×
سیاسی
شناسه خبر : 45654
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/01 ساعت 22:12
سخنرانی تلویزیونی سید حسن نصر الله، دبیر کل حزب الله لبنان آغاز شد

سخنرانی تلویزیونی سید حسن نصر الله، دبیر کل حزب الله لبنان آغاز شد

سید حسن نصرالله، دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان شامگاه جمعه (یک فروردین) در مورد تحولات لبنان و منطقه سخنرانی کرد.. او در ابتدای سخنرانی حلول سال شمسی و عید نوروز را به مردم ایران تبریک گفت و همچنین سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) را تسلیت گفت

سید حسن نصرالله، دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان شامگاه جمعه (یک فروردین) در مورد تحولات لبنان و منطقه سخنرانی کرد. او در ابتدای سخنرانی حلول سال شمسی و عید نوروز را به مردم ایران تبریک گفت و همچنین سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) را تسلیت گفت. سید حسن نصرالله در ابتدا به موضوع آزادی «عامر الفاخوری»، جاسوس آمریکایی صهیونیستی اشاره کرد و گفت که مواضع حزب الله در این باره برگرفته از موضع مردمی است و در این باره شایعات و سخنان کذبی وجود دارد. فاخوری لبنانی‌الاصل بوده و دارای تابعیت آمریکا است. او این هفته از سوی دادگاه نظامی لبنان تبرئه شد و آمریکا با بالگرد آن را به خارج از لبنان فراری داد. فاخوری در زمان اشغال جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی مزدور صهیونیست‌ها بوده و معروف به قصاب الخیام است.

سید حسن نصرالله گفت که دشمن و رقیب مقاومت اسلامی در لبنان به دنبال ایجاد شکاف بین مقاومت و مردم است و به اعتمادی که بین آن‌ها وجود دارد، چشم دوخته تا از این ناحیه ضربه بزند. او در ادامه به مداخلات و تهدیدات آمریکا در رابط به بازداشت فاخوری اشاره کرد و گفت که از شش ماه پیش که این مزدور بازداشت شد، آمریکا شروع به تهدید کرد و فشارهایی را بر دولت لبنان آغاز کرد تا او آزاد شود. سید حسن گفت که آمریکایی‌ها مستقیما برخی از شخصیت های سیاسی و دولتی لبنان را شدیدا تهدید کردند که در صورت عدم تبرئه و آزادی فاخوری، تحریم‌هایی علیه آن‌ها وضع خواهد شد. او گفت: «قطع کمک های نظامی و تسلیحاتی به ارتش لبنان، وضع تحریم‌های اقتصادی و ممانعت از ارسال کمک‌های سایر کشورها به لبنان، از جمله تهدید و فشارهایی بود که آمریکا برای آزادی بدون قید و شرط فاخوری به آن ها متوسل شد».

دبیر کل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه این جنبش در لبنان دارای هدف و آرمان است، اظهارداشت که حزب‌الله از آنجایی که بی‌طرف نیست، با آزادی فاخوری مخالفت کرد. او تسلیم شدن در برابر فشارهای آمریکا در این قضیه را تحول خطرناکی دانست که در آینده زمینه را برای مداخلات بیشرت آمریکا فراهم خواهد کرد. سید حسن نصرالله مسئله مزدور اسرائیلی را مسئله ملی برای لبنان دانست و گفت که بهتر بود در این قضیه، موضعی برای خدا و آخرت گرفته می شد و در برابر فشارها و تهدیدها استقامت میشد. او گفت که باید در این قضیه از قضاتی که در راستای منافع لبنان حکم صادر می‌کنند، حمایت لازم میشد. دبیر کل حزب الله گفت که شخصا خبری آزادی فاخوری را از رسانه ها شنیده است ولی همین که این مسئله رسانه ای شد حملات رسانه‌ای گسترده و اتهاماتی صورت گرفت و حزب الله و مقاومت از این تهمت‌ها بی‌نصیب نبود.

او گفت که دوگانه شیعی در لبنان (حزب الله و جنبش امل) هیچ اطلاعی از این تصمیم دادگان نظامی لبنان نداشت والا در این قضیه مداخله می‌کرد و اجازه نمی‌داد او از اتهام‌هایش تبرئه شود. سید حسن نصرالله در رد اتهام‌های علیه حزب‌الله گفت: «برخی از همان ابتدا می‌گفتند دولت، ارتش و دستگاه قضا در دست حزب‌الله است. آیا واقعا چنین مسئله‌ای منطقی است؟. دولت هیچ موقع دست حزب‌الله نبوده حتی برای یک روز. برخی مواقع ما به تصمیمات دولت در برخی مسائل (از این جهت که به نفع ما نبود و تحفظ داشتیم) اعتراض می‌کردیم». او گفت هرکسی که اصرار دارد مسئولیت آزادی فاخوری را به گردن حزّب‌الله بیاندازد در زمین دشمن و رقیب بازی می‌کند. سید حسن نصرالله گفت که «ما در این قضیه ولیّ دم هستیم (که شهروندان لبنانی را قتل عام کرده است)».

دبیر کل حزب الله لبنان گفت: «تصمیم به آزادی مزدور فاخوری در دولت لبنان بررسی نشده و در داخل مجموعه دولت چنین تصمیمی گرفته نشده است». او با بیان اینکه برخی بجای ریختن خشم خود در این قضیه بر سر آمریکا جلاد، بر سر قربانی می‌ریزند، تأکید کرد که دلیل اینکه لبنان تحت سلطه آمریکا نبوده و نیست، وجود قضات شجاع است که تصمیمات شجاعانه‌ای می‌گیرند. سید حسن نصرالله گفت که باید در این قضیه فاخوری تسلیم نشد و آن را دوباره به عنوان پرونده یک تروریست و کسی که از قانون و عدالت گریخته، دوباره فعال کرد و پیگیرد آن شد. او گفت که هیأت دادگاه نظامی لبنان بهتر بود به جای تبرئه مزدور اسرائیل، از سمت خود استعفا می‌کرد. محور دوم سخنرانی سید حسن نصرا لله (کرونا) سید حسن نصرالله در ادامه به چالش کرونا اشاره کرد و گفت که دولت باید تدابیر لازم را برای جلوگیری از شیوع این ویروس تشدید کند.

او گفت که همه باید در لبنان، از شهروند این کشور گرفته تا فلسطینی و آواره سوری به وظایف خود عمل کنند و از شیوع آن جلوگیری کنند. سید حسن نصرالله گفت که جنبش حزب‌الله از ابتدا مخالف اعلام حالت اضطراری نبود و اینکه برخی مدعی‌اند که این جنبش با این کار مخالف بوده، دروغی بیش نیست. دبیر کل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه این حزب از هرگونه تصمیم دولت در قرنطینه کردن منطقه شیعه‌نشین موافق است، اظهار داشت: «خیلی زشت است که تعامل با ویروس کرونا براساس گرایش‌های فرقه‌ای و طائفه‌ای باشد».

او گفت که باید در این شرایط خود را در جنگ با کرونا تصور کنیم و حزب‌الله در راستا آماده است در این زمینه به دولت کمک کند. سید حسن نصرالله از مشارکت 20 هزار نفر از طرفداران حزب‌الله در راستای مقابله با کرونا خبر داد و گفت که اغلب نیروهای حزب‌الله که به سوریه می‌روند یا برمی‌گردند، تحت نظارت و مراقب هستند مبادا ویروس دراین ترددها منتقل شود.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
X
آگهی تبلیغاتی