×
سیاسی
شناسه خبر : 45334
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/12/26 ساعت 17:28
بازگشت سندرز «ماموریت غیرممکن» می‌شود؟

بازگشت سندرز «ماموریت غیرممکن» می‌شود؟

مبارزات مقدماتی نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا فردا سه‌شنبه در 4 ایالت «فلوریدا، ایلینوی، اوهایو و آریزونا» برگزار می‌شود و کار سندرز برای بازگشت به‌عنوان نامزد پیشتاز، سخت به‌نظر می‌‎رسد.

در حالی که سه نامزد در مبارزات درون حزبی دموکرات انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) آمریکا باقی مانده‌اند، قرار است نامزدها در انتخابات همزمان چهار ایالت شانس خودشان را برای تغییر معادلات امتحان کنند. در حال حاضر «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دولت «باراک اوباما» نامزد پیشتاز دموکرات‌ها است و «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و «تولسی گابارد» نماینده ایالت هاوایی در مجلس نمایندگان آمریکا هم در رقابت برای نامزدی این حزب برای رقابت با «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری قرار دارند.

بایدن در هفته‌های اخیر توانسته موقعیت خود به عنوان نامزد پیشتاز را تحکیم کند و در حال حاضر نظر ۸۸۵ موکل انتخاباتی را به خود جلب کند. سندرز که در تلاش برای عقب راندن بایدن از جایگاه نخست نامزدهای دموکرات است، رای ۷۳۲ موکل انتخاباتی را کسب کرده است. گابارد هم با کسب ۲ موکل انتخاباتی، عملا شانسی برای پیروزی در انتخابات مقدماتی ندارد. هر نامزد برای پیروزی نهایی در کارزار مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا به ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی نیاز دارد. در آستانه انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها در فلوریدا، ایلینوی، اوهایو و آریزونا، رسانه‌های آمریکایی با استناد به نظرسنجی‌ها از شانس بالای بایدن برای پیروزی خبر می‌دهند.

تولسی گابارد، سندرز و بایدن پیشتازی بایدن در نظرسنجی‌ها طبق گزارش «نیویورک پُست»، بایدن در نظرسنجی موسسه «گراویس مارکتینگ» (Gravis Marketing) در ایالت فلوریدا با اختلافی ۳۸ درصدی پیشتاز است. طبق این نظرسنجی، معاون باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق آمریکا در فلوریدا با کسب ۶۵ درصد از سندرز که ۲۷ درصد کسب کرده، جلو افتاده است. نظرسنجی موسسه معتبر «مانموث» در ایالت آریزونا هم از پیشتازی بایدن حکایت دارد. نامزد پیشتاز دموکرات‌ها ۵۱، سندرز ۳۱ و گابارد ۱ درصد کسب کرده است. پایگاه «فایو تِرتی اِیت»(five thirty eight) وابسته به شبکه «اِی‌بی‌سی نیوز» هم که در آمریکا به انجام نظرسنجی‌های مختلف و ارائه مدل‌های تحلیلی درباره انتخابات می‌پردازد، در آستانه انتخابات فردا گزارشی منتشر کرده است.

در این گزارش آمده است: «از نظر مدل (تحلیلی-آماری) ما جو بایدن به احتمال بیش از ۹۹ درصد شانس کسب اکثریت موکلان انتخاباتی را دارد». سهمیه ۴ ایالت از منظر تعداد موکلان انتخاباتی رقابت بایدن، سندرز و گابارد در ایالت فلوریدا برای کسب ۲۱۹ موکل انتخاباتی است. سهمیه ایلینوی ۱۵۵، اوهایو ۱۳۶ و آریزونا ۶۷ موکل انتخاباتی است. در صورت تحقق پیش‌بینی نظرسنجی‌ها درباره پیروزی بایدن در انتخابات این ۴ ایالت، او می‌تواند موقعیت برتر خود در تعداد موکلان انتخاباتی را به سطحی برساند که کار سندرز برای پیروزی در مبارزات درون حزبی را به یک ماموریت غیر ممکن تبدیل کند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت واردن
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
هرمزگان به جمع استان‌های برگزارکننده آزمون نهایی پیوست