×
سیاسی
شناسه خبر : 45145
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

رمزگشایی از رفتارهای جدید آمریکا در عراق

تحرکات آمریکا در عراق مشخصا هدف بزرگی را دنبال می‌کند و آن چیزی نیست جز بالا بردن هزینه اجرای قانون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور و افزایش فشارهای سیاسی و امنیتی به ساختار سیاسی در حال گذار عراق.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: دور جدید اقدامات خصمانه تروریست‌های آمریکایی در خاک عراق وارد ابعاد تازه‌ای شده و آنها در اقداماتی که به صراحت ناقض حاکمیت ملی عراق محسوب می‌شود، نیروها، اماکن عمومی و پایگاه‌های نظامی را مورد حمله قرار داده‌اند.

این حملات مشخصا علیه نیروهای مسلح رسمی عراق که نقش تعیین کننده ای در مبارزه با تروریسم داشته اند شکل گرفته و البته واکنش‌های متعددی را در داخل این کشور به دنبال داشته است.

در همین راستا، فرماندهی عملیات مشترک عراق با صدور بیانیه‌ای به حملات اخیر آمریکایی‌ها علیه مواضع نیروهای عراقی و گروه‌های مقاومت واکنش نشان داد و آن را تقبیح کرد

تحرکات آمریکا در عراق مشخصا هدف بزرگی را دنبال می‌کند و آن چیزی نیست جز بالا بردن هزینه اجرای قانون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور. به بیان بهتر؛ کاخ سفید در تلاش است تا با قدرت نمایی نظامی، در صورت امکان وضعیت نیروهای خود را برای بقا در عراق و نهایتا در منطقه بهبود ببخشد و اگر این امکان میسر نشد، هزینه زیادی را بر عراق تحمیل کند.

نکته آنکه؛ با وجود عدم پذیرش مسئولیت حملات به پایگاه آمریکایی «التاجی» از سوی نیروهای الحشد الشعبی، آمریکایی‌ها با بهانه قرار دادن این حملات، سعی در انهدام پایگاه‌ها و نیروهای زبده مبارزه با تروریسم را دارد، چرا که این نیروها را مهمترین مزاحم برای اجرای نقشه‌های شوم خود در عراق می‌داند.

از سویی؛ آمریکایی‌ها در حال حاضر، علاوه بر نگرانی بابت آینده حضور خود در منطقه، با مشکلات عدیده‌ای از جمله «بحران کرونا در داخل آمریکا»، «متهم شدن به جنگ بیولوژیک نزد افکار عمومی دنیا» و «فرسایشی شدن حضور بدون امنیت در خاک عراق»، دست و پنجه نرم می‌کنند و لذا تلاش زیادی برای سرپوش گذاشتن بر آنها و ایجاد انحراف در افکار عمومی داخل امریکا و منطقه را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

از سوی دیگر؛ بمباران مواضع نیروهای الحشد الشعبی، هدف قرار دادن فرودگاه‌های غیرنظامی، نقض مکرر حاکمیت ملی و تمامیت ارضی عراق از جمله اقداماتی هستند که آمریکایی‌ها با هدف ایجاد شکاف امنیتی و بر هم زدن مسیر تشکیل یک دولت مقتدر در عراق انجام می‌دهند.

این در حالی است که در منظر افکار عمومی داخلی و بین المللی، دولت دونالد ترامپ به عنوان مجموعه‌ای «پنهان‌کار» شناخته می‌شود که طی ماه‌های گذشته اطلاع‌رسانی شفاف و دقیقی پیرامون هیچ یک از موضوعات پیش آمده نداشته است.

«دروغ پردازی» درباره دلیل ترور فرماندهان مقاومت، «پنهان‌کاری» درباره تلفات حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد، «مخفی‌کاری» پیرامون آنچه در غزنی افغانستان و سقوط هواپیمای جاسوسی آنها اتفاق افتاد و اخیرا «انتشار اطلاعات غیردقیق» درباره شیوع کرونا در خاک آمریکا، مجموعه دلایلی است که دولت ترامپ را در عرصه افکار عمومی به چالش کشیده است.

بر این اساس؛ با توجه به این واقعیت که هیچ گروهی تاکنون مسئولیت حمله به پایگاه التاجی را نپذیرفته به نظر می‌رسد که دور جدید اقدامات نظامی آمریکا نقشه‌ای از پیش طراحی شده برای فرار از مهلکه‌ای باشد که کاخ سفید به سبب حماقت‌هایش دچار آن شده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
X
آگهی تبلیغاتی