×
اقتصادی
شناسه خبر : 45768
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/01/03 ساعت 15:30
برخورد جدی قوه قضاییه با مفسدان اقتصادی در راستای حمایت از تولیدکنندگان

سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد

برخورد جدی قوه قضاییه با مفسدان اقتصادی در راستای حمایت از تولیدکنندگان

سخنگوی قوه قضاییه، گفت : قوه قضاییه آمادگی کامل دارد که با بخش های مختلف قوه مجریه و مقننه در راستای حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور همکاری کند و در زمینه رفع موانع تولید اقدامات لازم را در حوزه مسئولیت کاری خود انجام دهد.

غلامحسین اسماعیلی، در مصاحبه با برنامه «فردای روشن» که از آنتن رادیو گفتگو پخش می شد، با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال 1399 را به عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری کرده‌اند، گفت: در سال گذشته نیز مقام معظم رهبری بر موضوع حمایت از تولید تاکید کردند و این موضوع باعث شد که در بخش‌های مختلف اقدامات مناسبی در راستای حمایت از تولید انجام شود .

وی با بیان اینکه در همین ارتباط قوه قضائیه جهت پاسخگویی به فرمان و سیاست‌های ابلاغی از سوی ایشان در بحث رونق تولید ملی و افزایش اشتغال گام های مناسبی را برداشت ، افزود : گزارش‌هایی که از واحدهای مختلف قوه قضاییه ارسال شده حکایت از این دارد که در سال گذشته با کمک قوه قضاییه 994 واحد صنعتی که تعطیل شده بودند یا در شرف تعطیلی بوده اند به چرخه تولید بازگشته اند و از بیکار شدن کارگران در این واحدهای تولیدی جلوگیری شده است.

اسماعیلی با بیان اینکه در قوه قضائیه این آمادگی را داریم که با همکاری با مدیران اجرایی و متولیان بخش های مختلف در راستای گسترش تولید در کشور فعالیت کنیم افزود: آنچه که از سوی مقام معظم رهبری در این زمینه مطرح شده یک سیاست و تدبیر ولایی و هم چنین سیاستی است که بر اساس کارهای کارشناسی و نیازسنجی کشور ابلاغ شده است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه نیاز کشور این است که تولید در داخل کشور سیر صعودی به خود بگیرد و قدم های بلندی در این زمینه برداشته شود ،اظهار کرد : این در شرایطی است که دشمنان به دنبال این هستند که به کشورمان در حوزه های اقتصادی آسیب برسانند.

وی با بیان اینکه در راستای حمایت از تولید باید به توانمندی های داخلی توجه بیشتری شود ، تاکید کرد : افزایش تولید در کشور ضمن اینکه باعث می‌شود وابستگی ایران به دیگر کشورها و همچنین درآمدهای نفتی کمتر شود این زمینه را فراهم می‌کند که در زمره کشورهای صادر کننده قرار بگیریم .

این مقام مسئول در قوه قضائیه با بیان اینکه این قوه تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا موانع موجود در راه تولید را با کمک دستگاه‌های اجرایی و زیربط برطرف کند، گفت: از جمله این اقدامات نظارت بر تسهیلاتی است که ارائه می‌شود که ما معتقدیم با اجرای قانون باید از انحراف تسهیلات ارائه شده در این زمینه، جلوگیری کرد و تسهیلات به کسانی ارائه شود که به واقع دغدغه تولید و حرکت در این مسیر را دارند.

اسماعیلی همچنین به عزم قوه قضاییه جهت مقابله به مفسدان اقتصادی و سودجویان اشاره و اظهار کرد : در راستای حمایت از کسانی که می خواهند در مسیر صحیح تولید حرکت کنند قطعاً باید با افراد سودجو این عرصه مبارزه کرد و این موضوع قطعا مورد توجه قوه قضاییه است .

وی در پایان صحبت ها خود با بیان اینکه آنچه که از سوی مقام معظم رهبری در امر تولید مطرح شده افقی دست یافتنی است، افزود : ما با اتکا به نیروهای زحمتکش کشور و نسل جوان و رفع موانع تولید می توانیم به این افق دست پیدا کنیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 13 شهریور؛ هر اونس طلا چند دلار شد؟
وزیر آموزش و پرورش: مدارس حتی در شدیدترین شرایط حضوری برگزار می‌شوند
تحریم رئیس دیوان کیفری بین‌المللی توسط آمریکا؛ جهان در دوراهی قانون و زور
والیبال ایران 3 - نیوزیلند 0؛ شروع قدرتمند شاگردان پیاتزا در قهرمانی آسیا
افشای جزئیات حمله به سیریک؛ کارشناسان فرضیه اصابت موشک ایرانی را رد کردند
مسکو زیر حمله پهپادی؛ روسیه از انهدام تمام پهپادهای مهاجم خبر داد
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 13 شهریور 1405؛ کدام خودروها افزایش قیمت داشتند؟
ادعاهای تکراری ترامپ درباره ایران؛ از نابودی سایت‌های هسته‌ای تا کنترل تنگه هرمز
رهبر دموکرات‌ها: اقتصاد ترامپ و جمهوری‌خواهان به «فاجعه» تبدیل شده است
آخرین وضعیت محدودیت های ترافیکی امروز 13 شهریور؛ جاده چالوس یکطرفه شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 13 شهریور + رگبار و رعدوبرق در این استان‌ها
غزه زیر آتش؛ حملات گسترده اسرائیل به شرق غزه
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 13 شهریور 1405 + ساعت پخش زنده رئال مادرید و لیورپول
احتمال درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا