×
سیاسی
شناسه خبر : 45135
تاریخ انتشار : شنبه 1398/12/24 ساعت 14:11
استاندار: همه مبادی ورودی پایتخت به تب سنج مجهز می شود

استاندار: همه مبادی ورودی پایتخت به تب سنج مجهز می شود

استاندار تهران اعلام کرد: تمامی مبادی ورودی و خروجی و پایانه های مسافری پایتخت به منظور کنترل مسافران به دستگاههای تب سنج ویژه تشخیص ابتلا به ویروس کرونا مجهز می شود.

«انوشیروان محسنی بندپی» امروز شنبه در نشست اضطراری حمل و نقل استان تهران گفت: بر اساس تدابیر ستاد عملیات مدیریت مقابله با ویروس کرونا در کلان شهر تهران 14 مبادی ورودی و خروجی این استان و پایانه های مسافربری پایتخت از امروز به تجهیزات تب سنج تجهیز می شوند.

وی افزود: این کار با هدف اجرای طرح کنترل های بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور صورت می گیرد.

استاندار تهران تصریح کرد: نیروی انتظامی با همکاری راهداری این استان، نسبت به تاسیس و راه اندازی ایستگاه های لازم برای نصب و استفاده از تب سنج اقدام می کنند و برای ایجاد نظم و انضباط اقدامات لازم ترافیکی را انجام خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات باید به گونه‌ای باشد که سبب ترافیک در مبادی خروجی نشود ضمن اینکه پیش بینی های لازم در مورد مراکز مراجعه افراد مشکوک به کرونا انجام شده و در ایستگاه ایست و بازرسی از انتشار ویروس جلوگیری خواهد شد.

محسنی بندپی ادامه داد: در مورد ترمینال های چهارگانه پایتخت، علاوه بر شهرداری تهران که اقدام به ضدعفونی مستمر این مکان ها می کند، اقدامات و تجهیزات لازم در جهت رعایت نکات بهداشتی و استفاده از تب سنج انجام می شود.

استاندار تهران با بیان اینکه تامین دستگاه های تب سنج بر عهده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران است، تاکید کرد: تب سنجی توسط نیروهای آموزش دیده دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام و در صورت نیاز با اعلام زودهنگام از عوامل آموزش‌دیده هلال‌احمر و بسیج نیز برای این اقدام استفاده می‌شود.

استاندار تهران یادآورشد: در خانه ماندن، بهترین اقدام و تصمیم برای جلوگیری از ابتلا و شیوع ویروس کروناست که منجر به قطع زنجیره انتقال این ویروس می شود.

محسنی بندپی اظهارداشت: باید تمام تلاش خود را برای تشویق افراد به منظور حضور در خانه و خودداری از خروج از منزل به کار بگیریم.

«علی رضا زالی» فرمانده ستاد عملیات مقابله با ویروس کرونا در کلان شهر تهران نیز روز گذشته  استقرار مراقبین سلامت در بیمارستان ها را برای نظارت و کنترل افراد مبتلا به ویروس کرونا از جمله تصمیمات این ستاد اعلام کرده بود. 

وی گفته بود: مراقبین سلامت از فردا شنبه در بیمارستان ها مستقر می شوند تا به محض این که بیماری فردی با تشخیص کرونا مثبت تشخیص شد، از همانجا با خانواده‌ها تماس خواهند گرفت و نسبت به شناسایی، ایزوله‌سازی و قرنطینه وی در خانه اقدام می کنند.

بر اساس آخرین گزارش ستاد ملی کرونا، تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۶۱۱ نفر جان باخته و ۴ هزار و ۳۳۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.


خبرگزاری ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
خیبر (1)- پرسپولیس (0) | مصاف در دژ فلک الافلاک + گل اول خیبر
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
X
آگهی تبلیغاتی