×
فرهنگی
شناسه خبر : 45179
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/25 ساعت 09:44
بازداشت دخترعموی «محمد بن سلمان» به دستور وی

بازداشت دخترعموی «محمد بن سلمان» به دستور وی

گزارشی که بتازگی منتشر شده، نشان می‌دهد بازداشت‌های خاندان پادشاهی عربستان سعودی به دستور «محمد بن سلمان» ولی‌عهد تنها شامل مردان نیست بلکه یکی از دخترعموهای وی نیز حدود یک سال است که در زندان «الحائر» زندانی است.

رسانه‌ها شنبه هفته گذشته (دوازدهم اسفند) از بازداشت دو شاهزاده سعودی به نام‌های «احمد بن عبدالعزیز» برادر «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی و «محمد بن نایف» برادرزاده سلمان خبر دادند و همین موضوع باعث شد تحلیل‌ها درباره علت این اقدامات «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی به صدر رسانه‌ها بازگردد.

در همین زمینه روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» به نقل از روزنامه اسپانیایی «ای بی سی» اعلام کرد، بن سلمان در فوریه ۲۰۱۹ دخترعموی خود «بسمه بنت سعود بن عبدالعزیز» را که قصد سفر درمانی به سوئیس داشته، بازداشت کرده است.

بر اساس این گزارش، بسمه به دستور محمد بن سلمان بیش از یک سال است که در زندان «الحائر» در خارج از ریاض زندانی است.

روزنامه مذکور در ادامه افزود: همه چیز در ۲۸ فوریه سال گذشته رخ داد، زمانی که بسمه بنت سعودی قراردادی ۸۰ هزار دلار با شرکت هوایی «رِد استار» برای رفتن به سوئیس با هدف درمان بست و به نظر می‌رسد وی مجوز سفر به همراه خانواده‌اش را گرفته بود اما در نهایت امر، هواپیما از زمین بلند نشد.

بر اساس این گزارش و فیلمی که به همراه آن منتشر شده، نه نفر در منزل بسمه در شهر جده منتظر وی بودند؛ برخی از آنها متوجه دوربین‌های مداربسته می‌‎شوند و آن را می‌پوشانند تا چیزی مشخص نباشد. بسمه پس از آنکه به همراه دو دخترش به خانه بازمی‌گردد، بازداشت می‌شود.

روزنامه مذکور به نقل از منبعی نزدیک به بسمه نوشت، افرادی که در منزل بسمه منتظر او بودند، گفتند که ولی‌عهد می‌خواهد با وی حرف بزند اما بسمه در همان لحظه فهمیده که بن سلمان را نخواهد دید بلکه بازداشت شده است.

بسمه از آن زمان تا کنون هفته‌ای یکبار اجازه صحبت تلفنی با خانواده را دارد و خانواده وی نمی‌دانند بازداشت او تا کی طول خواهد کشید بویژه اینکه وضعیت جسمی بسمه نیز رو به وخامت است.

در پایان این گزارش آمده، بسمه بن سعود به مقالات خود در اروپا درباره وضعیت زن در عربستان سعودی و اصلاحات سیاسی معروف است، وی در سال ۲۰۱۶ با وساطت ولی‌عهد وقت «محمد بن نایف» به عربستان بازگشت و از ملک سلمان بازگرداندن اراضی گسترده در ملکیت پدرش «سعود بن عبدالعزیز» در طائف و نیز حساب بانکی در سوئیس به ارزش یک میلیارد دلار را مطالبه کرد.

محمد بن سلمان پسرعموی خود یعنی محمد بن نایف را از ولی‌عهدی به زیر کشید وتعدادی از شاهزادگان را بازداشت کرد و این بازداشت شامل حال بسمه نیز شد، کسی که گمان می‌رود تنها زن بازداشت‌شده در میان مردان خاندان پادشاهی باشد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرتودرمانی به تسکین درد آرتروز زانو کمک می کند
نشانه‌های اولیه سرطان سینه چیست؟
ایمپلنتی که بینایی چشم را بازمی گرداند
روایت معاریو از پیام تند نتانیاهو به واشنگتن
احتمال بازی فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی»
ترکیه واردات کالاهای چینی را محدود کرد
فوق‌ستاره‌های پرتغالی و آرژانتینی همچنان می‌تازند
تلف‌شدن یک پلنگ ایرانی در صالح‌آباد توسط سگ‌های گله
ونس: آتش‌بس غزه بهتر از انتظارمان پیش می‌رود
علی اف: کریدور زنگزور شاید 2028 افتتاح شود
رویترز خبر داد؛ روسیه شرق اوکراین را می‌خواهد
برخورد مرگبار دو خودرو در قائمشهر
اظهارات بی‌اساس مقام ارشد آمریکا در خصوص ایران و مقاومت عراق
زلزله 5.1 ریشتری افغانستان و پاکستان را لرزاند
ترامپ با رئیس جمهور چین دیدار خواهد کرد
رئیس‌جمهوری قانون الحاق دولت ایران به CFT را ابلاغ کرد
ترامپ بالاخره به آرزوی جایزه صلح خود رسید!
اروپا و اوکراین به دنبال آماده کردن طرح 12 ماده‌ای برای پایان جنگ
کسب 2 مدال طلا توسط نمایندگان کشتی کشورمان
کاخ سفید: دیدار ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
رئیس شورای امنیت رژیم صهیونیستی برکنار شد
هشدار لهستان به پوتین
کشف 20 شی باستانی در دورود
رئیس جدید سازمان حج و زیارت: زائر زندانی در عربستان نداریم
دستگیری سارق 60 میلیاردی طلا و ساعت
اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور در پایان هفته
قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق، مقدمه امنیت پایدار دوجانبه است
تعیین سفیر قطر در سوریه پس از 14 سال
پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نخواهیم شد
صالحی: تلاش ما حضور حداکثری فیلمسازان در جشنواره فیلم فجر است
ریزش 102 دلاری اونس جهانی طلا در یک روز
زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در نوار غزه
بارسا (6) - المپیاکوس (1) | بارسلونا طوفانی جلو میرود+ گل ششم
زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شوراها مشخص شد
انگلیس «تحریرالشام» را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد
زلزله سپیدان فارس 8 مصدوم بر جای گذاشت/مدارس فردا مجازی شد
سانحه تلخ قطار مسافربری در اتیوپی با 14 کشته و ده‌ها زخمی
شیخ نعیم قاسم: سلاح حزب‌ الله بخشی از قدرت لبنان است/ اسرائیل به دنبال صلح نیست
نورنما | کشف 31 حلقه فیلم دیده‌نشده‌ از دوران قاجار
«بوشهر» قطب رادیوداروی ایران می‌شود
فشار پیدا و پنهان ترامپ!
ترامپ باز هم حماس را تهدید کرد
گلبال ایران بر بام آسیا ایستاد
سخنگوی پنتاگون هم به مادر خبرنگار توهین کرد
زمان سفر بن‌سلمان به آمریکا مشخص شد
هشدار به بحران امنیت غذایی در افغانستان
اعلام تمهیدات ترافیکی برای فوتبال استقلال
ترامپ و معامله‌گرایی استراتژیک در قفقاز
پزشکیان: تسریع در اتصال شبکه ریلی ایران و عراق، پیوندهای اقتصادی منطقه را تحکیم می‌کند
کنسرت سیروان خسروی لغو شد
X
آگهی تبلیغاتی