×
سیاسی
شناسه خبر : 45385
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/12/27 ساعت 13:08
کرونای ما و کرونای آنها!

نورنیوز بررسی کرد؛

کرونای ما و کرونای آنها!

مردم مقاوم ایران که مظلومانه تحت تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا قرار دارند بالاجبار باید علاوه بر مبارزه با کرونا در دو جبهه «تحریم» و «جنگ روانی» که هدفش افزایش «فشار حداکثری» است نیز مبارزه کنند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: حدود یک ماه است که کشور عزیزمان مانند بیش از 140 کشور جهان درگیر شیوع ویروس «کووید ۱۹» یا همان کرونا شده و همه ظرفیت‌های کشور را درگیر برنامه‌های مقابله‌ای و درمانی کرده است.

همه کشورهایی که به نوعی درگیر شیوع این ویروس شده‌اند، با بسیج امکانات و ظرفیت‌ها، انرژی خود را بر مبارزه با این بیماری متمرکز کرده‌اند. مبارزه با این ویروس اما در جامعه ایرانی تفاوت‌های معنی‌داری با سایر کشورها دارد.

مردم مقاوم ایران که مظلومانه تحت تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا قرار دارند بالاجبار باید علاوه بر مبارزه با کرونا در دو جبهه «تحریم» و «جنگ روانی» که هدفش افزایش «فشار حداکثری» است نیز مبارزه کنند.

ملت ایران پس از پشت سر گذاشتن سالی سخت، در حالی پا به ماه پایانی سال گذاشت که دشمنانش در قالب راهبرد «فشار حداکثری»، هر چه در توان داشتند اعم از تحریم، تعرض نظامی، ترور، فشارهای بین المللی و... برای شکستن اراده و مقاومت مثال زدنی آنان به کار گرفتند.

مهمترین بخش از پازل فشار حداکثری به زعم طراحان خبیث آن، چیزی نبود جز عملیات نرم روانی در بستر «جنگ ادراکی» گسترده برای ایجاد «خستگی اجتماعی» و «فروپاشی ذهنی» تا از این رهگذر، با تقویت یأس و ناامیدی، ملت مقاوم ایران را مجبور به تسلیم در برابر زیاده‌خواهی‌های آنان کند.

دشمنان ملت ایران در ادامه این جنگ نابرابر، شیوع کرونا را فرصت خوبی یافتند تا به خیال خود ضربات آخر را بر پیکر جامعه مقاوم ایرانی وارد آورند، غافل از اینکه «خدا» بزرگتر است.

مروری هرچند محدود و گذرا بر موضوعاتی که رسانه‌های معاند در طول یک ماه گذشته بر آن متمرکز بودند حقایق بسیاری را مکشوف خواهد کرد:

ــ ابتلای دکتر ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت را تمسخر ‌کردند، اما وزیر بهداشت بریتانیا به اذعان خودش در ردیف اولین بیماران مبتلا به کرونا بود!

ــ ابتلای ۴ نماینده مجلس به کرونا را دستاویز لجن‌پراکنی کردند، اما ۱۰ نفر از نمایندگان پارلمان فرانسه به کووید ۱۹ مبتلا شدند!

ــ کمبود ماسک و ژل ضدعفونی در‌ ایران در میانه بحران را فاجعه نشان دادند، اما پیش از شیوع کرونا ماسک و مواد ضدعفونی در ‌آمریکا و اروپا نایاب شد!

ــ فشار آوردند تا مرزهای ایران بسته شود، اما حالا هم آمریکا و هم اروپا مرزهایشان را به روی سایر کشورها بسته‌اند!

ــ فوت چند شخصیت سیاسی ایرانی را حاکی از بحران کرونا در ایران دانستند، اما همسر جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، وزیر دفاع آمریکا و معاونش هم کرونا گرفتند و مانند نخست وزیر کانادا قرنطینه شدند!

ــ به دروغ علمای قم را مانع اجرای دستورات بهداشتی معرفی کردند، اما تصاویر کشیش‌های آمریکایی که مردم را به دست دادن با یکدیگر تشویق می‌کنند بیرون آمد!

ــ آدم اجیر کردند که از لیسیدن ضریح مطهر حضرت معصومه(س) فیلم منتشر کند، اما فیلم خبرنگار سوئیسی در حین لیسیدن کف خیابان منتشر شد!

ــ گفتند ایرانی‌ها در خرافات غوطه‌ور هستند، اما فیلم کشیش مسیحی که از پشت تلویزیون ادعای شفا دادن می‌کرد منتشر شد!

ــ مردم ایران را هوچی معرفی کردند، اما صدها فریم عکس از دعوا بر سر دستمال توالت در جوامع غربی منتشر شد تا جایی که پیشنهاد استفاده از آفتابه به مردمشان دادند!

ــ گفتند ایرانی‌ها عاجز از مقابله با کرونا، دست به دعا شده‌اند، اما عکس دعای دسته‌جمعی دولت ترامپ در کاخ سفید بیرون زد! و موارد بسیاری دیگر از این دست...

بدون شک اگر کسری از تحریم‌های ۴۰ ساله و همه جانبه‌ای که علیه جمهوری اسلامی اعمال شده به همراه حجم گسترده عملیات روانی علیه افکار عمومی ایرانیان در اروپا و آمریکا اعمال شده بود، در هفته اول شیوع کرونا ساختار سیاسی و اقتصادی این کشورها دچار فروپاشی می‌شد، در حالی که ایران تا همین‌جا، کار‌ی کرده که کشورهای به اصطلاح پیشرفته اروپایی و آمریکایی به اذعان سازمان جهانی بهداشت توانش را ندارند.

این‌ها همه، واقعیت‌هایی است که تاکنون در قالب سناریوهای «جنگ ادراکی» علیه مردم ایران انجام شده و همچنان ادامه دارد.

مقایسه کنش‌ها و واکنش‌های کشورها و مردم در سراسر جهان که اکنون بدون درگیر بودن با تحریم و فشارهای رسانه‌ای و روانی تنها در معرض آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا قرار گرفته‌اند به روشنی نشان می‌دهد که حقایق مربوط به ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی و توانمندی‌های مدیریتی در ایران با سایر کشورهای مدعی به گونه دیگری است.

آن چیزی که جامعه ایران را مقاوم و پیشرو کرده، اعتماد به‌نفس، فرهنگ غنی، اعتقادات و باورهای عمیق دینی و انسانی است. روحیه ایثار و از خودگذشتگی مردم، چه پزشکان و چه اقشار دیگر که به کمک دولت و هم‌وطنانشان آمدند، همان چیزی است که در جوامع شکل گرفته بر اساس اومانیسم و مادیات جایی ندارد.

در هیچ جای دنیا از کمک گروه‌های جهادی و نیروهای خودجوش بسیج مردمی به دولت برای رفع این بحران خبری نیست و حتی در آمریکا برای خرید سلاح از ترس اغتشاشات حاصل از کرونا نیز صف‌های طولانی ایجاد شده است.

در ایران اما؛ کافی است سری به تولیدی‌هایی بزنید که نذر کرده‌اند ماسک تولید کنند و رایگان بین مردم پخش کنند یا شب‌ها در تمام شهرها و محله‌های این دیار پهناور، خلوص و مجاهده نیروهای بی‌ادعای بسیج را که اقدام به ضدعفونی کوی و برزن می‌کنند به مشاهده بنشینید.

هدف جنگ ادراکی دشمن اما چیز دیگری است. آنها می‌خواهند جامعه ایرانی را با استفاده از انواع اخبار، آمارهای ساختگی، طنز و... تحقیر، مأیوس و از درون تهی کنند. ایجاد فضای بی‌اعتمادی میان مردم و حاکمیت و القاء ناکارآمدی حکومت از محورهای اصلی است که در مرکز برنامه‎های جنگ ادراکی علیه ما بوده و هست.

مقایسه خارجی‌ها (اروپایی، آمریکایی و...) با ایرانی‌ها و تلاش برای اثبات این گزاره دروغ که آنها و مسئولینشان افرادی صادق، پاکدست، با وجدان، با فرهنگ، انسان دوست و... هستند و ما در نقطه مقابل آن قرار داریم، شگرد اصلی انگاره‌های این جنگ ادراکی است.

شاید بتوان این‌گونه گفت که کرونا با همه مشکلات و ناملایماتش برکاتی را نیز برای مردم ایران به‌دنبال داشته و آن افشای ابعاد دروغ‌پردازی‌های زهرآگین رسانه‌های وابسته به نظام سلطه بوده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
کی‌یف: نیروهای کره شمالی از پهپادها برای ماموریت‌های شناسایی در اوکراین استفاده می‌کنند
وزیر خارجه ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت روز 26 مهر خاتمه می‌یابد
تصادف در جاده سیپدان شیراز + آمار کشته‌ها و مصدومین
اوشاکوف: گفت و گوی پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین بود
درخواست کمک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برگشت اجساد اسیران اسرائیلی
رعایت نرخ مصوب مرغ الزامی است
جایزه بهترین داور، بهترین بازیکن فوتسال و بهترین مربی زنان به ایرانی‌ها رسید
پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت سردار افشار
حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
واکنش دفتر سیاسی انصارالله به شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن
ایران و پاکستان نیازمند یک استراتژی جامع در راستای گسترش همکاری‌ها هستند
تیم ملی فوتسال مردان هم برابر روسیه مساوی کرد + دیدار بعدی
ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
گفت و گو مقام‌های نظامی سازمان ملل و سه کشور درباره لبنان
ادامه جنگ اوکراین پیامد مستقیم حمایت تسلیحاتی غرب از کی‌یف است
پزشکیان عازم تهران شد
برندگان مسابقه جهانی عکاسی حیات وحش
ترامپ: گفت‌وگو با پوتین بسیار سازنده بود؛ در مجارستان با یکدیگر دیدار خواهیم کرد
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند
گسترش همکاری‌های ایران و مصر در حوزه‌های پزشکی، سلامت و دارو
دیدار نماینده فلسطین با وزیر امور خارجه
سانحه واژگونی خودرو در کمربندی تفت +آمار مصدومین
انسداد کامل اتوبان شهید همت از ساعت 23 امشب
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت سردار افشار
ماچادو: ونزوئلا بزرگترین فرصت سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی است
حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی شرق اوکراین
معاون نیروی زمینی سپاه: توسعه تاکتیک‌های نوین جزء برنامه‌های اصلی ما می‌باشد
رییس‌جمهور: دولت اهتمام ویژه‌ای به حل چالش کشاورزان اصفهان دارد
تلاش زلنسکی برای متقاعد کردن ترامپ جهت ارسال سلاح به اوکراین
جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیچ کشوری نیست
رکوردشکنی پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان با چاشنی طلا +فیلم
تقدیم پیام رهبر انقلاب از سوی لاریجانی به پوتین
آتش‌سوزی هولناک و گسترده در کارگاه مبل‌سازی محله مرتضی‌گرد +جزئیات آتش سوزی
وزارت دفاع انگلیس: سرعت پیشروی روسیه در اوکراین به نصف کاهش یافت
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
القسام: نام شهید الغماری در صفحات افتخار تاریخ ثبت خواهد شد
عملکرد درخشان امیرعلی احمدلو در مسابقات بدمینتون جوانان جهان 2025
جان مادر باردار 27 ساله توسط اورژانس هوایی نجات یافت
X
آگهی تبلیغاتی