×
سیاسی
شناسه خبر : 46070
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1399/01/07 ساعت 13:24

سرلشکر سلامی: اظهارات آمریکایی‌ها برای کمک به ملت ایران دروغ و فریب است/ آماده کمک به ملت آمریکا هستیم

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اظهارات آمریکایی‌ها برای کمک به ملت ایران چیزی جز یک فریب و دروغ نیست، تاکید کرد: به آنها می‌گویم که اگر ملت آمریکا نیازی به کمک دارد، آماده این کار هستیم، اما ما نیازی به کمک آنها نداریم.

 سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در حاشیه رزمایش سراسری دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی محیطی شهدای مدافع سلامت در جمع خبرنگاران، درباره رفتار آمریکایی‌ها و ادعای آنها برای کمک به ملت ایران برای مقابله با ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: خصوصیتی که آمریکایی‌ها در برابر ملت بزرگ ایران دارند، آن است که همواره آنها دشمن ما بوده‌اند و هیچ وقت خیرخواه ملت عزیز ما نبوده‌اند. رئیس‌جمهور آمریکا ملت ایران را تروریست خطاب کرده است و کشورمان را تحت فشار تهدیدها و تحریم‌های جهانی قرار داد و تلاش کرد آنها را دچار مشکلات معیشتی کند، اما همواره ناموفق بوده است. 

وی افزود: اظهارات امریکایی ها برای کمک به ملت ایران چیزی جز یک فریب و دروغ نیست، این در حالی است که امریکایی‌ها گرفتار شیوع ویروس کرونا بودند و حتی آنها قادر نیستند در برابر این پدیده حفاظت کنند. 

سرلشکر سلامی گفت: من به سهم خودم به آنها می‌گویم که اگر ملت آمریکا نیازی به کمک دارد، آماده این کار هستیم، اما ما نیازی به کمک آنها نداریم.

 

فرمانده کل سپاه گفت: در بیمارستان‌های سیار ما تمام تجهیزات پزشکی اعم از تشخیصی و درمانی را دارند، ضمن اینکه از لحاظ تخت بستری و امکانات آی‌سی‌یو مجهز بوده و می‌تواند به صورت متوالی این تجهیزات در قالب بیمارستان صحرایی و سیار قرار گیرد. 

وی افزود: ما می‌توانیم بخش‌های مختلف بیمارستان‌های صحرایی را به نقاط مختلفی که  جهت تمرکز بهداشتی و درمانی درنظر گرفته‌ایم را منتقل کنیم، ضمن اینکه این بیمارستان ها به سرعت قابل گسترش بوده و می‌توانند ظرف مدت یک روز یک بیمارستان سیار را راه‌اندازی کرده و سریعاً آن را جمع‌آوری کرد.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: ما با استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های سیار می‌توانیم تمرکز ویژه‌ای بر نقاط آلوده به ویروس داشته باشیم. 

سرلشکر سلامی گفت: حدود ۱۰ بیمارستان سیار در استان‌هایی که آلودگی بیشتری به ویروس دارند را در کنار ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی و بیمارستان‌های مکمل قرار داده‌ایم. 

وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا به امروز، آمادگی خود را برای کمک به حوزه بهداشت و درمان اعلام کرده و این امکان را داریم که در آینده نیز این ظرفیت‌ها را افزایش دهیم. 

فرمانده کل سپاه درباره رزمایش سراسری دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی محیطی هم گفت: این رزمایش یک عملیات واقعی بود که نیروی زمینی سپاه با استفاده از امکانات خود توانست در محیط‌هایی که آلودگی بیشتر دارند انجام دهد. 

سرلشکر سلامی تصریح کرد: به دلیل آنکه جنگهای بیولوژیک و مقابله با آن در دستورکارمان بوده است و تصور داریم که می‌توانیم در نبردهای هسته‌ای و شیمیایی و بیولوژیک درگیری خاصی داشته باشیم، امکانات و تجهیزات خوبی در این حوزه درنظر گرفته‌ایم، این در حالی است که در هشت سال دفاع مقدس تجارب خوبی برای مقابله با حملات شیمیایی کسب کرده‌ایم؛ ما جنگ بیولوژیک بسیار مرموزتر و فراتر از جنگ‌های شیمیایی می‌دانیم، ولی با استفاده از تجارب دفاع مقدس، زیرساخت‌های خوبی در مقابله با جنگهای بیولوژیک فراهم کرده‌ایم. 

وی خاطرنشان کرد: مقابله با ویروس کرونا به ما کمک کرد تا آنچه که از قبل در حوزه بهداشت و درمان را آماده کرده بودیم را در معرض یک آمادگی کامل بیازماییم و در یک عملیات واقعی آن را تست کنیم. 

فرمانده کل سپاه گفت: همه تجهیزات رفع آلودگی و پاکسازی محیطی و عفونت‌زدایی را در مراکز پرتجمع نظیر فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها و یا خطوط ریلی و مناطق پرتردد که امکان انتقال آلودگی و شیوع ویروس بیشتر است، به کار گرفته و در اقصی‌نقاط کشورمان آن را به کار گرفته‌ایم. 

سرلشکر سلامی گفت: امکانات بهداشتی و درمانی و دفاع بیولوژیک و پاکسازی محیطی را در ابتدا از قم شروع کردیم و سپس به کاشان، گلستان و در دیگر نقاطی که آلودگی که به حد نگران‌کننده برسد به کار گرفته و خواهیم گرفت. 

وی خاطرنشان کرد: عملیات دفاع بیولوژیک و پاکسازی محیط را ادامه خواهیم داد و در همین راستا تلاش کردیم تا به مردم عزیز کشورمان در برپایی این رزمایش و نمایش میزان آمادگی خود را نشان داده و اطمینان آنها را جلب کنیم که می‌توانیم در کنار دیگر دستگاه‌ها و نهادها همه توان خود را برای یک پیکار قطعی با پدیده پیچیده و مرموز ویروس مذکور به کار بسته‌ایم.

فرمانده کل سپاه گفت: به مردم کشورمان اطمینان می‌دهیم که تا زمانی که این ویروس از کشورمان رخت برنبندد، در کنار مردم عزیزمان بوده و مانند همیشه پیشمرگ آنها هستیم و به هیچ وجه آنها را تنها نمی‌گذاریم و با استفاده از امکانات، زیرساخت‌ها و تجهیزاتی که متعلق به ملت است، اجازه نخواهیم داد مشکل و تهدیدی ملت بزرگ ایران را آزار دهد.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران (0)- امارات(0) |رقابتی برای صدر نشینی و صعود
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
جزییات آتش سوزی فروشگاه چسب در اصفهان + فیلم
واکنش محتاطانه کاخ سفید به حمله اسرائیل به قطر
نورنما | عید میلاد رسول خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع)مبارک‌باد
خشم خیابانی در نپال: معترضان ساختمان تلویزیون را هدف قرار دادند + فیلم
سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
از میز آتش‌بس تا آسمان خونین دوحه؛ پایان دیپلماسی
آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد پیام نور اعلام شد
القسام رسماً مسئولیت حمله استشهادی «راموت» را گردن گرفت
واکنش تند اردن به حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
جهاد اسلامی حمله به دفتر حماس در دوحه را محکوم کرد
سفارت ایالات متحده نسبت به شرایط امنیتی در دوحه هشدار داد
ثبت زمین‌لرزه 4.2 ریشتری در استان هرمزگان
حمله رژیم صهیونیستی به قطر خطرناک و نقض آشکار منشور ملل متحد است
کاهش محسوس دما و تشدید گردوخاک در تهران طی روزهای آینده
بیانیه رسمی وزارت خارجه قطر درباره حملات اسرائیل به دوحه
رایزنی ایران و آژانس برای آغاز همکاری‌های جدید با تمرکز بر سازوکارهای ضمانتی
87 پرواز عملیاتی بارورسازی ابرها در کشور انجام شد
حمله به دوحه؛ ادعای عملیات اسرائیل برای ترور مقامات حماس +فیلم
طلای جهانی به اوج رسید؛ دلار آزاد کانال 90 هزار تومانی را پس گرفت
خوشبینی به احتمال توافق هسته‌ای در قاهره
حمایت هیئت روسی از تمامیت ارضی سوریه در دیدار با مقامات دمشق
ظریف: فرصتی تازه پشت مرزهای شمالی ایران پنهان است
نشست شورای عالی مجمع جهانی بیداری اسلامی با محوریت فلسطین برگزار شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(80) «بِیضا»
هشدار سفارت ایران درباره سفر ایرانیان به نپال
درخشش عملکرد طلایی تاصیکو در مجمع سالیانه
راه اندازی اولین پایگاه اورژانس بانوان در تبریز
تهران در مسیر تازه همکاری با آژانس+ جزئیات دیدار قاهره
اجماع مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور
درخواست 270 شرکت برای واردات خودرو
وکیل الهه حسین‌نژاد: شعبه دیوانعالی کشور، حکم صادره درباره قصاص قاتل الهه را تایید کرد
پشت‌پرده بازگشت یک میلیارد دلار به جیب بازنشستگان کشوری
X
آگهی تبلیغاتی