×
فرهنگی
شناسه خبر : 45673
تاریخ انتشار : شنبه 1399/01/02 ساعت 13:28
استرلیزه کردن ماسک‌ها برای استفاده مجدد در بیمارستان‌های آمریکا

استرلیزه کردن ماسک‌ها برای استفاده مجدد در بیمارستان‌های آمریکا

در پی کمبود شدید تجهیزات پزشکی برای مقابله با ویرس کووید-19 در آمریکا، بیمارستانی در ایالت «نبراسکا» اقدام به استرلیزه و ضدعفونی کردن ماسک‌های استفاده شده برای استفاده مجدد کرده است.

در پی افزایش کمبود تجهیزات پزشکی در ایالات متحده آمریکا در مواجهه با ویروس ناشناخته «کووید-19»، پزشکان ایالت «نبراسکا»، اقدام به استرلیزه کردن ماسک‌های قبلاً استفاده شده برای استفاده مجدد کرده‌اند.

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در این خصوص گزارش کرد، ماسک‌های جراحی برای یک بار استفاده تعبیه شده‌ است اما پزشکان نبراسکا در پی کمبود شدید تجهیزات پزشکی برای مقابله با کرونا، در حال اجرای یک تجربه جدید هستند.

این گزارش ادامه می‌دهد، مدیران دانشگاه مرکز پزشکی نبراسکا در مواجهه با کمبود شدید ماسک‌های پزشکی برای کارکنان کادر درمان و بهداشت خود، تصمیم گرفتند که دیگر چاره‌ای جز استفاده مجدد از ماسک‌ها ندارند.

اواخر هفته گذشته، مرکز پزشکی نبراسکا، ضدعفونی کردن ماسک‌های خود با نور ماوراء بنفش را آغاز کرد تا مجدداً ماسک‌های قبلاً استفاده شده را مورد استفاده قرار دهد.

طبق این گزارش، مدیران مرکز پزشکی نبراسکا تصمیم گرفتند تا ماسک‌هایی که قبلاً استفاده شده را پس از استرلیزه کردن به مدت یک هفته یا بیشتر مورد استفاده قرار دهند.

این خبر در حالی منتشر شده است که پیش از این رئیس پیشین سازمان خدمات بهداشت عمومی آمریکا در خصوص وضعیت نامساعد بیمارستانهای آمریکا در مواجهه با شیوع کرونا اعلام کرده بود: «پزشکان و پرستاران مجبورند به صورت اشتراکی از ماسک استفاده کنند».

وی همچنین تصریح کرد: «امکان گرفتن تست کرونا از بسیاری از افرادی که احتمالاً بیمار هستند، وجود ندارد و این افراد به خانه و محل زندگی خود بازمی‌گردند».

بر اساس گزارش نیویورک‌تایمز، این اولین بار است که یک مرکز پزشکی اقدام به ضدعفونی کردن و استفاده مجدد از ماسک‌ها کرده است.

زمانیکه مدیران مرکز مذکور اقدام به چنین تصمیمی گرفتند، اطلاع داشتند که این رویه، نقض قوانین و اصول مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا است زیرا طبق قوانین، ماسک‌ها در صورت آلوده‌ شدن، دیگر قابل استفاده نیستند.

با اینحال، اواخر پنجشنبه شب هفته گذشته، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا با صدور دستورالعملی جدید اعلام کرد، «بعنوان آخرین راه‌حل، ممکن است ضروری باشد» که بیمارستان‌ها ماسک‌هایی را مورد استفاده قرار دهد که مورد تأیید مؤسسه ملی ایمنی و بهداشت نباشد.

«شان گیبس» استاد بهداشت محیط زیست در دانشگاه «ایندیانا» می‌گوید که دستورالعمل جدید احتمالاً‌ به مفهوم آن است که در حال حاضر بیمارستان‌ها مجوز دارند تا در بحبوحه شیوع کرونا، ماسک‌ها را برای استفاده مجدد، ضدعفونی کنند.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، محاسبات مرکز پزشکی نبراسکا نشان داده است که اگر همچنان یک بار از ماسک‌ها استفاده کنند، ظرف چند هفته، تمامی ماسک‌هایشان به اتمام خواهد رسید.

در حالی بیمارستان‌های آمریکا در مواجهه با ویروس کرونا دچار مشکل شده‌اند که این ویروس ناشناخته به سرعت در تمامی ایالات این کشور در حال شیوع است و بنا بر گزارش‌ رسانه‌های آمریکایی، تا بعدازظهر روز گذشته (جمعه)، شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در آمریکا بیش از ۱۶ هزار نفر اعلام شد و تاکنون ۲۰۰ نفر نیز در این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده‌اند.

روز گذشته نیز اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از کارکنان دفتر «مایک پنس» معاون ترامپ به کرونا مبتلا شده است و خبرگزاری اسپوتنیک در این خصوص نوشت که مثبت شدن آزمایش کارمند دفتر معاون ترامپ نشان می‌دهد که میزان شیوع کووید-19 در آمریکا تا چه اندازه بوده و این ویروس به یک قدمی سران این کشور رسیده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (0) – خیبر (1)
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند
ترامپ: در حال بررسی موضوع ایران هستم
رکوردشکنی خودروی دانگ‌فنگ در تخلفات رانندگی
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از فردا
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد
برنامه‌های تیم ملی در فیفادی مشخص شد+ جزئیات
هدف اسرائیل غیر قابل‌ زیست کردن غزه است
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد