×
اقتصادی
شناسه خبر : 45768
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/03 ساعت 15:30
برخورد جدی قوه قضاییه با مفسدان اقتصادی در راستای حمایت از تولیدکنندگان

سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد

برخورد جدی قوه قضاییه با مفسدان اقتصادی در راستای حمایت از تولیدکنندگان

سخنگوی قوه قضاییه، گفت : قوه قضاییه آمادگی کامل دارد که با بخش های مختلف قوه مجریه و مقننه در راستای حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور همکاری کند و در زمینه رفع موانع تولید اقدامات لازم را در حوزه مسئولیت کاری خود انجام دهد.

غلامحسین اسماعیلی، در مصاحبه با برنامه «فردای روشن» که از آنتن رادیو گفتگو پخش می شد، با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال 1399 را به عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری کرده‌اند، گفت: در سال گذشته نیز مقام معظم رهبری بر موضوع حمایت از تولید تاکید کردند و این موضوع باعث شد که در بخش‌های مختلف اقدامات مناسبی در راستای حمایت از تولید انجام شود .

وی با بیان اینکه در همین ارتباط قوه قضائیه جهت پاسخگویی به فرمان و سیاست‌های ابلاغی از سوی ایشان در بحث رونق تولید ملی و افزایش اشتغال گام های مناسبی را برداشت ، افزود : گزارش‌هایی که از واحدهای مختلف قوه قضاییه ارسال شده حکایت از این دارد که در سال گذشته با کمک قوه قضاییه 994 واحد صنعتی که تعطیل شده بودند یا در شرف تعطیلی بوده اند به چرخه تولید بازگشته اند و از بیکار شدن کارگران در این واحدهای تولیدی جلوگیری شده است.

اسماعیلی با بیان اینکه در قوه قضائیه این آمادگی را داریم که با همکاری با مدیران اجرایی و متولیان بخش های مختلف در راستای گسترش تولید در کشور فعالیت کنیم افزود: آنچه که از سوی مقام معظم رهبری در این زمینه مطرح شده یک سیاست و تدبیر ولایی و هم چنین سیاستی است که بر اساس کارهای کارشناسی و نیازسنجی کشور ابلاغ شده است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه نیاز کشور این است که تولید در داخل کشور سیر صعودی به خود بگیرد و قدم های بلندی در این زمینه برداشته شود ،اظهار کرد : این در شرایطی است که دشمنان به دنبال این هستند که به کشورمان در حوزه های اقتصادی آسیب برسانند.

وی با بیان اینکه در راستای حمایت از تولید باید به توانمندی های داخلی توجه بیشتری شود ، تاکید کرد : افزایش تولید در کشور ضمن اینکه باعث می‌شود وابستگی ایران به دیگر کشورها و همچنین درآمدهای نفتی کمتر شود این زمینه را فراهم می‌کند که در زمره کشورهای صادر کننده قرار بگیریم .

این مقام مسئول در قوه قضائیه با بیان اینکه این قوه تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا موانع موجود در راه تولید را با کمک دستگاه‌های اجرایی و زیربط برطرف کند، گفت: از جمله این اقدامات نظارت بر تسهیلاتی است که ارائه می‌شود که ما معتقدیم با اجرای قانون باید از انحراف تسهیلات ارائه شده در این زمینه، جلوگیری کرد و تسهیلات به کسانی ارائه شود که به واقع دغدغه تولید و حرکت در این مسیر را دارند.

اسماعیلی همچنین به عزم قوه قضاییه جهت مقابله به مفسدان اقتصادی و سودجویان اشاره و اظهار کرد : در راستای حمایت از کسانی که می خواهند در مسیر صحیح تولید حرکت کنند قطعاً باید با افراد سودجو این عرصه مبارزه کرد و این موضوع قطعا مورد توجه قوه قضاییه است .

وی در پایان صحبت ها خود با بیان اینکه آنچه که از سوی مقام معظم رهبری در امر تولید مطرح شده افقی دست یافتنی است، افزود : ما با اتکا به نیروهای زحمتکش کشور و نسل جوان و رفع موانع تولید می توانیم به این افق دست پیدا کنیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آیت‌الله خاتمی: مقاومت رمز پیروزی است
پشت پرده جلسه آخر؛ از مهار آشوب تا مقابله با حمله آمریکا و اسرائیل
نگران پس لرزه های جنگ امریکا و ایران در اقیانوس هند هستیم
حملات بامدادی آمریکابه ایران؛ پاسخ موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، بحرین و کویت
سقف تسهیلات بازنشستگان نیروهای مسلح افزایش یافت+جزییات
خداحافظی کاپیتان آرژانتین از بازی های ملی
پرونده شکایت بازیکن سوئدی از استقلال بسته شد
ایران یکی از گنجینه‌های میراث‌فرهنگی ناملموس خود را از دست داد
آمریکا نام «وزارت دفاع» را به «وزارت جنگ» تغییر داد
تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب کاهش یافت
دانشگاه‌ها برای آغاز حضوری سال تحصیلی آماده باشند
کارشناسی خسارت جنگی 30 فرودگاه کشور پایان یافت
«یورگن کلوپ»سرمربی آلمان شد
عملیات در کرانه باختری؛ 4 صهیونیست کشته و زخمی شد
بن‌گویر خواستار تخریب شهرها و روستاهای فلسطین شد
هشدار سفیر ایران به اروپا؛ از آمریکا فاصله بگیرید
عبور بیش از 260 هزار زائر از مرز مهران
حفظ وحدت کشورهای اسلامی در برابر اسرائیل ضروری است
زائران مراقب باشند؛ بلیت هواپیمارا از مراجع رسمی بخرید
سفر یکسره زائران اربعین تا نجف امکان‌پذیر شد
پشت پرده عقب نشینی ترامپ از تهدید حمله به زیر ساختها
چین 5 ماهواره به فضا فرستاد
41کشته در سیل‌ شدید هند
بورس زیر سایه ریسک سیاسی
امضای 25 سند در قالب 9 تصمیم توسط وزرای امور خارجه سازمان شانگهای
خشم امریکا از موضع مالزی نسبت به اسرائیل
آماده‌باش 6500 اتوبوس برای جابه جایی زائران اربعین
اطلاعیه شماره 47 سپاه/ یک زاغه مهمات بزرگ در پایگاه علی السالم متلاشی شد
چرا توافق هسته ای عربستان در کمتر از 24ساعت تعلیق شد؟
بدترین بازی های جام جهانی 2026 معرفی شدند ؛ جایگاه ایران در میان 10 تیم اول
پشت این اعداد میلیارددلاری چه واقعیتی پنهان شده است؟
سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه ای برای ایران دارد
پلیس فتا مانع انتشار 42 هزار تصویر خصوصی بانوان شد
محدودیت‌های ترافیکی اربعین اعلام شد
ایران خواستار همکاری سلامت بریکس شد
محدودیت‌های تردد در جاده چالوس+جزئیات
22متهم پرونده های ارزی، پشت میله های زندان
هشدار نماینده فلسطین درباره کوچ اجباری فلسطینیان
بخشنامه جدید سازمان اداری و استخدامی برای کارمندان دولت + جزییات و ممنوعیت جدید در ادارات
قیمت جهانی طلا در سراشیبی؛قیمت نفت صعودی شد
پیگیری مطالبات 11 میلیارد دلاری ایران از عراق
سیاری: قدرت ایران برای آمریکا هضم‌ناشدنی است
گزارش نیویورک تایمز درباره آتش بس 10 روزه، انحرافی است
هانیه رستمی به فینال تپانچه 10متر جام جهانی صعود کرد
چین و آسه‌آن، خواستار تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا شدند
حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از اصناف در شرایط جنگی
اعتراف واشنگتن به توان موشک های ایران در حمله به پایگاه های امریکا
قهرمانان کاتای بانوان معرفی شدند
سه جغرافیا، یک سرنوشت
سی و یکمین المپیاد دانشجویی کشور آغاز شد