×
سیاسی
شناسه خبر : 45515
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/29 ساعت 08:32
وعده آمریکا به سازمان بهداشت جهانی برای لغو تحریم‌های ایران

وعده آمریکا به سازمان بهداشت جهانی برای لغو تحریم‌های ایران

شبکه تلویزیونی "المیادین" لبنان چهارشنبه شب مدعی شد که آمریکا به سازمان بهداشت جهانی وعده داده است که تحریم‌های ایران را لغو می‌کند.

"تدروس آدهانوم" رییس سازمان بهداشت جهانی در گفت وگو با شبکه خبری المیادین و در پاسخ به این سؤال که سازمان بهداشت جهانی در کاهش تبعات تحریم‌های آمریکا علیه ایران در شرایط بهداشتی کنونی و شیوع ویروس کرونا چه نقشی را ایفا خواهد کرد، گفت که وی روز سه‌شنبه با [مایک پمپئو] وزیر امور خارجه آمریکا در این رابطه تلفنی گفت وگو و به وی بر نیاز ایران به حمایت در مقابله با ویروس کرونا تاکید کرده است.
دبیرکل سازمان بهداشت جهانی اظهار کرد: آمریکا نیز با تعلیق برخی از تحریم‌ها علیه ایران به خصوص در حوزه بانکی در شرایط فوق العاده و اضطراری موافقت کرده است.
آدهانوم همچنین از کشورهایی که برای مقابله با ویروس کرونا، اقدام به انتقال تجهیزات پزشکی به ایران، کرده‌اند، قدردانی و تشکر کرد.
در همین رابطه، «مایک رایان» عضو کمیته امور اضطراری سازمان بهداشت جهانی به المیادین گفت که «این سازمان به صورت دائمی به همکاری‌اش با ایران ادامه می‌دهد.
این مقام سازمان بهداشت جهانی افزود: تمام کشورها باید از سیاسی کردن بحران کرونا که جهان با آن درگیر است، خودداری کنند.
رایان گفت که سازمان بهداشت جهانی به کار خود برای آزادسازی منابع و تامین نیازهای اضطراری و ضروری برای ایران و ایجاد ضمانت به شرکت‌ها برای همکاری در این زمینه بدون نگرانی از عواقب آن ادامه داده است.
ساعاتی پیش نیز "برنی سندرز" نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، با توجه به شیوع ویروس کرونا خواستار لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد.  
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در هفته گذشته در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد بر توجه نکردن جامعه جهانی به تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه ایران و رفع تحریم‌ها تأکید کرد.  

ظریف در پیامی توئیتری نوشته بود: در نامه‌ به دبیرکل سازمان ملل متحد، از این نهاد جهانی و دولت‌های عضو خواسته‌ام که به تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه کشور من توجه نکنند.  
وزیر امور خارجه ایران همچنین از درخواست بانک مرکزی ایران از صندوق بین المللی پول برای کمک به مبارزه با کرونا از طریق بکارگیری «ابزار سریع مالی» خبر داده بود.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
براساس تازه ترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان به کووید-۱۹، ۲۰۰ هزار و ۶۸۰  نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده و ۸ هزار و ۹۲ نفر براثر این بیماری جان باخته‌اند.


خبرگزاری ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تسهیل ارسال 24 هزار کامیون کمک به غزه
آلمان حمایت خود را از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا اعلام کرد
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
نوراینفو / کدام غذاها در روزها آلوده کمک می‌کند راحت نفس بکشیم ؟
افزایش شیوع آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته
سریال‌های تازه تلویزیون با بازگشت مهران مدیری و سعید آقاخانی
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
دو فرمانده فلسطینی در نبرد با نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند
حباب سکه طی هفته اخیر روند کاهشی را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی