×
فرهنگی
شناسه خبر : 45187
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/25 ساعت 11:20
دنبال بازدارندگی مقابل ایران هستیم نه جنگ

مقام آمریکایی:

دنبال بازدارندگی مقابل ایران هستیم نه جنگ

یک روز پس از آنکه یک عضو ارشد سنای آمریکا گفت، ترامپ باید اذعان کند که در بازدارندگی مقابل ایران شکست خورده، العربیه به نقل از یک مقام دولت ترامپ نوشت، آمریکا دنبال بازدارندگی ایران است نه دنبال جنگ. شبکه «العربیه» سعودی به نقل از یک مقام در دولت آمریکا..

 شبکه «العربیه» سعودی به نقل از یک مقام در دولت آمریکا مدعی شد که واشنگتن «دنبال جنگ نیست» و صرفاً درصدد ایجاد بازدارندگی مقابل ایران است. 

العربیه در گزارشی با تیتر «واشنگتن: دنبال جنگ با ایران نیستیم بلکه خواستار بازدارندگی قاطعانه‌ایم»، به نقل از یک «مسئول دولت آمریکا» که نامش را فاش نکرد نوشت، «ایران بزرگ‌ترین تهدید امنیت ملی [آمریکا] است».

العربیه با دستاویز قرار دادن این جمله، نوشت: شاید این اعلام به تنهایی کافی باشد تا دیدگاه دولت دونالد ترامپ به ایران را نشان بدهد. واشنگتن تهران را نه فقط برای همسایگان (ایران)، بلکه برای امنیت ملی آمریکا از جمله شهروندان و سربازان آمریکا در خاورمیانه، خطر قلمداد می‌کند... آمریکا تلاش زیادی برای مقابله با این تهدید کرده و می‌کند. یکی از این تلاش‌ها، استقرار نیروهای زیاد در منطقه خاورمیانه است. آمریکا حدود ۹۰ هزار سرباز در دریا و خشکی [منطقه] دارد.

این مسئول ناشناس در دولت آمریکا به العربیه گفت، «ما به وضوح می‌بینیم که قدرت آمریکا چه نظامی چه اقتصادی‌اش، بهترین بازدارنده مقابل ایران است». او همچنین گفته، «دنبال استفاده از قدرت نظامی نیستیم. این چیزی است که رئیس جمهور بارها آن را تکرار کرده است». 

این ادعا پس از آن مطرح شده که «رابرت منندز»، عضو ارشد کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا، جمعه (۲۳ اسفند) از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور خواست اعتراف کند سیاستش برای ایجاد بازدارندگی در برابر ایران شکست خورده است.

العربیه در ادامه به نقل از این مسئول نوشت، تجمیع نیروهای آمریکایی در منطقه صرفا نمایش پوچ نیست بلکه بخشی از طرح دولت آمریکا برای اعمال فشار بر ایران برای تغییر رفتارش است و این فشار شامل اقدامات دیپلماتیک و تحریم اقتصادی هم می‌شود. 

العربیه در ادامه نوشت، دولت آمریکا بدون شک برای تحقق این هدف با موانع روشنی روبه‌روست؛ اول ماهیت نظام ایران و دوم، چون سال‌ها گذشته و... اولین بار است که آمریکا تلاش می‌کند «مشکل ایران»‌ را حل کند، نیازمند همبستگی جهانی است. العربیه در حالی از «اولین بار»‌ سخن می‌گوید که آمریکا در چهار دهه اخیر از هیچ اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران فروگذار نکرده است؛ از تلاش برای کودتا، ترورهای ابتدای انقلاب، جنگ و تحریم اقتصادی.

این مسئول آمریکایی در این خصوص به العربیه گفته است که «شرکای بین‌المللی باید به ما ملحق و به توافقی با ایران برسند». به نوشته العربیه، مقصود او، چین، روسیه است و از نظر او کشورهای آلمان و فرانسه و انگلیس در ماه‌های گذشته تحول روشنی را در موضع سیاسی خود علیه ایران نشان داده‌اند اما پکن و مسکو هنوز از موضع آمریکا خیلی دور هستند چرا که روسیه در خاورمیانه از نزدیک با ایران همکاری می‌کند بخصوص در سوریه. 

به نوشته العربیه، روزهای گذشته تنش میان آمریکا و ایران افزایش یافت. ژنرال کنث مکنزی پنجشنبه گذشته شلیک موشک به پایگاهی در عراق را که نظامیان آمریکایی در آن حضور داشتند،‌ بر عهده ایران دانسته بود.

آمریکا در حالی ایران را متهم کرد که گروه‌های سیاسی عراق از ضرورت خروج نظامیان آمریکایی از کشورشان سخن می‌گویند. پارلمان عراق یکشنبه ۱۵ دی ماه ۱۳۹۸ دو روز بعد از اقدام تروریستی آمریکا که در آن سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رساند، طرحی تصویب کرد که دولت عراق را ملزم می‌کند که از آمریکا بخواهد نظامیانش را از عراق خارج کند. 


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
X
آگهی تبلیغاتی