفت و گاز منطقه، پشتوانه اصلی اعتبار دلار
آمریکا اعتراف کرد: آماده اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز نیستیم
نورویدیو | خوزستان فرزند دلاورش را تا عرش بدرقه می‌کند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
روز قدس نماد اعتراض جهان اسلام به غصب سرزمین فلسطین است
واکنش لاریجانی به تهدیدات ترامپ برای هدف قرار دادن برق ایران
طیبی: بی‌شک قهرمان این جنگ مردم ایران هستند
نبرد پنهان ریاض و ابوظبی در پوشش جنگ منطقه ای
اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی
وزارت فرهنگ: روز قدس فرصت نشان دادن مقاومت ملی است
پیام تسلیت رییس سازمان نظام پزشکی برای شهادت کادر درمان
دریابانِ واقع‌بین، فرمانده‌ای که تا آخرین لحظه در خط مقدم ماند
کنسولگری آمریکا در «پیشاور» به طور دائم تعطیل می شود
درخواست ستاد کل نیروهای مسلح از مردم برای شرکت حداکثری در مراسم روز قدس
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: جنگ را متوقف کنید
فعال سیاسی آلمانی: صدراعظم آلمان شهامت «نه» گفتن به آمریکا را ندارد
بقائی: بی‌تفاوتی اروپا در برابر تجاوز چیزی کمتر از مشارکت نیست
عراقچی: سکوت یونسکو در قبال حمله اسراییل به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است
عارف: استانداران، حامی تمام‌عیار تجمعات مردمی بیعت باشند
یک تیم خرابکار دیگر در کرمان منهدم شد
وزیر خارجه: محسن چاوشی با اثر جدیدش «صدای ایران سرافراز» شد
ترخیص بیش از 92 هزار تن کالای اساسی از گمرکات در 24 ساعت گذشته
سخنگوی وزارت صمت: فرایند واردات خودرو طبق تعهدات در حال انجام است
شکاف قیمت دلار رسمی و آزاد به کمتر از 4 هزار تومان کاهش یافت
افزایش سقف برداشت خودپردازها به پنج میلیون ریال
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره فروپاشی خدمات درمانی در خاورمیانه
کاهش مصرف بنزین تهران به یک سوم با همراهی مردم