×
سیاسی
شناسه خبر : 45548
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/29 ساعت 14:10
رئیس‌جمهور: امیدوارم با تداوم همراهی مردم، شیوع کرونا سیر نزولی یابد

رئیس‌جمهور: امیدوارم با تداوم همراهی مردم، شیوع کرونا سیر نزولی یابد

رئیس‌جمهور در جلسه سران قوا با روسای برخی کمیته‌های اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا، با قدردانی از همراهی مردم در رعایت پروتکل‌ها و توصیه‌های بهداشتی به ویژه در خصوص ماندن در منزل و خودداری از سفر اظهار داشت: امیدوارم با ادامه همراهی مردم در آینده سیر شیوع ویروس کرونا به مرحله نزولی شدن نزدیک شود.

 به نقل از پایگاه خبری ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین  حسن روحانی روز پنجشنبه در این جلسه با اشاره به گزارش وزیر راه و شهرسازی درباره روند کاهشی جابه‌جایی و سفرهای مردم، ضمن تشکر و قدردانی از همراهی مردم به خاطر عمل به توصیه‌های انجام شده گفت: امیدوارم مردم به طور جدی‌تر و بیشتر به این توصیه عمل کنند.

رئیس جمهور اضافه کرد: همانگونه که متولیان امور بهداشتی کشور گفته‌اند اگر این روند و همراهی مردم همچنان در آینده ادامه پیدا کند می‌توانیم امیدوار باشیم که سیر شیوع  این بیماری به مرحله نزولی شدن نزدیک شود.

روحانی همچنین با اشاره به مباحث مطرح شده درباره مراکز پرجمعیت و تجمعی در استان‌های مختلف به وزیر کشور ماموریت داد همراه با استانداران، مراکز جمعیتی در استان‌های هدف را مورد بررسی قرار داده و به جز مراکز ضروری از جمله مراکز توزیع دارو،‌ مواد غذایی و سایر اقلام مورد نیاز و ضروری روزمره مردم، بقیه بازارها، پاساژها و مراکز تجاری که تراکم جمعیت ایجاد می شود را تا 15 فروردین تعطیل کند. 

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر رعایت توصیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به این وزارتخانه تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان بایستی برای کلیه فعالیتهای مردم از جمله آن دسته از کسب و کارها و مراکز تولیدی که باید فعال باشند پروتکل‌های ویژه بهداشتی را تهیه و ابلاغ کند.

روحانی همچنین با اشاره به اقدامات انجام گرفته از طرف کمیته اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی در دو بخش حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و کمک معیشتی به خانواده‌های آسیب‌دیده انجام شده است . در خصوص کسب و کارهای آسیب دیده مهلت سه ماهه‌ای برای پرداخت اقساط بانکی، بیمه به تامین اجتماعی و مالیات و نیز توقف سه ماهه اقدامات تنبیهی سیستم بانکی در زمینه چک‌های برگشتی در نظر گرفته شده است. 

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همچنین مصوباتی برای حمایت و کمک به رسته‌های اقتصادی آسیب‌دیده برای برگشت به شرایط عادی در نظر گرفته شده است.

روحانی گفت: همچنین در خصوص  اعطای بسته‌های حمایتی برای اقشار و خانواده‌هایی که عمدتا به علت عدم برخورداری از حقوق ثابت یا شغل معین در فضای کسب و کار شب عید دچار آسیب شده‌اند، نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.

رئیس جمهور در ادامه ضرورت توجه به آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: همه دستگاهها موظف هستند درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات انجام شده در خصوص مقابله با شیوع کرونا آموزش‌ها و اطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهند.

در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش مبسوطی از آخرین وضعیت و شرایط کشور در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا و تلاش شبانه روزی مراکز بهداشتی و درمانی در این راستا ارائه کرد.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اقلیم کردستان هرگز منشاء تهدید علیه ایران نخواهد بود
محمود عباس از توافق توقف جنگ در غزه استقبال کرد
محدودیت دوباره شبکه های اجتماعی در افغانستان
محکومیت 23 هزار میلیارد تومانی برای قاچاقچیان 2 تن طلا
عادی سازی مصرف مواد مخدر در سریال‌ها و شبکه‌های خانگی
ادامه حملات رژیم صهیونیستی در غزه با وجود توافق آتش‌بس
برگزاری آزمون سراسری کارشناسان رسمی دادگستری
ارسال پیامک به برندگان قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد+ لینک سامانه
شب به یادماندنی هوشنگ مرادی در کرمان
نامزدهای نوبل ادبیات 2025 معرفی شدند
منطق «پهلوان پنبه »وحید
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(96) « بندرگز»
20 رقیب هادی چوپان در مسترالمپیا 2025 + چوپان و تابانی دو مدعی اصلی قهرمانی
انحراف مرگبار مینی‌بوس در محور آبادان–ماهشهر با 14مصدوم
حماس: 2 هزار اسیر فلسطینی در توافق جدید آزاد می‌شوند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 17 مهر1404+ جدول
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
شهادت پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با اشرار
عدالت در مسیر ناتمام؛ کدام استان‌ها هنوز گرفتار شکاف درآمدی‌اند؟
تنظیم نگرش‌ها پس از جنگ 12 روزه
لالیگا در میامی آمریکا !
کاهش نرخ بهره آمریکا و تنش‌های جهانی
بازتاب سخنان عراقچی در رسانه های غربی
بحران پنهان در قلب شهر
تجلیل از ایرج افشار در صدمین سال تولدش
بیانیه‌ای در تعارض با واقعیت‌های تاریخی و اصول حقوق بین‌الملل
حماس: توافق باید با نظارت و تضمین واقعی اجرا شود
رهبر انصارالله: اسرائیل با وجود حمایت جهانی در برابر غزه تسلیم شد
سفر قریب‌الوقوع ترامپ به خاورمیانه پس از توافق صلح غزه
10 هزار کشته در سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد
پیام رهبر انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز
اعتراف رسانه اسرائیلی: پس از دو سال جنگ، حماس شکست نخورد
جامعه‌شناسان، مشاوران صادق برای سیاست‌گذاری واقع‌گرایانه
لاوروف: طرح ترامپ باید برای فلسطینی‌ها قابل قبول باشد
ترامپ: توافق تاریخی میان حماس و اسرائیل امضا شد
توافق بر سر مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه
برنامه پخش رقابت های مهم ورزشی امروز پنجشنبه 17 مهر
وضعیت آب و هوا امروز 17 مهر + وضعیت استانها
تصویب ممنوعیت تجارت سلاح با رژیم صهیونیستی در پارلمان اسپانیا
آمریکا 15 شرکت چینی را تحریم کرد
پروژه ملی «جی‌نف» رکن تحقق حکمرانی دیجیتال
کمبود نیرو در مرکز کنترل ترافیک هوایی فرودگاه نیوآرک آمریکا
غرب آسیا و ایران گرفتار تشدید خشکسالی و توفان
وقتی تجدیدپذیرها جای سوخت‌های فسیلی را می گیرند
صلح نوبل برای ترامپ؛ شاید وقتی دیگر
دستیار هوش مصنوعی وارد وزارت‌خانه‌ها می شود
رونالدو اولین بازیکن میلیاردر فوتبال جهان شد
اردوغان:حملات اسرائیل بزرگترین مانع راه صلح است
اساتید جوان ایرانی بورس تحصیلی چین دریافت می‌کنند
پهلو گرفتن کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل
X
آگهی تبلیغاتی