×
سیاسی
شناسه خبر : 46297
تاریخ انتشار :

سرلشکر باقری:

58 میلیون نفر توسط بسیج پزشکی غربالگری شدند/ آماده‌سازی 4 هزار و 200 تخت توسط نیروهای مسلح

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه باید از بحران کرونا «فرصت‌سازی»کنیم، از آماده‌سازی 4 هزار و 200 تخت برای بیماران کرونایی توسط نیروهای مسلح خبر داد.

به نقل از سپاه نیوز؛ جلسه قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح با هدف ارزیابی اقدامات نیروها در کمک به ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان  و علوم پزشکی برای پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس با حضور سردارسرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین روسای کمیته‌های این قرارگاه و با انجام مذاکرات تصویری زنده با فرماندهان کل ارتش، سپاه و ناجا و نیز وزیر دفاع ،در محل این ستاد برگزار شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه، روز پاسدار ، روز جانباز و روز آزادگان و قدردانی از ایثار و فداکاری جانبازان و آزادگان ایران اسلامی اظهار داشت: از همان نخستین ساعات تشکیل و فعالیت قرارگاه امام رضا (ع) که به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد، تقسیم کار مناسبی صورت گرفت و فعالیت‌ها با انسجام بیشتری با بسیج تمامی امکانات توسعه پیدا کرد.

سرلشکر باقری ادامه داد: مردم و مسئولین شاهد هستند که نیروهای مسلح به‌عنوان بازوی توانمند فرمانده معظم کل قوا و ملت بزرگ ایران در این شرایط در حال انجام وظیفه در ابعاد مختلف هستند.

وی درباره خدمات درمانی نیروهای مسلح در این ایام گفت: نیروهای مسلح در این روزها ۴ هزار و ۲۰۰ تخت آماده دارند که با احتساب یک هزار و ۲۰۰ بیمار بستری شده، ۳ هزار تخت بیمارستانی خالی در بیمارستان‌های نیروهای مسلح، شرایط پذیرش بیمار را دارند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: ظرفیت تخت‌های نقاهتگاهی آماده، با اضافه شدن ۲ هزار و ۲۰۰ تخت توسط ارتش در تهران، به بیش از ۱۱ هزار تخت رسیده است که عمدتاً خالی بوده و آماده خدمت‌رسانی به مردم کشورمان هستند.

سرلشکر باقری با اشاره به اینکه اقدام بسیار ارزشمندی این روزها در زمینه غربالگری در کشور در حال انجام است، تصریح کرد: طرح غربالگری، طرح ملی و عظیمی است که توسط بسیجیان جامعه پزشکی و دیگر دستگاه ها  انجام می‌شود و حدود ۴۰۰ تیم سه یا چهار نفره از متخصصین، مشغول این کار هستند و تاکنون با هدایت و نظارت ستاد ملی مقابله با کرونا بیش از ۵۸ میلیون نفر توسط این متخصصین غربالگری شده‌اند که امیدواریم در روزهای آتی تمام مردم عزیز کشورمان توسط این تیم‌ها غربالگری شوند.

وی با اشاره به اینکه طرح غربالگری می‌تواند در کاهش شیوع بیماری کرونا و درمان هرچه بهتر بیماران کاملا موثر باشد، خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر با اجرای طرح غربالگری، با افراد مشکوک به بیماری کرونا تماس گرفته شده و آن‌ها برای مراجعه به بیمارستان یا قرنطینه در منزل راهنمایی شدند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بیش از ۵۰ هزار نفر از بازنشستگان و کارکنان نیروهای مسلح برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا شناسایی و برای کمک و نقش آفرینی در اجرای برنامه های پیشگیری و مقابله با کرونا به‌کارگیری شده اند، در خصوص طرح «فاصله‌گذاری اجتماعی»گفت: این طرح از زمان شروع اجرایش در بامداد جمعه ۸ فروردین ماه  ۹۹، با همت مضاعف نیروی انتظامی و کمک بسیج و سایر نیروها تاثیر چشمگیری در کاهش تردد در جاده‌ها داشته است و قطعا در توسعه بهداشت و درمان و در نتیجه کاهش بیماری نیز موثر خواهد بود.

سرلشکر باقری با اشاره به اینکه  از ۷۰۰ هزار نفر از بسیجیان، این روزها در ابعاد مختلف در حال خدمت‌رسانی هستند، تصریح کرد: در این روزها ۲ مجموعه رزمایش بزرگ را داشته‌ایم؛ رزمایش نیروی زمینی ارتش که در ایجاد نقاهتگاه‌ و پاکسازی معابر به نمایش گذاشته شد و همچنین رزمایش دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی محیطی «شهدای مدافع سلامت» که توسط نیروی زمینی سپاه با ایجاد بیمارستان شهید صدوقی در تهران و پاکسازی ۳ هزار نقطه در سراسر کشور، از روز پنجشنبه آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه از جمله وظایف ما این است که ابعاد مختلف این ماموریت را برای رزمایش دفاع بیولوژیک سازماندهی کنیم، افزود: باید در خصوص مستندسازی مجموعه اقدامات سازمان ها و تبدیل آن به یک سند عام رزمایش دفاع بیولوژیک اقدام شود ، تا نکته ای را از دست ندهیم و بتوانیم از این بحران و بیماری، فرصت‌هایی را برای تقویت و آماده سازی ظرفیت های مربوط به این حوزه فراهم سازیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: از دیگر فرصت‌هایی که این بیماری برای ما به‌وجود آورد، مسئله ارتقای دانش و آگاهی‌های بهداشتی و درمانی نیروهای مسلح است که باید قدر بدانیم و حتی به متون آموزشی اضافه کنیم، چون ممکن است در دوره‌های زمانی مختلف، کشور و نیروهای مسلح با چنین شرایطی مواجه شود که باید از این تجربه استفاده کرد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش توسط روسای کمیته‌های قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح، سرلشکر باقری از طریق ویدئو کنفرانس با فرماندهان کل ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در جریان آخرین وضعیت و روند اقدامات  و برنامه های رسیدگی به بیماران بستری و درمان آن‌ها و همچنین مجموعه فعالیت‌ها برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا قرار گرفت.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
X
آگهی تبلیغاتی