×
سیاسی
شناسه خبر : 46256
تاریخ انتشار : شنبه 1399/01/09 ساعت 18:15
منابع عراقی طرح آمریکا برای حمله به الحشد الشعبی را تایید کردند

منابع عراقی طرح آمریکا برای حمله به الحشد الشعبی را تایید کردند

به دنبال گزارش رسانه های آمریکایی، منابعی در عراق طرح آمریکا برای حمله به مواضع و نیروهای الحشد الشعبی و مقاومت اسلامی در عراق را تایید کردند

عضو کمیسیون امنیت و دفاع مجلس در اظهاراتی روز شنبه گفت که عقب نشینی اخیر نیروهای آمریکایی از برخی پایگاه های کوچک نظامی در عراق و استقرار آنها در پایگاه های بزرگ در همین راستا و برای حفاظت از حملات انتقامی متعاقب است. «کریم العلیوی» از فرماندهان سابق الحشد الشعبی افزوده است که آمریکا از وجود نیروهایش در پایگاه های کوچک نظامی از احتمال حملات انتقامی گروه های مقاومت اسلامی عراق نگران است و برای حفاظت آنان را به پایگاه های بزرگ انتقال داده است.

وی خاطر نشان ساخت: آمریکا می داند که هر نوع هدف قراردادن نیروها و مواضع الحشد الشعبی و مقاومت اسلامی با حملات انتقامی این نیروها مواجه خواهد شد و برای حفاظت از نیروهایش در برابر موشک های مقاومت در آینده، آنها را به پایگاه های بزرگ «عین الاسد» در غرب الانبار و «حریر» در اربیل (غرب و شمال عراق) انتقال داده است. وی اضافه کرد که آمریکا همچنین در اقدامی پیش دستانه اقدام به تقویت استحکام های دفاعی در سفارتخانه خود در بغداد در برابر حملات انتقامی مقاومت اسلامی عراق کرده است.

روزنامه «نیویورک تایمز» دیروز (جمعه) در گزارشی از برنامه کاخ سفید برای حمله به تعدادی از مواضع الحشد الشعبی و مقاومت اسلامی و در راس آنها «کتائب حزب الله عراق» خبر داد. این نشریه آمریکایی به نقل از چند مقام دولتی و نظامی آمریکا نوشته است که در جریان جلسه روز ۱۹ مارس (۲۹ اسفندماه ۹۸) در کاخ سفید، «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا به پنتاگون اجازه داده نقشه نظامی نابودی کتائب حزب الله عراق را تهیه کند. نیویورک تایمز افزوده است: برخی مشاوران ترامپ، از جمله «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه و «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی موقعیت خوبی برای نابود کردن نیروهای مقاومت عراقی می بینند.

در عین حال برخی کارشناسان عراقی، اصل حمله به نیروها و مواضع الحشد الشعبی و مقاومت را دور از ذهن ندانسته اما تبعات آن را برای آمریکا زیان بار دانسته اند. «عباس شمس الدین» از کارشناسان نزدیک به الحشد الشعبی یکی از موانع بزرگ در برابر این طرح را وجود بیش از ۲۷ هزار نیروی مقاومت به علاوه ۱۲۰ هزار نیروی آموزش دیده و مجرب الحشد الشعبی و میلیون ها نفر از ملت عراق که پشتیبان این نیروها هستند، دانسته است. شمس الدین وجود فتوای مرجعیت عالی دینی عراق به عنوان حامی و موسس الحشد الشعبی را بزرگترین پشتیبان معنوی برای این نیروها دانسته است.

وی منع کنگره آمریکا به علاوه درگیری داخلی آمریکا با ویروس کرونا را از دیگر علل و عوامل ناتوانی کاخ سفید در انجام این طرح دانسته است. این درحالی است که وزارت خزانه داری آمریکا در کوران درگیری جهان با ویروس کرونا، پنجشنبه گذشته (۷ فروردین ماه) ۱۵ فرد و ۵ نهاد ایرانی و عراقی را به ادعای ارتباط با جمهوری اسلامی ایران در فهرست تحریم های خود قرار داد. بیشتر افراد و نهادهای مشمول تحریم از عراق هستند امری که موجب واکنش کتائب حزب الله شده و طی بیانیه ای به آنها برای پیوستن به فهرست تحریم های امریکا تبریک گفته است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تجلیل از ایرج افشار در صدمین سال تولدش
بیانیه‌ای در تعارض با واقعیت‌های تاریخی و اصول حقوق بین‌الملل
حماس: توافق باید با نظارت و تضمین واقعی اجرا شود
رهبر انصارالله: اسرائیل با وجود حمایت جهانی در برابر غزه تسلیم شد
سفر قریب‌الوقوع ترامپ به خاورمیانه پس از توافق صلح غزه
10 هزار کشته در سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد
پیام رهبر انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز
اعتراف رسانه اسرائیلی: پس از دو سال جنگ، حماس شکست نخورد
جامعه‌شناسان، مشاوران صادق برای سیاست‌گذاری واقع‌گرایانه
لاوروف: طرح ترامپ باید برای فلسطینی‌ها قابل قبول باشد
ترامپ: توافق تاریخی میان حماس و اسرائیل امضا شد
توافق بر سر مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه
برنامه پخش رقابت های مهم ورزشی امروز پنجشنبه 17 مهر
وضعیت آب و هوا امروز 17 مهر + وضعیت استانها
تصویب ممنوعیت تجارت سلاح با رژیم صهیونیستی در پارلمان اسپانیا
آمریکا 15 شرکت چینی را تحریم کرد
پروژه ملی «جی‌نف» رکن تحقق حکمرانی دیجیتال
کمبود نیرو در مرکز کنترل ترافیک هوایی فرودگاه نیوآرک آمریکا
غرب آسیا و ایران گرفتار تشدید خشکسالی و توفان
وقتی تجدیدپذیرها جای سوخت‌های فسیلی را می گیرند
صلح نوبل برای ترامپ؛ شاید وقتی دیگر
دستیار هوش مصنوعی وارد وزارت‌خانه‌ها می شود
رونالدو اولین بازیکن میلیاردر فوتبال جهان شد
اردوغان:حملات اسرائیل بزرگترین مانع راه صلح است
اساتید جوان ایرانی بورس تحصیلی چین دریافت می‌کنند
پهلو گرفتن کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل
انصارالله نسبت به توطئه جدید صهیونیستی آمریکایی هشدار داد
ایران در جمع 10 کشور دارای چرخه کامل پرتاب ماهواره جهان
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 16 مهر 1404
ارائه لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی ایتالیا
تکذیب نظرسنجی منتسب به دانشگاه تهران درباره آب
نورنما | بازسازی قلعه‌های باستانی ایران به کمک هوش مصنوعی
محسن رضایی ارتباط با پایگاه خبری «تابناک» را تکذیب کرد
قالیباف بیانیه وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس واروپا را محکوم کرد
ادامه پیگیری‌های رئیس جمهور برای سامان‌دهی ناترازی‌ها
اتحادیه اروپا از سرگیری همکاری ایران و آژانس را خواستار شد
شرایط نگران‌کننده بازیگر پیشکسوت / محمد کاسبی در بخش مراقبت‌های ویژه
آکسیوس از پیشرفت در مذاکرات درباره غزه خبر داد
ظریف: رفتار آمریکا قلدری است
توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره بازنشر یک نقل قول در مورد اموال بابک زنجانی
روسیه از توافقنامه کاهش ذخایر پلوتونیوم با آمریکا خارج شد
دریادار ایرانی: اجازه دخالت خارجی در دریای خزر را نمی‌دهیم
ایران یک زندانی فرانسوی را آزاد کرد/استقبال «مکرون» از آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده
چگونه از خسارت‌های جنگ 12 روزه، فرصت توسعه‌ بسازیم؟
یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد
انتشار اطلاعیه شماره 1 پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی 1404 + لینک سایت
دونالد ترامپ خواستار بازداشت 2 مقام دموکرات شد
چرا استقلال در فیفا دو پنجره بسته دارد؟
انتخابات ‌شوراهای شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد‌
خودروهای رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می شوند
X
آگهی تبلیغاتی