×
سیاسی
شناسه خبر : 46045
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/06 ساعت 23:08
روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

گلوبال تایمز:

روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

روزنامه چینی «گلوبال تایمز» تحریم‌های آمریکا علیه ایران را «غیرانسانی» توصیف کرد و نوشت: زمان آن فرا رسیده که این تحریم‌ها کاهش یابد. این روزنامه ارگان حزب حاکم کمونیست چین، چهارشنبه در یادداشتی با عنوان «تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست» نوشت: زمان آن فرا رسیده که آمریکا تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران را کاهش دهد. بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

گلوبال تایمز با اشاره به سیاست‌های ضدایرانی دولت‌های آمریکایی خصوصاً دولت دونالد ترامپ افزود: آمریکا سال‌هاست فشارهایی را علیه ایران اعمال کرده است؛ خصوصاً بعد از خروج از توافق هسته‌ای در سال 2018. واشنگتن برای ضربه زدن به صنعت نفت ایران، ایجاد آشوب و منزوی کردن آن کشور در جامعه بین‌المللی چندین بار تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد. این روزنامه چینی تأکید کرد: با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایران، این کشور نه تنها کمکی از آمریکا دریافت نکرده، بلکه با تحریم‌های شدیدتری نیز مواجه شده است. دولت آمریکا هفته گذشته چند شرکت خارجی را به دلیل تجارت با ایران تحریم کرد که نشان می‌دهد ایالات متحده دلش برای ایران نمی‌سوزد.

 «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران نه تنها تلاش‌ها برای مقابله با کرونا در ایران را با مشکل مواجه کرده، بلکه در برابر ارائه کمک‌های جامعه بین‌المللی نیز موانع بسیاری ایجاد می‌کند. گلوبال تایمز ادامه داد: یک سوم مواد اولیه داروها از خارج کشور وارد می‌شود که به دلیل تحریم‌های آمریکا، واردات این مواد محدود شده است. به گفته سخنگوی وزارت خارجه ایران، واشنگتن مدعی است که تحریم‌ها مانع از رسیدن کمک‌ها به ایران نمی‌شود اما همچنان موانع بیشتری ایجاد می‌کند. این نشریه چینی با یادآوری اینکه «آمریکا همواره ادعا کرده که مدافع حقوق بشر است» نوشت: دولت این کشور در سندی که نشریه دیلی بیست آن را منتشر کرد، نوشت که «ایالات متحده و مردم آمریکا بار دیگر نشان دادند که بزگترین نوع‌دوستانی هستند که دنیا به خود دیده است.»

گلوبال تایمز تأکید کرد: اما به اقدامات آن کشور علیه ایران نگاه کنید. رویترز به نقل از یک مقام ایرانی نوشت؛ اقدامات آمریکا چیزی «جز جنایت علیه بشریت» نیست. چطور ممکن است در شرایطی که بیمارانی در ایران به دلیل ابتلا به ویروسی مرگبار جان خود را از دست می‌دهند، «بزرگ‌ترین نوع‌دوستان» کاملا بی‌تفاوت باشند؟ آیا تحریم نوعی کمک‌های انسان‌دوستانه به سبک آمریکایی است؟ تحریم‌های آمریکا علیه ایران فقط دروغ‌های کاخ سفید را آشکار می‌کند. دولت ترامپ اهمیتی برای جان ایرانی‌ها قائل نیست و فقط به منافع سیاسی اهمیت می‌دهد. این نشریه همچنین با اشاره به اینکه خوشبختانه کشورهای بیشتری به ایران اهمیت می‌دهند، نوشت: از هنگامی که کرونا در ایران شیوع یافته، کمک‌هایی از جامعه جهانی دریافت کرده است.

چین یک تیم از کارشناسان پزشکی به آنجا فرستاد، از کانال‌های مختلف امکانات پزشکی ارائه کرد و از آمریکا خواست تا تحریم‌ها را کاهش دهد. کشورهایی مانند روسیه، کویت و قطر نیز بموقع کمک‌هایی ارائه کردند. گلوبال تایمز خاطر نشان کرد: ویروس مرگبار کرونا دشمن مشترک دنیاست. هیچ کشوری نمی‌تواند خود را از آن دور نگه دارد. در مواجهه با این چالش بزرگ جهانی باید همه اختلافات قدیمی را کنار گذاشت و تنها اولویت همه کشورها باید این باشد که متحد شده و تلاش‌های خود را بر مبارزه با این بیماری همه‌گیر متمرکز کنند. این روزنامه در پایان یادداشت خود نوشت: تحریم‌های غیرانسانی آمریکا الگوی بدی ایجاد می‌کند. این تحریم‌ها، تلاش‌های گسترده سایر کشورها برای مبارزه با این ویروس را مختل کرده و حتی ممکن است که در نهایت، سلامتی مردم خودش را تهدید کند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
برنامه قطعی برق استان البرز فردا 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم
انتشار پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت
دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد
تاتنهام 0-2 نیوکسل/ کلاغ‌ها تاتنهام را در خانه نقره‌داغ کردند
بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند
قاهره و رم برای مهار تنش‌های منطقه‌ای وارد رایزنی شدند
10 میلیارد تومان پاداش برای دختران طلایی ایران در ناگویا
اولین زن گلف ایران در بازی‌های آسیایی+فیلم
قالیباف: جوانان ایرانی ثابت کردند هیچ قله‌ای دست‌نیافتنی نیست
شلیک خمپاره به حومه دمشق؛ تجاوزات اسرائیل در سوریه ادامه دارد
فجرسپاسی شیراز0-0 ذوب‌آهن اصفهان/ قفل دروازه‌ها باز نشد
مس شهر بابک0-0 صنعت نفت آبادان/ حملات بی‌اثر و حسرت برد
پرسپولیس 3-0 ملوان/ ملوان اسیر طوفان سرخ شد
افتخارآفرینی نوجوانان والیبال ایران؛ قهرمانی جهان با درخشش سه ستاره
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 7 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
وزیر علوم: بازگشت دانشگاهیان اخراجی در مسیر بازسازی اعتماد بود
تبریک رئیس‌جمهور ایران به جهان اسلام در سالروز ولادت پیامبر رحمت(ص)
توافق مخفیانه نظامی میان هلسینکی و تل‌آویو
تیم والیبال نوجوانان ایران قهرمان جهان شد؛ شکست فرانسه در فینال
شرط العامری برای واگذاری کامل سلاح به دولت عراق
چرا با سقوط اونس، قیمت‌ها در تهران بالا رفت؟
احضار سفیر اوکراین در آنکارا؛ هشدار ترکیه درباره امنیت دریانوردی
پرداخت 40 هزار میلیارد ریال خسارت به خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
آمادگی مترو تهران برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان جشن «امت احمد»
نورویدئو | کنفرانس وحدت اسلامی در مسیر کارآمدی
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 8 شهریور؛ دلار به 207 هزار تومان می‌رسد؟
نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد
رایزنی قطر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
پاسخ قالیباف به ادعاهای تحریمی وزیر خزانه‌داری ترامپ
تاتنهام 0-0 نیوکاسل/ترکیب متفاوت تاتنهام برای کسب سه امتیاز