×
سیاسی
شناسه خبر : 46045
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/06 ساعت 23:08
روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

گلوبال تایمز:

روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

روزنامه چینی «گلوبال تایمز» تحریم‌های آمریکا علیه ایران را «غیرانسانی» توصیف کرد و نوشت: زمان آن فرا رسیده که این تحریم‌ها کاهش یابد. این روزنامه ارگان حزب حاکم کمونیست چین، چهارشنبه در یادداشتی با عنوان «تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست» نوشت: زمان آن فرا رسیده که آمریکا تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران را کاهش دهد. بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

گلوبال تایمز با اشاره به سیاست‌های ضدایرانی دولت‌های آمریکایی خصوصاً دولت دونالد ترامپ افزود: آمریکا سال‌هاست فشارهایی را علیه ایران اعمال کرده است؛ خصوصاً بعد از خروج از توافق هسته‌ای در سال 2018. واشنگتن برای ضربه زدن به صنعت نفت ایران، ایجاد آشوب و منزوی کردن آن کشور در جامعه بین‌المللی چندین بار تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد. این روزنامه چینی تأکید کرد: با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایران، این کشور نه تنها کمکی از آمریکا دریافت نکرده، بلکه با تحریم‌های شدیدتری نیز مواجه شده است. دولت آمریکا هفته گذشته چند شرکت خارجی را به دلیل تجارت با ایران تحریم کرد که نشان می‌دهد ایالات متحده دلش برای ایران نمی‌سوزد.

 «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران نه تنها تلاش‌ها برای مقابله با کرونا در ایران را با مشکل مواجه کرده، بلکه در برابر ارائه کمک‌های جامعه بین‌المللی نیز موانع بسیاری ایجاد می‌کند. گلوبال تایمز ادامه داد: یک سوم مواد اولیه داروها از خارج کشور وارد می‌شود که به دلیل تحریم‌های آمریکا، واردات این مواد محدود شده است. به گفته سخنگوی وزارت خارجه ایران، واشنگتن مدعی است که تحریم‌ها مانع از رسیدن کمک‌ها به ایران نمی‌شود اما همچنان موانع بیشتری ایجاد می‌کند. این نشریه چینی با یادآوری اینکه «آمریکا همواره ادعا کرده که مدافع حقوق بشر است» نوشت: دولت این کشور در سندی که نشریه دیلی بیست آن را منتشر کرد، نوشت که «ایالات متحده و مردم آمریکا بار دیگر نشان دادند که بزگترین نوع‌دوستانی هستند که دنیا به خود دیده است.»

گلوبال تایمز تأکید کرد: اما به اقدامات آن کشور علیه ایران نگاه کنید. رویترز به نقل از یک مقام ایرانی نوشت؛ اقدامات آمریکا چیزی «جز جنایت علیه بشریت» نیست. چطور ممکن است در شرایطی که بیمارانی در ایران به دلیل ابتلا به ویروسی مرگبار جان خود را از دست می‌دهند، «بزرگ‌ترین نوع‌دوستان» کاملا بی‌تفاوت باشند؟ آیا تحریم نوعی کمک‌های انسان‌دوستانه به سبک آمریکایی است؟ تحریم‌های آمریکا علیه ایران فقط دروغ‌های کاخ سفید را آشکار می‌کند. دولت ترامپ اهمیتی برای جان ایرانی‌ها قائل نیست و فقط به منافع سیاسی اهمیت می‌دهد. این نشریه همچنین با اشاره به اینکه خوشبختانه کشورهای بیشتری به ایران اهمیت می‌دهند، نوشت: از هنگامی که کرونا در ایران شیوع یافته، کمک‌هایی از جامعه جهانی دریافت کرده است.

چین یک تیم از کارشناسان پزشکی به آنجا فرستاد، از کانال‌های مختلف امکانات پزشکی ارائه کرد و از آمریکا خواست تا تحریم‌ها را کاهش دهد. کشورهایی مانند روسیه، کویت و قطر نیز بموقع کمک‌هایی ارائه کردند. گلوبال تایمز خاطر نشان کرد: ویروس مرگبار کرونا دشمن مشترک دنیاست. هیچ کشوری نمی‌تواند خود را از آن دور نگه دارد. در مواجهه با این چالش بزرگ جهانی باید همه اختلافات قدیمی را کنار گذاشت و تنها اولویت همه کشورها باید این باشد که متحد شده و تلاش‌های خود را بر مبارزه با این بیماری همه‌گیر متمرکز کنند. این روزنامه در پایان یادداشت خود نوشت: تحریم‌های غیرانسانی آمریکا الگوی بدی ایجاد می‌کند. این تحریم‌ها، تلاش‌های گسترده سایر کشورها برای مبارزه با این ویروس را مختل کرده و حتی ممکن است که در نهایت، سلامتی مردم خودش را تهدید کند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟