×
سیاسی
شناسه خبر : 45552
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/29 ساعت 15:08
آمریکا دانشمندان طرح هسته‌ای عماد را تحریم کرد

آمریکا دانشمندان طرح هسته‌ای عماد را تحریم کرد

وزارت خارجه آمریکا در ادامه تروریسم اقتصادی و اقدامات یکجانبه علیه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، اسامی پنج دانشمند مرتبط با "طرح عماد" را که وزارت تجارت آمریکا تحت تحریم قرار داده بود، اعلام کرد.

دولت ترامپ که از هجدهم شهریور ۱۳۹۷ خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای ایران را اعلام کرد در همسویی با رژیم صهیونیستی و برخی متحدان منطقه‌ای به دنبال احیای پرونده فعالیت‌های گذشته هسته‌ای ایران است تا به این وسیله بتواند به هدف شوم خود یعنی بازگرداندن یا تمدید تحریم یا محدودیت‌های شورای امنیت علیه ایران دست یابد.

از این رو، در بیانیه روز چهارشنبه وزارت خارجه آمریکا ادعا شده است که سوالات مربوط به این طرح که به پرونده بسته نشده فعالیت های پیشین هسته‌ای ایران ارتباط دارد، همچنان باقی است.

در این بیانیه عارف بالی لاشک، سید محمد مهدی هادوی، کامران دانشجو، مهدی تهرانچی و علی مهدی‌پور عمرانی، پنج دانشمندی هستند که به دلیل فوق تحت تحریم قرار گرفته‌اند.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا ادعا شده است: لیست‌های جدید امروز وزارت تجارت بر اهمیت پاسخگویی کامل و صادقانه از ایران درباره فعالیت‌های گذشته مربوط به سلاح‌های هسته ای تاکید می کند.

این بیانیه افزوده است: سرپرست آژانس بین المللی انرژی اتمی در نوامبر ۲۰۱۹ گزارش داد که "این آژانس در حال تحقیق در مورد شناسایی ذرات اورانیم فرآوری شده شیمیایی در یک محل اعلام نشده در ایران است و اینکه "حضور ذرات هسته‌ای نشانگر وجود احتمالی مواد و فعالیت‌های هسته ای اعلام نشده در ایران است. " ایران باید کاملا با آژانس بین المللی انرژی اتمی و جامعه جهانی شفاف باشد.

مرکز فعالیت های تروریستی علیه مردم ایران در اظهاراتی تهدید آمیز و مداخله‌جویانه آورده است: افرادی که برای برنامه‌های حساس گسترش سلاح‌های هسته‌ای در ایران کار می کنند باید از خطرات مالی و اعمالی که در معرض آن قرار می‌گیرند، آگاه باشند. دانشمندان و متخصصان فنی ایران دو راه دارند: آنها می‌توانند از مهارتهای خود برای پیگیری کار بر روی پروژه هایی استفاده کنند که خطر اشاعه را در پی نداشته باشد یا اینکه می توانند برای سازمان‌های ایرانی کار کنند که فعالیت‌های حساس مربوط به سلاح‌های هسته‌ای را دنبال می کنند و با ریسک مالی و اعتباری این چنین کارها روبرو شوند.

وزارت خارجه دولت ترامپ که تنها با اتکا بر قوه قهریه، کشورهای جهان را وادار به عدم همکاری با ایران کرده است، مدعی شد: تشدید فعالیت‌های اخیر در چرخه سوخت هسته‌ای ایران  بر چالش جدی رژیم ایران برای صلح و امنیت بین المللی تاکید می کند. اکنون زمان آن رسیده است که جامعه جهانی در مقابل اخاذی هسته‌ای ایران کنار بیایند. اگر دنیا نگران رفتار ایران است، باید چگونگی رفتار ایران در صورت داشتن سلاح هسته‌ای را در نظر بگیرند.

ادعای ضد ایرانی جنگ طلب‌های واشنگتن درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران در شرایطی انجام می‌شود که آژانس بین المللی انرژی اتمی، پرونده گذشته هسته‌ای ایران را مختومه اعلام کرد.


خبرگزاری ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
آرژانتین3-1سوئیس؛ پایان رویای سوئیس ؛ آرژانتین با نبوغ آلوارز و مارتینز به نیمه نهایی رفت
اشعه UV و تهدید سلامت چشم؛ آب مروارید در کمین است
سومین تجاوز نظامی آمریکا به جنوب ایران؛پاسخ قاطع سپاه وانهدام پایگاه دشمن در اردن و بحرین
شبی که بلینگام تاریخ را نوشت؛ نروژ حذف شد، انگلیس در یک قدمی فینال
آرایش زیر ماسک خطر جوش و اگزما را افزایش می‌دهد
هشدار درباره آمپول‌های لاغری؛ راه ایمن کاهش وزن چیست؟
امید تازه برای بیماران کبدی؛ «مینی‌کبد» تزریقی جایگزین پیوند می‌شود؟
فیل‌ها واقعاً از موش می‌ترسند؟
هشدار روان‌پزشک درباره فرسودگی روانی؛ این خستگی را جدی بگیرید
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات