×
سیاسی
شناسه خبر : 46045
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/06 ساعت 23:08
روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

گلوبال تایمز:

روزنامه چینی: زمان کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران فرا رسیده است

تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

روزنامه چینی «گلوبال تایمز» تحریم‌های آمریکا علیه ایران را «غیرانسانی» توصیف کرد و نوشت: زمان آن فرا رسیده که این تحریم‌ها کاهش یابد. این روزنامه ارگان حزب حاکم کمونیست چین، چهارشنبه در یادداشتی با عنوان «تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیانگر رفتار غیرانسانی آمریکاست» نوشت: زمان آن فرا رسیده که آمریکا تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران را کاهش دهد. بیش از 2 هزار نفر در ایران به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما آمریکا در چنین مرحله حساسی تحریم‌ها را افزایش داده است که این مسأله در مغایرت آشکار با روحیه انسانی قرار دارد و حتی اوضاع را بدتر می‌کند.

گلوبال تایمز با اشاره به سیاست‌های ضدایرانی دولت‌های آمریکایی خصوصاً دولت دونالد ترامپ افزود: آمریکا سال‌هاست فشارهایی را علیه ایران اعمال کرده است؛ خصوصاً بعد از خروج از توافق هسته‌ای در سال 2018. واشنگتن برای ضربه زدن به صنعت نفت ایران، ایجاد آشوب و منزوی کردن آن کشور در جامعه بین‌المللی چندین بار تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد. این روزنامه چینی تأکید کرد: با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایران، این کشور نه تنها کمکی از آمریکا دریافت نکرده، بلکه با تحریم‌های شدیدتری نیز مواجه شده است. دولت آمریکا هفته گذشته چند شرکت خارجی را به دلیل تجارت با ایران تحریم کرد که نشان می‌دهد ایالات متحده دلش برای ایران نمی‌سوزد.

 «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران نه تنها تلاش‌ها برای مقابله با کرونا در ایران را با مشکل مواجه کرده، بلکه در برابر ارائه کمک‌های جامعه بین‌المللی نیز موانع بسیاری ایجاد می‌کند. گلوبال تایمز ادامه داد: یک سوم مواد اولیه داروها از خارج کشور وارد می‌شود که به دلیل تحریم‌های آمریکا، واردات این مواد محدود شده است. به گفته سخنگوی وزارت خارجه ایران، واشنگتن مدعی است که تحریم‌ها مانع از رسیدن کمک‌ها به ایران نمی‌شود اما همچنان موانع بیشتری ایجاد می‌کند. این نشریه چینی با یادآوری اینکه «آمریکا همواره ادعا کرده که مدافع حقوق بشر است» نوشت: دولت این کشور در سندی که نشریه دیلی بیست آن را منتشر کرد، نوشت که «ایالات متحده و مردم آمریکا بار دیگر نشان دادند که بزگترین نوع‌دوستانی هستند که دنیا به خود دیده است.»

گلوبال تایمز تأکید کرد: اما به اقدامات آن کشور علیه ایران نگاه کنید. رویترز به نقل از یک مقام ایرانی نوشت؛ اقدامات آمریکا چیزی «جز جنایت علیه بشریت» نیست. چطور ممکن است در شرایطی که بیمارانی در ایران به دلیل ابتلا به ویروسی مرگبار جان خود را از دست می‌دهند، «بزرگ‌ترین نوع‌دوستان» کاملا بی‌تفاوت باشند؟ آیا تحریم نوعی کمک‌های انسان‌دوستانه به سبک آمریکایی است؟ تحریم‌های آمریکا علیه ایران فقط دروغ‌های کاخ سفید را آشکار می‌کند. دولت ترامپ اهمیتی برای جان ایرانی‌ها قائل نیست و فقط به منافع سیاسی اهمیت می‌دهد. این نشریه همچنین با اشاره به اینکه خوشبختانه کشورهای بیشتری به ایران اهمیت می‌دهند، نوشت: از هنگامی که کرونا در ایران شیوع یافته، کمک‌هایی از جامعه جهانی دریافت کرده است.

چین یک تیم از کارشناسان پزشکی به آنجا فرستاد، از کانال‌های مختلف امکانات پزشکی ارائه کرد و از آمریکا خواست تا تحریم‌ها را کاهش دهد. کشورهایی مانند روسیه، کویت و قطر نیز بموقع کمک‌هایی ارائه کردند. گلوبال تایمز خاطر نشان کرد: ویروس مرگبار کرونا دشمن مشترک دنیاست. هیچ کشوری نمی‌تواند خود را از آن دور نگه دارد. در مواجهه با این چالش بزرگ جهانی باید همه اختلافات قدیمی را کنار گذاشت و تنها اولویت همه کشورها باید این باشد که متحد شده و تلاش‌های خود را بر مبارزه با این بیماری همه‌گیر متمرکز کنند. این روزنامه در پایان یادداشت خود نوشت: تحریم‌های غیرانسانی آمریکا الگوی بدی ایجاد می‌کند. این تحریم‌ها، تلاش‌های گسترده سایر کشورها برای مبارزه با این ویروس را مختل کرده و حتی ممکن است که در نهایت، سلامتی مردم خودش را تهدید کند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده