×
اقتصادی
شناسه خبر : 45798
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/03 ساعت 20:05
اختصاص 200 هزار میلیارد تومان دولت برای راهبری جهش تولید

اختصاص 200 هزار میلیارد تومان دولت برای راهبری جهش تولید

رییس سازمان برنامه و بودجه: در حال حاضر حدود 200 هزار میلیارد تومان معادل 18 تا 20 میلیارد دلار منابع بالفعل برای تحقق سیاست جهش تولید تخصیص داده شد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، وی افزود: ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی، ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع مختلف موجود در بودجه و همچنین سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی شرکتهای دولتی بخشی از منابع قابل استفاده در راستای حمایت از پروژه‌هایی است که در راستای جهش تولید اولویت‌بندی خواهند شد. رئیس ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید گفت: این منابع ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی جدای از منابعی است که می‌توان از طریق سیستم بانکی و هم چنین آورده بخش خصوصی در راستای تحقق برنامه‌های جهش تولید استفاده کرد.

وی با بیان اینکه در یک اقدام فشرده در طی دو سال اخیر پیش‌نویس اولیه سند آمایش سرزمینی فراهم شده است گفت: استفاده از این سند نیز در تحقق سیاست جهش تولید بسیار موثر است. رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: اواخر هفته جاری جلسه بعدی ستاد راهبری و برنامه‌ریزی جهش تولید برگزار خواهد شد و در این جلسه ضمن دریافت نقطه نظرات دستگاه‌ها، گزارشی از ظرفیت و پتانسیلهای قابل توجه ۳۱ استان کشور نیز ارائه خواهد شد.

نوبخت با بیان اینکه در جلسه امروز ماموریتهای پنج گانه برای دستگاه‌های مختلف عضو ستاد تعیین شد گفت: سیاست جهش تولید همراهی کننده برنامه‌های موجود و در دست اقدام است و بر این اساس دو برنامه اشتغال و تولید با هدف ایجاد یک میلیون شغل و همچنین تکمیل بیش از ۷۰۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۹ با قوت ادامه پیدا خواهد کرد. رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر تکمیل طرحهای اولویت دار نیمه کاره با هدف افزایش بهره‌وری پروژه‌ها در کشور گفت: منابع کشور بایستی به طرحهایی اختصاص یابد که اگر زودتر به بهره برداری برسند بخشی از نیازهای کشور را به صورت فوری بر طرف خواهند کرد.

به عنوان مثال تکمیل آزاد راه تهران شمال حدود ۲۰ سال طول کشیده و ارزش منابع صرف شده به قیمت جاری حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بود اما در نهایت با تخصیص ۳۰۰میلیارد تومان قطعه یک آزاد راه به بهره برداری رسید. وی با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه بخش کشاورزی در حوزه تولید گفت: سال ۹۸ رشد اقتصادی ۸ درصدی در بخش کشاورزی محقق شد هرچند ما در این سال در حوزه نفت شاهد کاهش رشد بودیم اما بخش کشاورزی جهش قابل توجهی داشت به همین منظور برنامه هایی که از سوی وزارت جهاد کشاورزی ارائه می شود با پشتیبانی مالی سازمان برنامه و بودجه میتواند منجر به تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی شود.

گفتنی است در دومین جلسه ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید اعضای ستاد از جمله نمایندگان قوه قضائیه، مرکز پژوهشهای مجلس، معاونت علمی و فناوری، بانک ‌مرکزی، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، مرکز آمار وسایر دستگاه های اجرایی ذیربط حضور داشتند. در این جلسه دکتر پورمحمدی معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه و همچنین دبیر ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهشهای مجلس، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و قوه قضاییه ارکان اصلی ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید هستند.

پورمحمدی گفت: همچنین اعضای شورای اقتصاد به همراه چند نهاد انقلابی از جمله بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سازمان بسیج مستضعفین نیز به جمع این ستاد اضافه شده‌اند تا تحقق فرمایش مقام معظم رهبری هر چه سریع‌تر تمشیت شود. وی افزود، معاونتهای سازمان برنامه و بودجه از تمامی ظرفیت خود برای پیشبرد اهداف ستاد استفاده خواهند کرد، همچنین روئسای سازمان برنامه و بودجه استانها نیز به عنوان بازوهای پیش برنده برنامه‌ها تصویب شده در استانها ایفای نقش خواهند کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید