×
سیاسی
شناسه خبر : 45588
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/29 ساعت 20:47
کارشناسان سازمان بهداشت جهانی «پنهان کاری چین» درباره کرونا را تکذیب کردند

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی «پنهان کاری چین» درباره کرونا را تکذیب کردند

نماینده سازمان بهداشت جهانی که در مقابله چین با کرونا شرکت کرده، در این باره اعلام کرد: چین عصر 31 دسامبر سال 2019 یعنی یک روز قبل از بستن بازار آبزیان ووهان به سازمان بهداشت جهانی اطلاع داد.

پس از شیوع کروناویروس جدید، برخی سیاستمداران و رسانه های آمریکا بدون پایه و اساس، چین را به «پنهان کاری در اطلاع رسانی»، «ایجاد تأثیرات منفی و مشکل برای کشورهای جهان در مهار بیماری» متهم کردند و قصد دارند با انداختن تمام مسؤولیتها بر عهده چین و با سیاه نمایی آن، ناتوانی خود را مبارزه با کرونا بپوشانند. چین با تلاش سخت خود، نخستین دیوار دفاع در برابر کرونا را برای جامعه جهانی ایجاد کرد که مورد تقدیر جامعه جهانی قرار گرفته است.

گاودن گالی نماینده سازمان بهداشت جهانی که در مقابله چین با کرونا شرکت کرده، در این باره اعلام کرد: چین عصر 31 دسامبر سال 2019 یعنی یک روز قبل از بستن بازار آبزیان وو هان به سازمان بهداشت جهانی اطلاع داد. یک روز بعد، نمایندگیهای سازمان بهداشت جهانی در چین و منطقه و مقر این سازمان در ژنو نشست تلفنی برگزار کردند و در 3 ژانویه سال 2020، گروه مقابله با کرونا در چین تشکیل شد. در 20 و 21 ژانویه، کارمندان سازمان بهداشت جهانی از شهر وو هان بازدید کردند.

این سخنان گالی دروغها درباره پنهان کاری چین را آشکار می کند. در حقیقت سازمان بهداشت جهانی با اطلاع رسانی به موقع چین وضعیت را به درستی تحلیل و هشدار جهانی درباره کرونا را ابلاغ کرد. به گفته این مقام سازمان بهداشت جهانی، وی شخصاً شاهد اقدامات سریع چین از جمله شناسایی ویروس، اشتراک زنجیره ژن، قرنطینه شهر و ایجاد سامانه ائتلافی برای پیشگیری و مهار بیماری بوده است. وو هان برای چین و جهان در مبارزه با کرونا زمان خرید و بهای بزرگی پرداخت.

شی جین پینگ رهبر چین روز چهارشنبه 28 اسفند در نشستی با حضور مقامات عالیرتبه بار دیگر بر تقویت همکاری با سازمان بهداشت جهانی و دیگر کشورها و تحلیل وضعیت شیوع کرونا در جهان و کمک چین به دیگرکشورها تا حد توان تأکید کرد که مسؤولیت شناسی چین در مبارزه جهانی با کروناویروس نشان داده شد. این در حالیست که برخی سیاستمداران آمریکا به تکرار سیاهنمایی علیه چین می پردازند، در حالیکه شیوع کرونا در آمریکا شدت گرفته است.

اما برای جهانیان غیرقابل درک است در حالیکه شمار موارد ابتلاء به کروناویروس مدام در حال افزایش و چگونگی آلوده شدن برخی از آنها نامعلوم بود، چرا مرکز کنترل بیماریهای آمریکا در آغاز ماه مارس اعلام تعداد افراد آزمایش شده و مبتلاء را متوقف کرد. این اقدام آمریکا پنهانکاری واقعی است و مورد انتقاد گسترده افکار عمومی داخلی و بین المللی قرار گرفته است.

همچنین رییس مرکز کنترل بیماریهای آمریکا در نشست استماع شواهد، اذعان کرد که برخی قربانیان آنفلوآنزا در آمریکا در حقیقت از کرونا جان باخته اند. این امر گمانه زنیها را درباره این که منشاء احتمالی ویروس آمریکا باشد، تقویت کرده است. آمریکا تا کنون هیچ توضیحی در این باره نداده است. با این حال، برخی سیاستمداران آمریکا ویروس کرونا را ویروس وو هان و ویروس چین می نامند و خود را علناً به نیروهای مخرب در مبارزه مشترک جهانی با کرونا تبدیل کرده اند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
واکنش قالیباف به هدف قرار دادن هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی
موج43 عملیات وعده صادق4 /ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکاغیرعملیاتی شد
معافیت واردات کالا‌های اساسی از استان‌های مرزی
سازمان اطلاعات سپاه: نو داعشی‌ها ضربه‌ای دردناک خواهند خورد
ترکیه: اسرائیل به دنبال بی ثبات کردن دائمی منطقه است
آمریکا به شهروندانش برای ترک خاک عراق هشدار داد
پیام تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه عمان
دعوت آیت الله آملی لاریجانی برای حضور حماسی در راهپیمایی روز قدس
ایروانی: ادعای کناره گیری ایران از مذاکرات هسته‌ای کاملاً نادرست است
سردار فدوی: در آستانه تحقق پیروزی بزرگ در ماه رمضان هستیم
سقوط هواپیمای سوخت رسان آمریکا با شش کشته در غرب عراق
هشدار بی سابقه ایران درباره هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی
واکنش تیم ملی فوتبال و قلعه‌نویی به تهدید ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
توافق سران پاکستان و عربستان بر همکاری نزدیک برای صلح منطقه‌ای
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود
از مذاکرات هسته‌ای تا قیمت نفت؛ پاسخ عراقچی به 2 ادعای مقام‌های آمریکایی
دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش و گفتگو تنها راه خروج از جنگ است
سردار موسوی: با هر غلط اضافه دشمن جبهه‌های دیگری گشوده خواهند شد
نیروهای مسلح عراق: اجازه نمی‌دهیم عراق به صحنه تسویه‌حساب‌ها تبدیل شود
سردار سپاه: ایران توانایی اداره یک جنگ طولانی‌مدت را دارد
بقائی: قطعنامه شورای امنیت، نشان‌دهنده زوال این شورا است
انصاری: ورزشکاران ایرانی عاشق کشورشان هستند
پزشکیان درگذشت معاون نخست وزیر عمان را تسلیت گفت
تجمعات ضدآمریکایی و اسرائیلی ایرانیان باز هم برگزار شد
دعوت سید حسن خمینی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
نقش امارات در حمله به تاسیسات نفتی عربستان
حمله موشکی حزب‌الله به محل تجمع نیروهای پیاده ارتش صهیونیستی
زاخارووا: آمریکا و اسرائیل به میز مذاکره بازگردند
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی
قرارگاه خاتم الانبیا: حمله به بنادر ایران واکنش ویران‌کننده‌ای به‌دنبال دارد
پیام خانواده سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی به مناسبت انتخاب رهبر جدید
اعلام "هفته وحدت و انسجام ملی" از سوی معاون اول رئیس‌جمهور
تماس تلفنی نخست وزیر هند و پزشکیان
واکنش قالیباف به لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب
رهبر انصارالله یمن: اسرائیل درصدد نابودی مسجدالاقصی است
بازتاب گسترده اولین پیام مقام معظم رهبری در رسانه‌های مطرح جهان
شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی زیر آتش حزب الله
لغو اعزام تیم ملی وزنه برداری به مسابقات قهرمانی آسیا
ژاپن: نیروی نظامی به تنگه هرمز اعزام نمی‌کنیم
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در تهران،قم واهواز
سخنگوی کاخ سفید: هیچ تهدیدی از سوی ایران علیه سرزمین ما وجود ندارد
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
پیام رئیس قوه قضاییه برای حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس
نورنما | روز جهانی قدس گرامی‌باد
خبر مهم برای تاکسی‌های آسیب دیده از جنگ
پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت حمید هیراد
مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است
بهت نخست وزیر سابق اسرائیل از بازسازی حزب‌الله
بقایی: هیچ خصومتی با مردم و کشورهای منطقه نداریم