×
سیاسی
شناسه خبر : 46362
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/11 ساعت 11:44
ظریف: باید به بی اعتبار کردن تحریم ها همت گماشت، این وظیفه دیپلماسی ایران است

نورنیوز بررسی کرد؛

ظریف: باید به بی اعتبار کردن تحریم ها همت گماشت، این وظیفه دیپلماسی ایران است

ظریف با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرامی خود تاکید کرد، در کنار پرستاران، پزشکان و کارکنان بیمارستان‌ها و در کنار دیگر دستگاه‌های خدمت‌رسان، دیپلمات‌های ایرانی نیز به تقابل با کرونا برخاسته‌اند. برای ستیز با کرونا، باید به بی‌اعتبار کردن تحریم‌ها همت گماشت و این وظیفه‌ی دیپلماسی ایران است.

نورنیوز_گروه سیاسی: محمد‌جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در حساب کاربری اینستاگرام خود نوشت: این روزها جهان علیه چالشی مشترک می‌رزمد و این بار نه فقط از مرزها و منافع که از بشریت، از زیستن، از ماندن دفاع می‌کند. 

وی افزود: تصویر دردناک این روزها، تصویری یگانه از روزگار ماست که تمام جهان را در تلاشی بی سابقه برابر یک چالش همگانی قرار داده است . 

ظریف تاکید کرد، برای آنکه تکاپوی جهانی به ثمر بنشیند، برای آنکه جهان به زندگی بازگردد باید باور کنیم که تمام این کره‌ی خاکی، زمینِ مبارزه است و در هر کجای این زمین که شکست بخوریم، تمامی دنیا شکست خورده است. 

وی با بیان اینکه «جهان وامدار همه‌ی تلاش‌هاست چه در ووهان، چه در تهران، چه در میلان، چه در مادرید، و چه در نیویورک و هر خبر تلخ و هر تصویر ناگواری از مرگ انسان‌ها، سوگواری تمام جهانیان را می‌طلبد.» گفت: جدال با کرونا، کارزاری انسانی است و اخلال در این کارزار، به غایت غیر اخلاقی و ضد انسانی خواهد بود. 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد، اگر همه‌گیری جهانی کرونا هم نتواند، سودازدگی در سیاست و یکجانبه‌گرایی غیرمسؤولانه را متوقف کند، جهان و ارزش‌های اخلاقی، شکست دوباره خواهد خورد.

 وی در ادامه گفت: نظام سلامت، شهروندان و دولت ایران به مانند اروپا و ایالات متحده درگیر مقابله با کروناست اما آنچه رنج ایرانیان را مضاعف می‌کند، آنچه انتخاب‌ها را در مدیریت بحران، محدودتر می‌کند و آنچه نگرانی‌ها را برای معیشت شهروندان تشدید می‌کند، توامانی تحریم و کرونا است. 

دکتر ظریف وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ایران تنها کشوری است که برای محافظت از شهروندانش به تمام منابعش دسترسی ندارد، ایران تنها کشوری است که در ستیز رو در رو با بیماری، نمی‌تواند تجهیزات و اقلام پزشکی را به سادگی خریداری نماید. 

وی با بیان اینکه، «ترکیب تحریم و کرونا، دشمنی خطرناک‌تر و عارضه‌ای مهیب‌تر است.»گفت: تحریم، کرونا را جسورتر می‌کند و تصمیمات سخت برای مدیریت بحران را دشوارتر. 

وی تاکید کرد، جهان برای پیروزی نیازمند یک اراده‌ی اخلاقی در سرپیچی از زیاده‌خواهی ایالات متحده است، نباید تحریم و مراعات تحریم‌ها بیش از این به جنایت جنگی بیانجامد. 

ظریف با اشاره به اینکه سیاست های آمریکا «کریه‌ترین چهره‌ی یک دولت معتاد به تحریم است که می‌خواهد با تضعیف ایران در برابر کرونا، کارزار ناکام فشار حداکثری را جان دوباره بدهد.» تصریح کرد: تلاش هر لحظه‌ی دستگاه دیپلماسی ایران محافظت از سلامت شهروندان است چراکه مردم همواره بر همه چیز مقدم‌اند. 

وزیر امور خارجه در پایان گفت: در کنار پرستاران، پزشکان و کارکنان بیمارستان‌ها که به احترام آنها سرتعظیم فرود می‌اورم و در کنار دیگر دستگاه‌های خدمت‌رسان، دیپلمات‌های ایرانی نیز به تقابل با کرونا برخاسته‌اند. برای ستیز با کرونا در کنار تلاش شبانه‌روزی همکارانم در سراسر جهان برای تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی کشور، باید به بی‌اعتبار کردن تحریم‌ها همت گماشت و این وظیفه‌ی دیپلماسی ایران است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نظامیان انگلیس در جنگ‌های جهانی کجا دفن شده‌اند؟+فیلم
برنامه امروز مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
مالدیو، سیگار کشیدن را برای افراد زیر 18 سال ممنوع کرد
کاهش فشار خون با شلوار داغ!
دیوارهایی که نفس کشیده و آب تولید می‌کنند
تبدیل زباله‌های هسته‌ای به هیدروژن امکانپذیر شد
ترمیم مینای دندان با کراتین
هشدار کمبود آب در یونان؛ وضعیت در پایتخت و مناطق اطراف جدی‌تر است
تظاهرات در فلسطین اشغالی
چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت
مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند
حملات هوایی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان سه شهید و 11 زخمی برجا گذاشت
هر دو مسیر تونل رسالت امشب مسدود است
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
X
آگهی تبلیغاتی