×
سیاسی
شناسه خبر : 46045
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/06 ساعت 23:08
روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

گلوبال تایمز:

روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

روزنامه چینی «گلوبال تایمز» تحریم‌های آمریکا علیه ایران را «غیرانسانی» توصیف کرد و نوشت: زمان آن فرا رسیده که این تحریم‌ها کاهش یابد. این روزنامه ارگان حزب حاکم کمونیست چین، چهارشنبه در یادداشتی با عنوان «تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست» نوشت: زمان آن فرا رسیده که آمریکا تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران را کاهش دهد. بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

گلوبال تایمز با اشاره به سیاست‌های ضدایرانی دولت‌های آمریکایی خصوصاً دولت دونالد ترامپ افزود: آمریکا سال‌هاست فشارهایی را علیه ایران اعمال کرده است؛ خصوصاً بعد از خروج از توافق هسته‌ای در سال 2018. واشنگتن برای ضربه زدن به صنعت نفت ایران، ایجاد آشوب و منزوی کردن آن کشور در جامعه بین‌المللی چندین بار تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد. این روزنامه چینی تأکید کرد: با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایران، این کشور نه تنها کمکی از آمریکا دریافت نکرده، بلکه با تحریم‌های شدیدتری نیز مواجه شده است. دولت آمریکا هفته گذشته چند شرکت خارجی را به دلیل تجارت با ایران تحریم کرد که نشان می‌دهد ایالات متحده دلش برای ایران نمی‌سوزد.

 «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران نه تنها تلاش‌ها برای مقابله با کرونا در ایران را با مشکل مواجه کرده، بلکه در برابر ارائه کمک‌های جامعه بین‌المللی نیز موانع بسیاری ایجاد می‌کند. گلوبال تایمز ادامه داد: یک سوم مواد اولیه داروها از خارج کشور وارد می‌شود که به دلیل تحریم‌های آمریکا، واردات این مواد محدود شده است. به گفته سخنگوی وزارت خارجه ایران، واشنگتن مدعی است که تحریم‌ها مانع از رسیدن کمک‌ها به ایران نمی‌شود اما همچنان موانع بیشتری ایجاد می‌کند. این نشریه چینی با یادآوری اینکه «آمریکا همواره ادعا کرده که مدافع حقوق بشر است» نوشت: دولت این کشور در سندی که نشریه دیلی بیست آن را منتشر کرد، نوشت که «ایالات متحده و مردم آمریکا بار دیگر نشان دادند که بزگترین نوع‌دوستانی هستند که دنیا به خود دیده است.»

گلوبال تایمز تأکید کرد: اما به اقدامات آن کشور علیه ایران نگاه کنید. رویترز به نقل از یک مقام ایرانی نوشت؛ اقدامات آمریکا چیزی «جز جنایت علیه بشریت» نیست. چطور ممکن است در شرایطی که بیمارانی در ایران به دلیل ابتلا به ویروسی مرگبار جان خود را از دست می‌دهند، «بزرگ‌ترین نوع‌دوستان» کاملا بی‌تفاوت باشند؟ آیا تحریم نوعی کمک‌های انسان‌دوستانه به سبک آمریکایی است؟ تحریم‌های آمریکا علیه ایران فقط دروغ‌های کاخ سفید را آشکار می‌کند. دولت ترامپ اهمیتی برای جان ایرانی‌ها قائل نیست و فقط به منافع سیاسی اهمیت می‌دهد. این نشریه همچنین با اشاره به اینکه خوشبختانه کشورهای بیشتری به ایران اهمیت می‌دهند، نوشت: از هنگامی که کرونا در ایران شیوع یافته، کمک‌هایی از جامعه جهانی دریافت کرده است.

چین یک تیم از کارشناسان پزشکی به آنجا فرستاد، از کانال‌های مختلف امکانات پزشکی ارائه کرد و از آمریکا خواست تا تحریم‌ها را کاهش دهد. کشورهایی مانند روسیه، کویت و قطر نیز بموقع کمک‌هایی ارائه کردند. گلوبال تایمز خاطر نشان کرد: ویروس مرگبار کرونا دشمن مشترک دنیاست. هیچ کشوری نمی‌تواند خود را از آن دور نگه دارد. در مواجهه با این چالش بزرگ جهانی باید همه اختلافات قدیمی را کنار گذاشت و تنها اولویت همه کشورها باید این باشد که متحد شده و تلاش‌های خود را بر مبارزه با این بیماری همه‌گیر متمرکز کنند. این روزنامه در پایان یادداشت خود نوشت: تحریم‌های غیرانسانی آمریکا الگوی بدی ایجاد می‌کند. این تحریم‌ها، تلاش‌های گسترده سایر کشورها برای مبارزه با این ویروس را مختل کرده و حتی ممکن است که در نهایت، سلامتی مردم خودش را تهدید کند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
بیانیه وزارت خارجه در سالگرد شهادت اسماعیل هنیه
جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره مدیریت و مسیر جدید تنگه هرمز
بندر شهید رجایی هوشمند می‌شود
یک سوم آمریکایی‌ها: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است
تجاوز اشغالگران به قنیطره
عربستان ائتلاف دریایی تشکیل داد
ورود 586 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا
حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است
کشتی آزاد نوجوانان ایران روی سکوی دوم جهان ایستاد
پیام مصری به ویتکاف درباره چه بود؟
پیشرفت گفتمان ایران و عمان
رکورد تردد در پررفت‌وآمدترین روز پیاده‌روی اربعین
مرگ 10 زائر در تصادفات مسیر مهران؛ 465 نفر مصدوم شدند
فرش قرمز بغداد برای ناتو!
بوفون: به جای مانچینی باید کونته سرمربی ایتالیا می‌شد
سرمربی تیم فوتبال بانوان پرسپولیس معرفی شد
نابغه پینگ‌پنگ ایران رقیب هندی را شکست داد و قهرمان شد
بحران آتش در یونان؛ برخورد دو بالگرد امدادی در غرب آتن
پیام اربعینی نواب، مقاومت را عامل عزت ملت‌ها دانست
دومین مدال طلای عباسی در شنای غرب آسیا
حمله انتحاری خونین در پاکستان
آغاز نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها در همدان
برنامه جدید وزارت علوم برای همکاری با ایرانیان خارج از کشور
نتایج قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد+لینک استعلام
عضو کابینه امنیتی نتانیاهو: باید کنترل کامل غزه را در دست بگیریم
درخواست روس‌ها از گروسی در مورد حمله به زاپرویژیا
انتقاد از سکوت مشکوک دولت «عون»
موج بازگشت زائران آغاز شد؛ اتوبوس‌ها کافی نیستند
2 فینالیست ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
خداحافظی رسمی پرسپولیس با دو بازیکن باسابقه
کدام استان‌ها این هفته تعطیل یا دورکار شدند؟
لهستان قهرمان لیگ ملت های والیبال شد؛ آمریکا باز هم در حسرت قهرمانی ماند
اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور در آستانه ایام اربعین
تیپ 401 ارتش اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی کرد
بغداد و پاریس خواستار پایان تنش‌ها در منطقه شدند
مجلس یمن: ریاض به‌جای تشدید تنش، مسیر صلح را در پیش بگیرد
پایان زمان قطعی برق خانگی اعلام شد
نورنما | صحنه هایی در راهپیمایی اربعین که قابل وصف نیست
افشای اختلاف ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران و غزه
حضور متفاوت داریوش فرضیایی با اکسیر
توطئه خلع سلاح حماس از هم‌اکنون شکست خورده است
پایان تلخ شنا در زاینده‌رود؛ مرد 30 ساله جان باخت
هیچ‌یک از اموال سردار آزمون رفع توقیف نشده است
اسموتریچ خواستار اشغال کامل غزه و حکومت نظامیان شد
ترامپ صلح می‌خواهد یا پوشاندن شکست‌های پرهزینه خود؟
افزایش تعرفه پارکینگ اربعین تخلف است
اوپک‌پلاس با افزایش 188 هزار بشکه‌ای تولید نفت موافقت کرد
تفنگدار سابق آمریکا: ایران در حال شکست دادن امپراتوری اپستین است
جزئیات قتل تاجر پارچه در تهرانپارس ؛ اعتراف تکان‌دهنده همسر سوم
افشای دستمزد نجومی اینفانتینو در طرح خصوصی‌سازی جام جهانی