×
سیاسی
شناسه خبر : 45877
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/04 ساعت 19:05
بورل: از ایران برای دریافت تسهیلات مالی از صندوق بین‎المللی پول حمایت می‎کنیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:

بورل: از ایران برای دریافت تسهیلات مالی از صندوق بین‎المللی پول حمایت می‎کنیم

اعضای اتحادیه اروپا از درخواست ایران و ونزوئلا برای دریافت تسهیلات مالی از صندوق بین‎المللی پول جهت مبارزه با ویروس کرونا حمایت می‎کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد که اعضای اتحادیه از درخواست ایران و ونزوئلا برای دریافت تسهیلات مالی از صندوق بین المللی پول جهت مبارزه با ویروس کرونا حمایت می کند.

جوسپ بورل روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتی که به صورت ویدیویی برگزار شد همچنین بر لزوم تداوم کمک‌های دارویی به ایران و ونزوئلا که از سوی آمریکا تحریم‌ هستند تاکید کرد و گفت ظرف هفته‌های آینده کالاهای ضروری به ارزش ۲۰ میلیون یورو راهی این دو کشور خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایران و ونزوئلا عمدتا به دلیل تحریم‌های آمریکا در وضعیت دشواری قرار دارند افزود: این مهم است که مبادلات تجاری در سطح همکاری های بشردوستانه شامل مواد خوراکی و دارویی صورت گیرد. اما این مساله باید مورد تاکید قرار می‌گرفت، چون بسیاری از افراد تصور می‌کنند که اگر در این زمینه همکاری کنند مشمول تحریم‌های آمریکا خواهند شد. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ذهنیت شرکت ها در این زمینهرا اشتباه توصیف و تصریح کرد؛ آنها باید درک کنند که در زمینه مبادلات بشردوستانه منعی وجود ندارد. او بار دیگر بر لزوم همکاری یکسان صندوق بین‌المللی پول با ایران و ونزوئلا مانند سایر کشورهای عضو این سازمان برای استفاده از تسهیلات سریع مالی درمبارزه با ویروس کرونا تاکید کرد.

رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته اعلام کرد که برای مقابله با ویروس کرونا طی نامه‌ای به رییس صندوق بین المللی پول خواستار استفاده از حق ایران برای بهره مندی از ۵میلیارد دلار تسهیلات سریع از آن صندوق شده است. «عبدالناصر همتی» با اشاره به اعلام آمادگی این سازمان برای ارائه پشتیبانی‌های مالی در قالب کمک های اضطرای به میزان ۵۰ میلیارد دلار، در یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود افزود: پیرو این اعلام و برای بهره مندی از این حق ایران، روز جمعه ۱۶ اسفند ماه، نامه ای به خانم کریستالیناگئورگیوا رئیس صندوق بین المللی پول نوشته و اعلام کردم؛ براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضاء از جمله ایران و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در ایران و ضرورت تداوم پر قدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره مندی از تسهیلات تأمین مالی سریعRFI ) ) در حدود ۵ میلیارد دلار می باشیم.

رئیس بانک مرکزی ایران اظهارداشت که واکنش جامعه جهانی و صندوق بین المللی پول می تواند معیار خوبی، برای ارزیابی ادعاهای آنها در کمک به کنترل این ویروس و کاهش آلام مردم آسیب دیده باشد. وی افزود: امیدوارم صندوق بین المللی پول به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش بسرعت عمل کند. همزمان بانک مرکزی ایران از همه ابزارهای ممکن خود، بمانند قبل، برای پشتیبانی از هموطنان عزیز و غلبه بر مشکلات استفاده خواهد کرد. همزمان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از صندوق بین المللی پول درخواست کرد تا با توجه به شرایط ویژه ایران در مبارزه با کرونا، ایران را از طریق ابزار سریع مالی مورد پشتیبانی قرار دهد. «محمد جواد ظریف» در توییتی ابراز امیدواری کرد که این سازمان و هیات مدیره آن به وظایف صندوق پایبند باشند، «در طرف درست بایستند و مسئولانه عمل کنند».

سخنگوی صندوق بین المللی پول که طبق رویه‌های مرسوم این صندوق خواسته است نامش فاش نشود هفته گذشته در پاسخ به سئوال مکتوب خبرنگار ایرنا گفت: ما با مقام‌های ایرانی مذاکراتی را داشته ایم تا درخواست آنها به صندوق برای استفاده از کمک مالی اضطراری در مقابله با کرونا را بهتر درک کنیم. وی در پاسخ به این سوال ایرنا ، با توجه به گسترش ویروس کرونا و همزمان ادامه تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران که به ویژه موجب اختلال در تامین دارو و درمان مبتلایان به کرونا شده است، پاسخ صندوق بین المللی پول چیست؟ آیا صندوق در طرف درست خواهد ایستاد؟، افزود: گفت وگوهای میان دوطرف در روزها و هفته‌های آینده پیگیری خواهد شد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
X
آگهی تبلیغاتی