×
سیاسی
شناسه خبر : 45435
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/28 ساعت 09:23

انتخابات دموکرات‌ها| بایدن در هر 3 ایالت پیروز شد

نتایج انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها حاکی از آن است که «جو بایدن» با پیروزی در سه ایالت «فلوریدا»، «آریزونا» و «ایلینوی»، 227 موکل انتخاباتی کسب کرده فاصله خود را با «برنی سندرز» افزایش داده است.

روز گذشته (سه‌شنبه ۱۷ مارس، ۲۷ اسفندماه)، انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در سه ایالت «آریزونا»، «فلوریدا» و «ایلینوی» برگزار شد و علیرغم آنکه قرار بود این انتخابات درون حزبی در ایالت «اوهایو» نیز برگزار شود، «مایک دیواین» فرماندار این ایالت اواخر دوشنبه شب هفته جاری در پیامی توییتری اعلام کرد که انتخابات درون حزبی این ایالت به واسطه جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس «کرونا»، لغو خواهد شد.

نتایج این انتخابات حاکی از آن است که «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیس‌جمهور با کسب ۲۲۷ موکل انتخاباتی جدید در سه ایالت فلوریدا، آریزونا و ایلینوی پیروز شد و «برنی سندرز» با کسب ۸۱ موکل انتخاباتی جدید در جایگاه دوم این رقابت‌ها قرار گرفت.

تا به امروز، انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در ۲۷ ایالت «آیووا»، «نیوهمپشایر»، «نووادا»، «کارولینای جنوبی»، «آلاباما»، «آرکانزاس»، «کالیفرنیا»، «کلرادو»، «مین»، «ماساچوست»، «مینه‌سوتا»، «کارولینای شمالی»، «اوکلاهما»، «تنسی»، «تگزاس»، «ورمونت»، «ویرجینیا»، «یوتا»، «آیداهو»، «میشیگان»، «می‌سی‌سی‌پی»، «میسوری»، «داکوتای شمالی»، «واشنگتن»، «آریزونا» و «ایلینوی» و «فلوریدا» برگزار شده است.

«پیت بوته‌جج» در ایالت آیووا به پیروزی دست یافت و سندرز پیروز ایالت نیوهمپشایر و نووادا شد و بایدن در این سه ایالت عملکرد ضعیفی داشت و پس از آن ورق به نفع معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا برگشت و موفق شد علیرغم شروع ضعیف خود، پیشتاز شود و هم‌اکنون در مجموع با کسب ۱۱۴۷ موکل انتخاباتی، صدرنشین نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شده است و سندرز با کسب مجموع ۸۶۱ موکل انتخاباتی جایگاه دوم رقابت‌های دموکرات‌ها را به خود تخصیص داده است.

بنا به گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس»، تاکنون مجموع دو هزار و ۱۷۶ موکل انتخاباتی اعلام شده است که بایدن یکهزار و ۱۴۷ موکل انتخاباتی را از آن خود کرده است و هر نامزد برای پیروزی نهایی در کارزار مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا به ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی نیاز دارد.

آریزونا 

با شمارش ۷۰ درصد از آراء انتخابات درون حزبی در ایالت «آریزونا»، «جو بایدن» با کسب ۴۲ درصد آراء و ۲۶ موکل انتخاباتی از مجموع ۶۷ موکل انتخاباتی این ایالت، جایگاه نخست رقابت‌های دموکرات‌ها در این ایالت را به خود اختصاص داد. برنی سندرز نیز با کسب ۳۰ درصد از آراء انتخاباتی و ۲۲ موکل انتخاباتی در جایگاه دوم این ایالت قرار گرفت.

فلوریدا

با شمارش 94 درصد از آراء انتخابات درون حزبی ایالت «فلوریدا» با مجموع 219 موکل انتخاباتی، «جو بایدن» با کسب 62 درصد آراء و 137 موکل انتخاباتی در جایگاه نخست قرار گرفت و «برنی سندرز» نیز با کسب 23 درصد از آراء انتخاباتی و 32 موکل انتخاباتی جایگاه دوم رقابت‌ها را به خود تخصیص داد.

ایلینوی

با شمارش 95 درصد از آراء انتخابات درون حزبی آمریکا در ایالت «ایلینوی»، بایدن با کسب ۵۹.۵ درصد از آراء و ۹۳ موکل انتخاباتی از مجموع ۱۵۵ موکل انتخاباتی این ایالت، پیروز شد و سندرز با کسب ۳۶.۱ درصد از آراء و ۴۶ موکل انتخاباتی، جایگاه دوم را به دست آورد.

اوهایو

در حالی که قرار بود طبق برنامه قبلی امروز سه شنبه انتخابات مقدماتی و درون حزبی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در ایالت «اوهایو» برگزار شود، این انتخابات به علت ترس از شیوع ویروس کرونا لغو و به زمان دیگری موکول شد.

فرماندار جمهوری‌خواه ایالت اوهایو اواخر وقت شامگاه دوشنبه (به وقت محلی) اعلام کرد، در نتیجه شیوع ویروس کرونا انتخابات مقدماتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در این ایالت برگزار نخواهد شد و به زمان دیگری موکول می‌شود.

مرحله بعدی رقابت‌های انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها قرار بود در تاریخ ۲۴ ماه مارس (پنجم فروردین ماه) در ایالت «جورجیا» با مجموع ۱۰۵ موکل انتخاباتی برگزار شود اما مقام‌های این ایالت نیز از بیم شیوع ویروس مرگبار «کووید-۱۹»، انتخابات مقدماتی را به تعویق انداخته و به زمان دیگری موکول کرده اند.

تسریع شیوع ویروس کرونا در آمریکا، موجی از نگرانی را در میان مردم و مقام‌های این کشور به همراه داشته است و بسیاری از رخدادهای سیاسی به ویژه رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را نیز تحت الشعاع قرار داده است. 

شیوع این ویروس ناشناخته در حالی در ایالات متحده آمریکا به یک مسئله بسیار جدی تبدیل شده است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که پیش از این تلاش می‌کرد تا این ویروس را کم اهمیت جلوه دهد، روز دوشنبه هفته جاری اذعان کرد کشورش ممکن است بابت شیوع کرونا وارد رکود شود.

رئیس‌جمهور آمریکا که قبلاً نگرانی‌های متخصصان از شیوع کرونا را «فریبکاری دموکرات‌ها» خوانده بود در ادامه گفت تمرکزش بیشتر بر مبارزه با کرونا است تا اقتصاد. (جزئیات بیشتر)

از طرف دیگر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا سه شنبه شب به وقت تهران از ابتلای برخی کارکنان خود به ویروس مهلک کرونا خبر داد و گفت که  آزمایش کرونای تعدادی از اعضای این وزارتخانه در اقصی نقاط جهان مثبت بوده است.

شبکه خبری «سی ان ان» با استناد به آمار مسئولان امور بهداشت و درمان در ایالت‌های مختلف گزارش کرد که شمار افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در این کشور جان باخته‌اند به ۱۰۰ نفر رسیده است. 

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود. 


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آیفون ایر از سیم‌کارت فیزیکی پشتیبانی نمی کند
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
X
آگهی تبلیغاتی