×
فرهنگی
شناسه خبر : 46364
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/11 ساعت 12:00
برای سلامت مردم باید و نبایدهای جدی‌تری وضع می‌کنیم

جهانگیری:

برای سلامت مردم باید و نبایدهای جدی‌تری وضع می‌کنیم

معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: اگر نیاز باشد حتما باید و نبایدهای جدی‌تری را وضع می‌کنیم چرا که ما به هیچ وجه نمی‌توانیم با سلامت مردم مسامحه کنیم و آن را نادیده بگیریم.

«اسحاق جهانگیری» امروز دوشنبه در مجتمع تحقیقاتی انستیتو پاستور اظهار داشت: دستگاه‌های دولتی اجرایی، همه نهادهای مدنی و غیردولتی به کمک آمدند. مشارکت بخش وسیعی از مردم  به طور کامل شکل گرفته است و تا حدی مشابه دوران دفاع مقدس است که از دورترین روستاها تا پایتخت همه یک حرف می زدند که  فعلا مساله جنگ است هر کس هرچه دارد برای جنگ بگذارد که عده‌ای از جان، عده‌ای از مال خود گذشتند و عده‌ای هم از توانشان گذاشتند و این انسجام در مجموعه کشور شکل گرفته است و امیدوارم این انسجام در کنار کار بزرگ و بسیار استثنایی جامعه پزشکی و درمانی کشور ادامه دار باشد. 
وی با بیان این که باید همیشه قدردان مجموعه پزشکی کشور و درمانی و پرستاری و موسسات تحقیقاتی و اجرایی مثل پاستور باشیم، گفت: این مجموعه در کنار انسجام حاکمیتی اگر تکمیل کننده همراهی مردم باشد و از طرف دیگر اگرچه درصد کمی از مردم همراهی نکردند که امیدواریم همراهی کنند و در خانه بمانند حتما این زنجیره ارتباط قطع می‌شود و آن زمان می‌توان تقریبا با اطمینان و با نظر متخصصان گفت در آینده ای نه چندان دور به طور کامل بر این ویروس مسلط شویم. 
جهانگیری افزود: دوستان از الان در انستیتو پاستور برای تولید واکسن و درمان در حال کار هستند البته در جاهای مختلف کشور نیز این کار انجام می‌گیرد، در دنیا نیز این کار در حال انجام است چرا که این موضوع مربوط به ایران نیست و همه کشورهای دنیا را در برگرفته است. 
وی با بیان این که کشورهای بزرگ صنعتی بیشترین گرفتاری را دارند، گفت: در کشور ما به دلیل همراهی مردم در بخش های عمده از این کار مشکلی پیدا نکردیم. در نیازهای تامین مردم در تامین ضرورت های اصلی مردم به اندازه کافی تامین کرده ایم. فروشگاه ها پر از مواد نیازهای مردم است و مردم از این منظر دغدغه ای ندارند. امیدوارم که در این بخش هم این موفقیت حاصل شود و با مردم همراهی کنند.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شورای عالی امنیت ملی بوده و اختیارات آن ویژه است، ‌ ادامه داد: دولت برای حفظ سلامت مردم مصمم است و بر همین اساس از ابتدا مراکز مهم اجتماعات را تعطیل کرد.

وی گفت: هیچ کس تصور نمی کرد در کشوری با مردم مسلمان و مذهبی، مراکزی مثل حرم حضرت امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (س) که از پایگاه‌های اصلی مردم بودند با استقبال و با تدبیر و عقلانیتی که به خرج داده شد و با اولویتی که به سلامت مردم داده شد و این گونه اجتماعاتی که می‌تواند مضر باشد، تعطیل شود.

جهانگیری با تاکید بر این که تقریبا بخش اصلی دولت تعطیل است، افزود:جاهایی مثل انستیتو پاستور نه تنها تعطیل نیست  بلکه دوستان گاهی سه شیفت و ۲۴ ساعته کار می کنند و حتی  به دلیل نیاز به خانه هم سر نمی‌زنند. جاهایی مثل بهداشت و درمان و جاهایی که برای زندگی مردم ضروری است فقط آنها فعال نگه داشته شدند.

وی با ابراز امیدواری به این که با همین روش بتوانیم زنجیره شیوع کرونا را شکست دهیم، گفت:  البته اگر نیاز باشد دولت و ستاد مقابله با کرونا و حتما باید و نبایدهای جدی تری را وضع می کند چرا که ما به هیچ وجه نمی‌توانیم با سلامت مردم مسامحه کنیم و آن نادیده بگیریم، موضوع اصلی امروز سلامت مردم است و اینکه ما مطمئن شویم به سلامت مردم آسیبی نمی‌رسد.

معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: هرجا لازم باشد برای حفظ سلامت مردمتصمیم سختی گرفته شود، می‌گیریم که البته این تصمیمات حتما باعث ناراحتی و فشار به عده ای می شود ولی آنها  باید بپذیرند که سلامت خود و دیگر مردم برای کشور و دولت و نظام مهم است.

جهانگیری گفت: برای حفظ سلامت باید تصمیماتی گرفته شود که گرفته می‌شود که اگر همراهی شود و با گزارش‌هایی که هست حتما این موفقیت حاصل می شود.
 معاون اول رییس جمهوری  از مجموعه کادر فعال در انستیتو پاستور تشکر و قدردانی کرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 9 شهریور؛ اونس به 4420 دلار رسید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 9 خرداد1405؛ موج جدید گرانی در بازار+ جدول قیمت ها
تحریم نباید به مجازات جمعی ایرانیان تبدیل شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 9 شهریور 1405؛ از بارسلونا تا آرسنال+ جدول پخش
تجاوز دشمن آمریکایی به جزیره لارک؛پاسخ قاطع ایران؛دو پایگاه آمریکایی در اردن هدف قرار گرفت
معادلات و چشم‌انداز‌ها؛ شش ماه پس از جنگ
دوفوریتی | نسل «شاد»، از حضوری شدن مدارس شاد است؟
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا
آمریکا و روسیه و بحران‌های بین‌المللی
بیانیه وزارت خارجه درباره حمله آمریکا به لارک و پاسخ قاطع ایران
شانگهای؛ فرصت ایران برای مهار یک‌جانبه‌گرایی
پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم؛ پاسخ قاطعی به متجاوزان می‌دهیم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 9 شهریور 1405 + وضعیت استانها
داروی خوراکی جدید، اثربخشی ایمونوتراپی سرطان را افزایش می‌دهد
درمان «سکته گوش» زمان طلایی دارد
انقلابی در درمان دیابت با باکتری‌های هوشمند روده
حکمرانی آب با بکارگیری ترکیب اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و متاورس
چرا ربات‌ها در پخت پیتزا شکست می‌خورند؟
9 نشانه اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای؛ چه زمانی بازی کردن خطرناک می‌شود؟
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد؟
«یک عمر وقف وحدت مسلمانان»؛ فیلم‌های دیده‌نشده از رهبر شهید انقلاب
وزیر خارجه ایتالیا:روسیه در صورت حمله به اروپا بازنده خواهد بود
حمله موشکی اوکراین به بلگورود
تایید خبر تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک
طنین صدای ابوعبیده خواب را از چشم اسرائیل ربوده است
اخبار تایید نشده از شنیده‌شدن صدای انفجار در حوالی جزیره لارک
برد استقلال در دربی خاطره‌انگیز پیشکسوتان در کیش
نجات 5 شهروند گرفتار در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی کرج
2 تیراندازی جمعی در آمریکا؛ 3 کشته و 18 زخمی
اردوی تیم ملی فوتبال امید تعطیل شد
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه