×
سیاسی
شناسه خبر : 45868
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/04 ساعت 17:06
واکنش ترامپ به بحران کمبود ماسک؛ آن را ضدعفونی و مجدداً استفاده کنید

واکنش ترامپ به بحران کمبود ماسک؛ آن را ضدعفونی و مجدداً استفاده کنید

در پی افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا و بحران کمبود تجهیزات پزشکی، ترامپ به کادر پزشکی و خدمات درمانی آمریکا توصیه کرد «به جای دور انداختن» ماسک‌ها پس از استفاده، آن را ضدعفونی کرده و مجدداً استفاده کنند.

 بنا به گزارش شبکه «سی ان ان»، ترامپ در کنفرانس خبری اوایل هفته خود در کاخ سفید گفت: «مجبورم به شما بگویم، شرکت‌های خصوصی ماسک‌ها را دور می‌اندازند. آنها ماسک‌ها را دور می‌اندازند». وی سپس به کادر پزشکی توصیه کرد که ماسک‌ها را تمیز و مجدداً استفاده کنند و گفت: «ما مایع‌های بسیار خوبی برای این کار داریم که ماسک‌ها را ضدعفونی کنیم و آنها (کادر درمان) هرچه بیشتر و بیشتر شروع به این کار (ضدعفونی و استفاده مجدد از ماسک‌ها) کرده‌اند.

آنها ماسک‌ها را ضدعفونی می‌کنند». سی ان ان با اشاره به اظهارات ترامپ گزارش کرد که مشخص نیست که منظور ترامپ چه نوع ماسکی است اما بنا به دستورالعمل‌های سازمان غذا و داروی آمریکا برای ماسک‌های ان 95، این نوع ماسک‌ها «قابل اشتراک‌گذاری و استفاده مجدد نیست». طبق این گزارش، نه سازمان غذا و دارو و نه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، پیشنهاد احتمال ضدعفونی کردن ماسک‌ها برای استفاده مجدد و ایمن این ماسک‌ها را مطرح نکرده‌اند. دکتر «آنتونی فوسی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی تأکید کرد که بیمارستان‌ها باید برای افزایش مدت استفاده محدود از ماسک‌ها از دستورالعمل‌های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا پیروی کنند.

طبق این گزارش، دستورالعمل مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در خصوص ویروس کرونا به «استفاده مجدد و محدود از ماسک‌های صورت » اشاره ندارد اما تصریح می‌کند که تمامی ماسک‌های صورت قابل استفاده مجدد نیست. این خبر در حالی منتشر شده است که با شیوع ویروس کرونا در آمریکا، رسانه‌های این کشور اخباری را منتشر می‌کنند مبنی بر اینکه برخی ایالات آمریکا از جمله کالیفرنیا در صدد هستند به منظور مقابله با معضل کمبود تجهیزات پزشکی، ماسک‌های جراحی را با اشعه ماوراء بنفش ضدعفونی کرده و آن را برای مدت زمان بیشتری مورد استفاده قرار دهند در غیر اینصورت با معضل کمبود تجهیزات پزشکی روبرو می‌شوند.

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز روز گذشته با انتشار گزارشی نوشت که در کالیفرنیا، علیرغم آنکه به انجام گسترده آزمایش کرونا توصیه می‌شود، مسئولان بهداشت و درمان این ایالت، دستورالعملی را به بیمارستان‌ها ابلاغ کرده‌اند که طبق آن تنها افراد با حال جسمانی وخیم را مورد آزمایش قرار دهند. نگرانی‌ها از کمبود تجهیزات پزشکی در آمریکا در حالی رو به افزایش است که ویروس کرونا در این کشور به سرعت در حال شیوع است و طبق جدیدترین آمارها، با ابتلای یک هزار و 171 مورد جدید، شمار مبتلایان به «کووید-19» در آمریکا به 34 هزار و 717 نفر رسید و با مرگ 33 نفر دیگر، تعداد جان‌باختگان به 452 نفر افزایش یافت.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم