×
سیاسی
شناسه خبر : 46297
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/10 ساعت 13:06
58 میلیون نفر توسط بسیج پزشکی غربالگری شدند/ آماده‌سازی 4 هزار و 200 تخت توسط نیروهای مسلح

سرلشکر باقری:

58 میلیون نفر توسط بسیج پزشکی غربالگری شدند/ آماده‌سازی 4 هزار و 200 تخت توسط نیروهای مسلح

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه باید از بحران کرونا «فرصت‌سازی»کنیم، از آماده‌سازی 4 هزار و 200 تخت برای بیماران کرونایی توسط نیروهای مسلح خبر داد.

به نقل از سپاه نیوز؛ جلسه قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح با هدف ارزیابی اقدامات نیروها در کمک به ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان  و علوم پزشکی برای پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس با حضور سردارسرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین روسای کمیته‌های این قرارگاه و با انجام مذاکرات تصویری زنده با فرماندهان کل ارتش، سپاه و ناجا و نیز وزیر دفاع ،در محل این ستاد برگزار شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه، روز پاسدار ، روز جانباز و روز آزادگان و قدردانی از ایثار و فداکاری جانبازان و آزادگان ایران اسلامی اظهار داشت: از همان نخستین ساعات تشکیل و فعالیت قرارگاه امام رضا (ع) که به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد، تقسیم کار مناسبی صورت گرفت و فعالیت‌ها با انسجام بیشتری با بسیج تمامی امکانات توسعه پیدا کرد.

سرلشکر باقری ادامه داد: مردم و مسئولین شاهد هستند که نیروهای مسلح به‌عنوان بازوی توانمند فرمانده معظم کل قوا و ملت بزرگ ایران در این شرایط در حال انجام وظیفه در ابعاد مختلف هستند.

وی درباره خدمات درمانی نیروهای مسلح در این ایام گفت: نیروهای مسلح در این روزها ۴ هزار و ۲۰۰ تخت آماده دارند که با احتساب یک هزار و ۲۰۰ بیمار بستری شده، ۳ هزار تخت بیمارستانی خالی در بیمارستان‌های نیروهای مسلح، شرایط پذیرش بیمار را دارند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: ظرفیت تخت‌های نقاهتگاهی آماده، با اضافه شدن ۲ هزار و ۲۰۰ تخت توسط ارتش در تهران، به بیش از ۱۱ هزار تخت رسیده است که عمدتاً خالی بوده و آماده خدمت‌رسانی به مردم کشورمان هستند.

سرلشکر باقری با اشاره به اینکه اقدام بسیار ارزشمندی این روزها در زمینه غربالگری در کشور در حال انجام است، تصریح کرد: طرح غربالگری، طرح ملی و عظیمی است که توسط بسیجیان جامعه پزشکی و دیگر دستگاه ها  انجام می‌شود و حدود ۴۰۰ تیم سه یا چهار نفره از متخصصین، مشغول این کار هستند و تاکنون با هدایت و نظارت ستاد ملی مقابله با کرونا بیش از ۵۸ میلیون نفر توسط این متخصصین غربالگری شده‌اند که امیدواریم در روزهای آتی تمام مردم عزیز کشورمان توسط این تیم‌ها غربالگری شوند.

وی با اشاره به اینکه طرح غربالگری می‌تواند در کاهش شیوع بیماری کرونا و درمان هرچه بهتر بیماران کاملا موثر باشد، خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر با اجرای طرح غربالگری، با افراد مشکوک به بیماری کرونا تماس گرفته شده و آن‌ها برای مراجعه به بیمارستان یا قرنطینه در منزل راهنمایی شدند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بیش از ۵۰ هزار نفر از بازنشستگان و کارکنان نیروهای مسلح برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا شناسایی و برای کمک و نقش آفرینی در اجرای برنامه های پیشگیری و مقابله با کرونا به‌کارگیری شده اند، در خصوص طرح «فاصله‌گذاری اجتماعی»گفت: این طرح از زمان شروع اجرایش در بامداد جمعه ۸ فروردین ماه  ۹۹، با همت مضاعف نیروی انتظامی و کمک بسیج و سایر نیروها تاثیر چشمگیری در کاهش تردد در جاده‌ها داشته است و قطعا در توسعه بهداشت و درمان و در نتیجه کاهش بیماری نیز موثر خواهد بود.

سرلشکر باقری با اشاره به اینکه  از ۷۰۰ هزار نفر از بسیجیان، این روزها در ابعاد مختلف در حال خدمت‌رسانی هستند، تصریح کرد: در این روزها ۲ مجموعه رزمایش بزرگ را داشته‌ایم؛ رزمایش نیروی زمینی ارتش که در ایجاد نقاهتگاه‌ و پاکسازی معابر به نمایش گذاشته شد و همچنین رزمایش دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی محیطی «شهدای مدافع سلامت» که توسط نیروی زمینی سپاه با ایجاد بیمارستان شهید صدوقی در تهران و پاکسازی ۳ هزار نقطه در سراسر کشور، از روز پنجشنبه آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه از جمله وظایف ما این است که ابعاد مختلف این ماموریت را برای رزمایش دفاع بیولوژیک سازماندهی کنیم، افزود: باید در خصوص مستندسازی مجموعه اقدامات سازمان ها و تبدیل آن به یک سند عام رزمایش دفاع بیولوژیک اقدام شود ، تا نکته ای را از دست ندهیم و بتوانیم از این بحران و بیماری، فرصت‌هایی را برای تقویت و آماده سازی ظرفیت های مربوط به این حوزه فراهم سازیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: از دیگر فرصت‌هایی که این بیماری برای ما به‌وجود آورد، مسئله ارتقای دانش و آگاهی‌های بهداشتی و درمانی نیروهای مسلح است که باید قدر بدانیم و حتی به متون آموزشی اضافه کنیم، چون ممکن است در دوره‌های زمانی مختلف، کشور و نیروهای مسلح با چنین شرایطی مواجه شود که باید از این تجربه استفاده کرد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش توسط روسای کمیته‌های قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح، سرلشکر باقری از طریق ویدئو کنفرانس با فرماندهان کل ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در جریان آخرین وضعیت و روند اقدامات  و برنامه های رسیدگی به بیماران بستری و درمان آن‌ها و همچنین مجموعه فعالیت‌ها برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا قرار گرفت.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405 + وضعیت استانها
ترافیک سنگین در چالوس و مسیرهای منتهی به تهران/باران در جاده‌های شمال ادامه دارد
نماینده جمهوری‌خواه خواستار قطع کمک‌های آمریکا به اسرائیل شد
ساخته 3 واکسن جدید برای مقابله با ویروس ابولا
افزایش 26.5 درصدی نرخ حمل‌ونقل جاده‌ای کالا از 15 خرداد
سرمربی سابق منچسترسیتی پیشنهاد اینترمیامی را رد کرد
روسیه پنج رسانه و کارشناس انگلیسی را به فهرست سیاه اضافه کرد
آنکارا و ایروان درباره بهبود روابط و تحولات منطقه رایزنی کردند
وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد
تأکید آیت‌الله جوادی آملی بر قطعی بودن پیروزی نظام اسلامی
افشاگری تازه درباره ملانیا ترامپ و پرونده جنجالی اپستین
هشدار احتمال وقوع سیل؛ آماده‌باش مدیریت بحران در 11 استان کشور
گفت‌وگو تلفنی رؤسای‌جمهور روسیه و بلاروس
مذاکره ترکیه و سودان درباره همکاری‌ها و منطقه در آنکارا
مالیات مقطوع صفر برای بیش از 90 درصد صاحبان مشاغل تمدید شد
بلژیک با دو گل از سد کرواسی گذشت
اعتراف روبیو: امارات و کویت در جنگ علیه ایران فعالانه همراهی می‌کنند
گفت‌وگو تلفنی وزیرخارجه ایران و عربستان
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای کاملاً غیرقابل قبول است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: روادید تیم ملی تا فردا صادر می‌شود
بولتون: کاخ سفید به دنبال توافق با تهران است
تنگه هرمز به اهرم پرهزینه‌ای برای آمریکا تبدیل شده است
تأکید رئیس بانک مرکزی بر سرعت و دقت در تأمین مالی بخش تولید
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی یورش اسرائیل به مسجد الاقصی
تیم ملی والیبال ایران در دیداری تدارکاتی برابر برزیل قرار می‌گیرد
ترامپ ادعای توقف مذاکرات با ایران را رد کرد
معاون رئیس‌جمهور: دشمن با تغییر روش دنبال ایجاد شکاف داخلی هستند
بانک مرکزی دستورالعمل تسهیلات مسکن محرومان را به 8 بانک ابلاغ کرد
مجارستان: توافق با اوکراین درباره حقوق مجارها در زاکارپاتیا نزدیک است
پشتیبانی جریان حکمت ملی از اقدامات دولت عراق
اگر دولت نبود، احتمال قحطی در جنگ 40 روزه بسیار بالا بود
یارانه نقدی کدام خانواده‌ها سه برابر خواهد شد؟
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 12 خرداد 1405
چرا دبی دیگر مقصد گردشگران نیست؟
اسپانیا به نقض حاکمیت لبنان در جنوب این کشور اعتراض کرد
رایزنی دیپلماتیک ایران و جمهوری آذربایجان
دبیر کل حزب‌الله لبنان: با وجود شهادت رزمندگان، دفاع از فلسطین ادامه دارد
واکنش القسام به تحولات منطقه؛ دشمن دچار سوءمحاسبه شده است
چرا طرح رایگان شدن مترو در شورای شهر تهران به تعویق افتاد؟
معاون اول رئیس‌جمهور: شرایط ایران پس از جنگ کاملاً تغییر کرده است
دستور رئیس جمهور برای پرداخت فوری مطالبات گندمکاران
کرملین شرط پایان جنگ اوکراین را اعلام کرد
ما مسیرمان شهادت است هیچگاه این باور از ما سلب نشد
ادعای وزیر خارجه آمریکا از نهایی شدن توافق با ایران
وزیر آموزش و پرورش: تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور قطعی است
رویترز: با وجود هجوم نفت خام آمریکا به آسیا، جای خالی هرمز هرگز پُر نمی‌شود
احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در نقاط جدید اروپا
نورویدیو | لبنان ؛ آزمون واقعی آتش بس یا آغاز یک معادله جدید ؟
مراسم «آن‌ها فرشته بودند» در تهران برگزار می‌شود