×
سیاسی
شناسه خبر : 45811
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/01/04 ساعت 08:59
مجلس کانادا برای بررسی و تصویب طرح اضطراری مقابله با کرونا تشکیل جلسه می دهد

مجلس کانادا برای بررسی و تصویب طرح اضطراری مقابله با کرونا تشکیل جلسه می دهد

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا با اعلام خبر نشست روز سه شنبه پارلمان این کشور برای بررسی و تصویب لایحه‌ای اضطراری برای مقابله با کرونا، از همه مردم این کشور خواست با ماندن در خانه و اجرای توصیه‌های پزشکی، به جلوگیری از انتشار ویروس کرونا کمک کنند.

به گزارش شبکه تلویزیونی رویترز؛ ترودو گفت: از همه شما که به ما برای کاستن از سرعت انتشار کووید-۱۹ کمک کرده اید سپاسگزارم. از همه شمایی که معمولا یکشنبه‌ها را در محل عبادت سپری می‌کردید، از اینکه در خانه‌های خود ماندید تشکر می‌کنم. می‌دانم که کار آسانی نیست، ولی کاری بسیار قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: به ناگاه می‌شنوید که دیگر نمی‌توانید به جا‌هایی که دوست داشتید بروید، محل بازی کودکان و مدارس بسته شده اند و همه جا متفاوت از آن چیزی شده است که شما امید داشتید ببینید. فرزندان من نیز اکنون فرصت زیادتری برای تماشای تلویزیون دارند، ولی حال دلتنگ دوستان خود شده اند و در عین حال نیز این نگرانی را دارند که در دنیا چه می‌گذرد و در آینده چه چیزی انتظارشان را می‌کشد.
نخست وزیر کانادا گفت: می‌دانم که تغییر عمده‌ای به شمار می‌آید، ولی این کار را نه فقط برای خودمان بلکه برای مادر بزرگ، پدر بزرگ هایمان، پرستاران، پزشکان و همه آن‌هایی که در بیمارستان‌های ما کار می‌کنند انجام دهیم. فرزندانتان نیز کمک زیادی می‌کنند.
پزشکان و دانشمندان به روشنی این را گفته اند که فاصله گیری اجتماعی، یعنی حفظ فاصله دست کم دو متری و ماندن در خانه تا حد امکان بهترین راه ممکن برای کمک کردن به همدیگر است؛ و اینکه دست‌های خود را زیاد بشویید.
نخست وزیر کانادا تصریح کرد: تشکر ویژه‌ای هم دارم از کودکان شما؛ از شما برای اینکه به والدین خود در خانه کمک می‌کنید، اینکه روز عادی خود را فدا کرده اید تا کلاس ریاضی خود را روی میز آشپزخانه برگزار کنید، و به علم اعتماد کرده اید تشکر می‌کنم. به زودی حرف‌های بیشتری برای شما خواهم داشت، منتظر باشید.
ترودو گفت: در حال حاضر، باید این اطمینان را حاصل کنیم که همه ما سهم خود را انجام می‌دهیم، بیایید در کنار هم مبارزه کنیم. در زمانی پر از بی اطمینانی به سر می‌بریم که خانواده‌ها در سراسر کشور نگران هستند. از این روست که این هفته گام‌های مهمی برای حمایت از کانادایی ها، حفاظت از مشاغل و محدود کردن انتشار ویروس برمی داریم.
ما از برنامه‌ای هشتاد و دو میلیارد دلاری رونمایی می‌کنیم تا به مردم و کسب و کار‌هایی که در این دوران دشوار از کووید ۱۹ آسیب دیده اند، کمک کنیم. به عنوان بخشی از این برنامه، برنامه حمایتی کودکان کانادا را گسترش می‌دهیم، مزایای بیشتری را برای کسانی که مشمول بیمه بیکاری قرار نمی‌گیرند معرفی می‌کنیم و اعتبار‌های بیشتری را به عنوان مکمل ارائه می‌کنیم. دولت ما همچنین بودجه بیشتری را برای تحقیق و راهبردی جدید به منظور بسیج صنایع برای مبارزه با کووید ۱۹ ارائه می‌کند.
نخست وزیر کانادا ادامه داد: بعد از گفتگو با همکارانم در دیگر احزاب پارلمان، این اطلاع را بدهم که مجلس عوام روز سه شنبه تشکیل جلسه می‌دهد تا بتوانیم بودجه‌ای اضطراری را به تصویب برسانیم.
 


صدا و سیما
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اروپا نقشه جهانی سفر را تغییر داد
تشخیص زودهنگام بیماری‌ها با فناوری نانو و هوش مصنوعی
دانشمندان در تلاش برای آموزش ربات‌ها جهت خواندن ذهن
پیام مثبت اسلام‌آباد به تهران؛ روابط در مسیر رو به جلو
قوانین هواپیمایی چین برای پهپادها اصلاح شد
حماس: تلاش‌های تل‌آویو برای نفوذ به این جنبش ناکام مانده است
نخستین کشتی گازبر روسی ساخته شد
نخست وزیر عراق: ایران خواهان مذاکرات جدی و بدون دیکته است
ناآرامی در تفلیس
علوی‌های سوریه علیه «نسل‌کشی هویتی» به خیابان‌ها می‌آیند
واکنش تند الشباب به پرونده سومالی‌لند
رکورد منفی محبوبیت ماکرون در فرانسه
ترامپ بار دیگر اوکراین را تحقیر کرد
آرسنال صدر جدول را پس گرفت/ پیروزی لیورپول در آنفیلد
مرگ 58 هزار نفر در سال به دلیل آلودگی هوا
عکس های منتخب ایران، شنبه 6 دی 1404
افشای سفر مخفیانه رئیس سومالی‌لند به سرزمین اشغالی
پیش‌بینی سقوط کابینه مرتس در نظرسنجی‌ها
نسخه پایدار دستیار هوش مصنوعی تا پایان 1404 عرضه می‌شود
نورنما | لحظه آغز آبشار فصلی در منطقه لارستان
بریکس 50 درصد ذخایر طلای جهان را تصاحب کرد
سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند
دستگیری قاتل متواری
هشدار سه‌روزه ناپایداری جوی در لرستان؛ کوهنوردی ممنوع
زلزله 7 ریشتری تایوان را لرزاند
صرفا دعوای دو شاهزاده نیست!
علایی: جنگ 12 روزه نتیجه برنامه‌ریزی بلندمدت آمریکا و اسرائیل علیه ایران بود
سینا مهراد مجری یک برنامه ورزشی در تلویزیون شد
حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه
امیدواری دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری قدرت از ترامپ
اعلام فرآیند اجرایی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان
فرماندار مراغه درگذشت
سوئیس بی‌طرف هم به تقویت ارتش روی آورد
هشدار نارنجی هواشناسی برای کرمانشاه؛ بارش و کولاک در راه
سالاری: بازی با پرتغال در آستانه نهایی شدن است
بهرام بیضایی درگذشت/ پیام های تسلیت
نوسان قیمت خودروهای داخلی در بازار همچنان ادامه دارد
لیگ برتر: پیکان و خیبر به تساوی رسیدند
هشدار نارنجی هواشناسی در چهارمحال و بختیاری/وقوع بارش شدید، کولاک
نورنما | ساخت‌وساز به سبک چینی!
پاکستان اقدام اسرائیل در به رسمیت شناختن سومالی‌لند را محکوم کرد
استاندار: شرایط آب تهران فوق‌بحرانی است
سقوط اتوبوس در گواتمالا 15 قربانی گرفت
سازمان ملل درباره تشدید تنش‌ها در یمن هشدار داد
جوانی به اتهام زیر گرفتن عمه‌اش با خودرو دستگیر شد
هشدار نارنجی در زنجان؛ کولاک و یخبندان در راه
سپاهان قهرمان نیم فصل شد+ جدول لیگ
منچسترسیتی صدر جدول را پس گرفت
امپراتوری بی‌سرباز؛ لندن در آستانه خلأ نظامی
گزارش روزنامه عبری از اهمیت سومالی‌لند برای رژیم اسرائیل
X
آگهی تبلیغاتی